Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Je to již téměř rok, co byla v poklidném městečku Shallow Valley spáchána brutální vražda místní dívky, kterou se šerifu Jacku Sheppardovi nepodařilo objasnit. Právě se chystá z města navždy odjet, když se na schodech policejní stanice objeví mladík celý od krve. Jack musí svůj odjezd odložit. Brzy zjistí, že mezi mladíkem a loňskými strašlivými událostmi existují souvislosti... Jaké tajemství leží pohřbeno ve stínech minulosti malého města? Jaké hrůzy ještě čekají v lesích? Někteří lidé by si přáli, aby tyto otázky nebyly nikdy zodpovězeny... (Magic Box)

(více)

Recenze (106)

Moogwi 

všechny recenze uživatele

Klasický béčkový horor, nicméně musím uznat, že při jeho sledování (v noci, tmavý pokoj, sluchátka) v klidu určitě nebudete, infarkt asi nedostanete ale tíživá atmosféra je tu už od začátku filmu, a lehko dýchat se vám určitě nebude. Spousta krve, tlející mrtvolky, odpornosti všeho druhu, to vše tu najdete. Lidi se slabčím žaludkem to asi nedokoukají, ten zbytek, jako jsem já:)) si to bude vychutnávat až do konce. Herecké výkony v podstatě žádné, příběh trapas, uplně jsem ho ani nepodchytil, ale o to v takových filmech ani nejde. A jinak musím pochválit super zvuk a efekty, které dělají atmosféru filmu pořádně hustou. ()

peto580 

všechny recenze uživatele

jedna je za scénu v dome a ,,hororovo" dobré spracované masky ale ináč to bola fakt bieda. Keď sa zamyslím boli vo filme pasáže vďaka ktorým by som nadhodil ešte jednu navrch ale bohužiaľ. Alebo dám. Dám tomu 2 hviezdy. Jedna stále ostáva za tu scénu v dome a druhá je za celkom slušnú atmosfému na to aká blbosť to bola. Fajn, končím a už na profil tohto filmu nikdy nepozriem lebo budem nútený znížiť. ()

Reklama

giovanni3 

všechny recenze uživatele

Na tak malý rozpočet (jak se zde uvádí) to jistě není zlé, ale... I mizerný rozpočet nezakryje ten špatný scénář, který mne vůbec nebavil a nejednou byl nelogický (viz. jedna z posledních scén, kdy vražedkyně ujíždí autem na plný plyn co nejdál a z domu se vypotácí policista a hle baba ujíždí 3 minuty a chlap slyší nehodu a do 1 minuty je na místě nehody tomu říkám rychlost). Krev mi taky nepřišla moc krvavá jako spíše vodnatá... Nevím nebavil jsme se.. Zvažoval jsme 2z5 skrz rozpočet, ale přeci nebudu dávat * navíc, protože to bylo levné ne? 1z5 ()

misstake 

všechny recenze uživatele

Zajímavé béčko, které chvílemi má atmosféru podobnou Evil deadu. Některé zvraty jsou prapodivné, vyústění taky. Ale je to film, u něhož neodhadnete, co se stane v příští minutě a čekáte, co se z toho vyklube, i když se z toho vyklube blábol. Takže z pohledu nápadů určitě nadstandart. Nevýrazné toporné herecké výkony k béčkům patří. Fandům béčkových hororů určitě doporučuju. ()

Pekisan 

všechny recenze uživatele

Nizkorozpoctak jak lusk, ale so zaujmavym scenarom a chvilu mi trvalo prijst na to o co tam ide a kto je vlastne ten zly. Je sranda sledovat ako cely cas balansuje na pomezi medzi nudnym brakom a atmosferickou chutovkou. Ku koncu (po rozuzleni) to zacina padat na tu horsiu stranu, ale nastastie to rychlo skonci. Vyborny, celkom originalny horor. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (2)

  • Počas úvodných titulkov vidíme záber ženského tela, ktoré je pokryté drobnými muškami. Dotyčné telo v zábere patrí herečke Natalie Avital (Darby), ktorá mala počas natáčania celej scény na sebe okolo 5 000 ovocných mušiek. (Jello Biafra)
  • Film bol natáčaný v okolí Los Angeles. Konkrétne na miestach Topanga Canyon, San Gabriel Damn a Sanna Ranch. Filmovanie trvalo 21 dní. (Jello Biafra)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno