Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dick Harper žije spokojeně s manželkou Jane, šestiletým synkem Billym, mexickou služebnou Blancou a psíkem Spotem a po letech poctivé práce u velké společnosti Globodyne ho čeká povýšení. Sice se ho opravdu dočká, jenže vzápětí vyjde najevo, že firma byla vytunelována a on se ocitl bez práce. Nezaměstnaná je i Jane, kterou Dick v radostném očekávání povýšení přemluvil, aby dala výpověď. Pokud zpočátku věřil, že rychle najde novou práci, skutečnost ho brzy přesvědčí o opaku. Když přijde pokyn, aby do čtyřiadvaceti hodin opustili dům, má toho Dick plné zuby a rozhodne se stát lupičem. Jane z toho má legraci a první jeho akce dopadne přesně podle očekávání. Rozhodne se, že manželovi pomůže, a společně vyloupí malý obchod. V nové "profesi" se jim zalíbí. Znovu získají dům, trávník, auto i televizi a vše se zdá jako dřív. Jenže pak přijde další rána, když se Dick dozví, že by měl být mezi obžalovanými, které soud viní z krachu vytunelované firmy Globodyne. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (311)

Martrix 

všechny recenze uživatele

Asi bych nenašel nic, co by mi vadilo. Ale stejně tak si nevybavím nějaký super fór, nebo scénu. Přesto jsem se bavil o dost víc, než včera s Englishem. Je to tím, že Jim i Téa byli fajn, děj nebyl předvídatelný a přestože je od první chvíle jasné, že jde o potrhlou komedii...není to hloupé. Vlastně je to v rámci žánru vkusné až moc. ()

swed 

všechny recenze uživatele

Další z řady Carreyho komedií, tentokrát se ale moc smát nebudete. Na vině je scénář, kterému chybí více promyšlených gagů a originálnější zápletka (film je vlastně lacinou vykrádačkou). Jedinou jistotu tak opět zůstává Jim Carrey, který by si pro příště zasloužil mnohem lepší předlohu (což platí pro většinu z jeho komedií). 5/10 ()

Reklama

Wormboy 

všechny recenze uživatele

Carreyho mam rad. Jeho humor pokladam za vtipny,rovnako ako jeho sameho a tiez jeho filmy.Tu sa sice snazi ako moze,avsak stale to vyzera tak nejak sterilne.Akoby sa snazil uplne sam a ostatni,predovsetkym scenarista, sa mu s tym vobec nesnazili pomoct.Namet nie je nicim novy (aj ked niekt.narazky su urcene vylozene pre americanov,ostatni svet sa z vtipov,"som zamestnany v Enrone" asi velmi nepobavi,sam som nevedel co to je kym som nekukol wikipediu),no a spracovanie skor horsie ako lepsie. No a Tea Leoni nie je velmi komedialne nadana a vacsina vtipov ani nie je vtipna. Suma sumarum, urcite jeden z najhorsich Carreyho filmov za velmi dlhy cas,nie uplne zly,ale proste taky zbytocny.2,5/5 ()

Magneto 

všechny recenze uživatele

Obrovské sklamanie!!! Z trailerov bolo cítiť brutálnu Carreyovku so všetkým čo k tomu patrí ale v realite je to úplne inak...Celá atmosféra filmu je nemastná neslaná,nevedel som či sa mám smiať,alebo skor uvažovať o dosledkoch psychického zrútenia na ľudské konanie.Toto nieje komédia ako by ste čakali.Pár úsmevných momentov sa nájde,ale potenciál to malo tisíckrát lepší...Škoda ()

Triple H 

všechny recenze uživatele

Dosť prehliadaný film, ale neprávom. Nie je to žiadna genialita, ale pobavil som sa naozaj dobre. Mnohokrát som sa zasmial nahlas a Jim Carrey dokazuje, že na to takpovediac stále má. S Téou Leoni sa k sebe dobre hodia. Ostatné malé roličky tiež potešia - hlavne Alec Baldwin ako totálny slizák je perfektný. Oplatí sa pozrieť. ()

Galerie (35)

Zajímavosti (9)

  • V scénke, kde sa Dick (Jim Carrey) snaží vytlačiť novú kópiu formuláru a ukrýva sa v strešných trámoch, pri pokuse dostať sa dole spadne. Pád bol reálny a herec dopadol tvrdo na podlahu. (misterz)
  • Při natáčení scény vykrádání kavárny Starbucks si Téa Leoni při pádu přes pult vážně poranila rameno. (imro)
  • Ve filmu se objevil ve vedlejší roli (prodavač první benzínky, kterou Dick chtěl vyloupit) Jason Marsden, u nás známý především jako Rich ze sitcomu Krok za krokem. (masw)

Související novinky

Nebezpeční stařešinové znovu v akci

Nebezpeční stařešinové znovu v akci

21.02.2012

...a našli režiséra. Z prvního Red se vyklubal obstojný hit, pěkně se prodával na blu-ray a DVD a nejmenovaná kabelová televize díky vysoké sledovanosti hraje film zhruba třikrát denně. Už nějakou… (více)

Stiller a Carrey sú použití

Stiller a Carrey sú použití

02.09.2005

Herec Ben Stiller (na obr.) a režisér Jay "Focker" Roach po spoločnej komédií Jeho foter, to je lotor! opäť spoja svoje sily a vrhnú sa do dlho odkladaného projektu s názvom USED GUYS. Jeho… (více)

Reklama

Reklama