Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Paige Morganová měla svůj život pevně naplánovaný a byla nezlomně přesvědčena o tom, že neexistuje nic, co by jí mohlo zabránit vystudovat medicínu a stát se doktorkou. Pak ale potkala Eddieho, mladého sympatického podivína z Evropy. Zamilovali se. Ano. A už to vypadalo, že velkému štěstí nic nebrání. Jenže Eddie nebyl jen tak ledajaký student, ale Edvard Valdemar Dangaard, dánský princ a jediný dědic trůnu. Jeho otec leží na smrtelné posteli, takže Eddie musí zanechat rebelského poflakování v Americe a vrátit se domů na korunovaci. Bez Paige ovšem odjet nechce a tak šokovaná Paige odlétá do vzdálené země, aby se stala královnou. Dokáže to vůbec? Film se natáčel i v Česku (především interiéry paláců) a malou rolí se v něm může pochlubit např. modelka Andrea Verešová... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (142)

kajda.l 

všechny recenze uživatele

Když mně komedie více jako polovinu času nudí a není v ní byť jediný náznak k úsměvu,tak asi opravdu není vše v pořádku. Kýčovitá komedie,hlavně v prostředí "českého" Dánska (tato část filmu se mi opravdu nelíbila). Ale charismatická a z mého pohledu chlapa velice krásná Julia Stiles si nějakou tu hvězdu zaslouží a to nejen za svůj ženský šarm,ale i herecké umění. Asi jediný herecký výkon,který mně v tomto filmu zaujal..50% ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Tisíckrát ohrané téma. Už by si mohli dát amíci s tímto druhem komedie pokoj. Thank you so much. Ale abych nebyl úplně tvrdej, tak na druhou stranu Julia Stiles je docela sexy a když člověk leží večer doma v posteli a je unavenej po těžkým dnu, tak tenhle film je to pravé ořechové. Člověk nad tím nemusí přemýšlet, stejně už je dopředu jasné, jak to skončí. Prostě se jenom tak koukat a nic neřešit. To je ten pravý recept na takový typ filmu. :-) ()

Reklama

gotham 

všechny recenze uživatele

Sice je to trochu přeslazená hollywoodská pohádka, ale díky sympatickým hercům i nenásilné formě vyprávění se na to krásně kouká, taková romantická oddychovka. Příběh je samozřejmě už po 10 minutách brutálně čitelný, nejdřív se nesnášejí, pak se milují, pak se odloučí, no a jak to asi skončí, že ? 60% ()

Judy24 

všechny recenze uživatele

Ono je to vlastně celé docela roztomilé. Jasně, romantických komedií s královskou rodinou už bylo, ale tahle má naštěstí velkou zrzavou zbraň v podobě Julii Stiles, které to Luke Mably tak nějak "nekazí" a navíc jí ještě velmi dobře nahrává Miranda Richardson pokaždé, když k tomu dostane příležitost. Scénář nic moc, ale tvůrci a herci z něj vytřískali co mohli a nakonec je to příliš sympatické, než aby to bylo úplně hloupé. ()

vesper001 

všechny recenze uživatele

Emancipované Popelky máme v Čechách rádi. ;) Tahle s divným jménem je pořádně od rány, princátko je dle očekávání ve vatě vypiplaný bulík. Kdo mě skutečně okouzlil, byl jeho dokonale sucharský komorník Soren, ti dva zlehka koketují s legendárními dvojkami jako Jeeves a Wooster, nebo Saturnin a jeho pán, i když samozřejmě nejsou zdaleka tak vtipní. Další díly si odpustím, jednička pobavila, ale stačila. ()

Galerie (29)

Zajímavosti (19)

  • Scénáristka K. Fugate Carolina získala první zkušenosti prací na seriálu Xena. (imro)
  • 22-milionový snímek si v USA za první tři dny promítání (2.-4.4. 2004) vydělal 9,4 mil. dolarů a za nasledující tři měsíce celkem 28,1 milionů. (imro)
  • Film se měl původně točit v Rumunsku. (M.B)

Reklama

Reklama