Reklama

Reklama

VOD (1)

Známa, nebezpečná zlodejka a vrahyňa Lucy Diamondová sa vrátila späť do mesta. Nikto o nej ešte nepodal svedectvo, pretože nikto stretnutie s ňou neprežil. Do akcie nastupujú špeciálne agentky D.E.B.S., vycvičené pre boj so zločinom každého druhu. Pátranie po vrahyni by možno prebehlo bez najmenších komplikácií, keby sa najlepšia členka tímu D.E.B.S. nezamilovala, a to rovno do nepriateľa číslo jedna, do Lucy Diamondovej... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (134)

Johny_fork 

všechny recenze uživatele

Těžko říct, pro kterou cílovou skupinu je film určen, z počátku jsem měl jasno - dvanáctileté bravo girls, ale zápletka, kde zvítězí lesbistická láska a členka debs Devon Aoki hulí jednu cigaretu za druhou, mě malinko vyvedla z přesvědčení, film je tak debilní a stupidní, že mě bavil, do dialogů se raději nezaposlouchávejte, berte to jako relax a budete odměněni dívky jsou opravdu půvabné a nejlepší je záporňačka;) ()

ywo666 

všechny recenze uživatele

Ty vole. to snáď ešte nezažil. Tak ultimátna blbosť. Tak strašná blbosť. Dve hviezdičky za to, že ma svojou D.E.B.ilnosťou niekedy doslova zrážalo na kolená. Už mi tam chýbal iba David Hasselohoff v úlohe nadrsnejšie a najpríťaťlivejšieho chlapa planéty. Dialógy by niekedy kvalitou zatienilo aj HC porno. Proste hrozné. Naivné, lacné trápne úbohé primitívne nepochopiteľné. Očakával som super extra blbosť.Napriek tomu som bol prekvapený. Jediná záchrana je, že som bavil. Áno priznám sa film ma nenudil. Ale tvorcovia by zaslúžili povraz. ()

Reklama

Beky 

všechny recenze uživatele

...v tomto případě ačkoliv se jedná třeba o originální mezi zápletku ( vy víte o co jde, a je tak originální, až je to debilní:), se bohužel nedá říct, že film je ke koukání!!!..jde při nejmenším o mega-nudu, s žádným zajímavým příběhem a s žádným hereckým výkonem!!!..pro mě jednoznačně ,,béčková,, komedie!!!....normálně bych to nezapnul, ale hledal jsem jakejkoliv důvod, nezačít se učit!!!:)..čistých 20%!!!! ()

Acrobat odpad!

všechny recenze uživatele

Krycie meno: Znicit Angelu Robinson. Vysanie posledneho zbytku zivota sposobuje zhliadnutie snimky. Trpnutie nad kazdou dalsou scenou je oraculum mucenia lesbickami, ktore nielen ze nemaju co ponuknut aspon do krasy vecnosti, ale primitivnym spravanim davaju jasne najavo: „odstrel si ma a vyhravas nadrzanu pandu“. Je tazke sa zorientovat v spleti upne odpadovej hnojariny, kde aj ten plagat Brewsterovej si musim dat z „detskej izby“ prec. Ponimanie tocenia filmov je zapadane prachom, nevstava odnikadial a smeruje k absolutnemu zaniku. Chýba akákoľvek nemoznost co i len jemne najst pozitiva tohto paskvilu. Komu sa to ma zapacit? Kto je cielovou skupinou? Pytam sa, ake urcenie, zaradenie, sebahodnotenie ma tento film. Postrádam zmysel, ciel toho vsetkeho. Nechajme lesbicky lesbickami, podme od tohto co najdalej, neobracajme sa a zabudnime uplne. Krycie meno: Znicit Angelu Robinson. [videne 23.10.2010, TV] ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

V maturitních písemkách je ukryt tajný test. Tento test neprověřuje jak umí studentky číst, psát nebo počítat. Ale zjišťuje jejich vrozenou schopnost lhát, podvádět, bojovat a zabíjet. Ten, kdo uspěje je přijat na tajnou polovojenskou akademii. Někdo jim říká svůdkyně, někdo jim říká špiónky, jen blázni jim říkají neviňátka. Ony sami si říkají agentky D.E.B.S Po představení kratičkého promo filmečku nazvaného jednoduše D.E.B.S. dostala režisérka a scénáristka v jedné osobě zelenou a natočila dívčí akčně špionážní film, za který by se nemusel stydět ani televizní kanál Disney Channel. Styl původních Charlieho andílků je stylový v celé své prvotřídní naivitě. Šablonovitý děj, krásné dívky, akce, láska, romantika. Co chtít víc. Snad už jen tu logiku. Je to blbé každým coulem a kdo se na to mimo cílených dívek vydrží dívat déle jak deset minut, vydrží už opravdu všechno. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (6)

  • Píseň „Girls“ od Death in Vegas, která zazní v tomto filmu, se taktéž objevuje i ve filmu Ztraceno v překladu (2003). (cuish)
  • Ve scéně, kdy Lucy (Jordana Brewster) po setkání s Amy (Sara Foster) zmizí, není na zemi nic zvláštního. Hned v dalším záběru jsou všude rozházené diamanty. (cuish)

Reklama

Reklama