Reklama

Reklama

Deuce Bigalow, jehož jsme poznali už v předchozím snímku s názvem Deuce Bigalow: Dobrej striptér, se vrací do branže. Jeho bývalý pasák T. J. Hicks se totiž zapletl do případu vražd největších gigolů Evropy a Deuce chce očistit jeho jméno. (oficiální text distributora)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (242)

B!shop 

všechny recenze uživatele

Oproti prvnimu dilu slabsi, ale zadnej velkej pruser se nastesti nekona. Sice bylo uz od prvniho zaberu na prdel jasny, ze nepujde o nic inteligentniho, ale to jsem ani necekal a nakonec jsem se dobre bavil. Hlavni dva akteri tj. stetka Deuce a pasak T.J. jsou porad stejny dementi jako v prvnim dilu, s tim rozdilem, ze ma Eddie Griffin spoustu dokonalejch prevleku. Scenar je na zhruba stejny urovni jako prvni dil, i kdyz dej je drobet zajimavejsi a opet tu je spousta zrud, nektery jeste drsnejsi nez ty z prvniho dilu, takze tady se taky nic moc nezmenilo. Hlavni problem mi prisel v tom, ze by film obcas potreboval drobet vetsi tempo. Ale porad tu je spousta dobrejch forku (a spousta trapnejch samozrejme). Skoda, ze tu nebyl vic Adam Sandler, pokud sem neco neprehlid, byl jen na fotce, ale aspon tu je krutak Til Schweiger. Bavil sem se min nez u prvniho dilu, ale 4* to da, uz jen za ty uchylacky jmena a nazvy. ()

Brano 

všechny recenze uživatele

Kvalít jednotky ani zďaleka nedosahuje a od druhej polovici mi to už prišlo miestami aj trochu prehnané a tie vtípky vyzneli trápne. Začiatok filmu bol bezchybný. Scéna so žralokmi, alebo tá v coffee shope bol dosť zábavná. Dejovo je to takisto slabšie. Muž, ktorý vraždy prostitútov, aby si kompenzoval svoje komplexy z detstva mi už také zaujímavé neprišlo. Ale je to pozerateľné a na niektorých scénach sa dá zasmiať. /55%/ ()

Reklama

kingik 

všechny recenze uživatele

Rob Schneider alias gigolo tentokrát míří do Amsterdamu, kde se jeho bývalý pasák T.J.Hicks zapletl do případu vražd největších gigolů Evropy. Deuce se musí opět vrátit do branže, aby očistil kamarádovo jméno. Poté co se Deuce dostane ke kontaktům klientek jedné z obětí, rozhodne se použít sebe jako návnadu. K vyřešení případu už chybí jenom maličkost-navštívit všechny dívky na seznamu, z kterých každá má drobnou chybičku krásy....Hodně mizerné pokračování si pro diváka tvůrci přichystali a bohužel už to není ani zábavné oproti jedničce. Navíc to, co fungovalo v jedničce, tedy, že gigolovi zákaznice nebudou krásky k pohledání, je tady pouze poctivě nezábavnou formou zopakováno, Schneider nic extra nepředvádí a scénář je jedna velká splácanina plná trapností na kterou se pomalu nedá dívat. Jednička sice nebyla žádný zázrak, ale pokračování je opravdu až nečekaně slabé. Mé hodnocení: 20% ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Úplně stejná kokotina jako první díl, ale člověk se u toho alespoň párkrát zasměje. Jednička byla snad o malý „fousek“ lepší, ale Rob Schneider to dokázal „rozjet“, nebo spíš roztančit i tentokrát. No a samozřejmě nesmí chybět ani jeho jeblé „klientky“. Fekální humor a vulgarita tu na nás opět stříká doslova ze všech stran, tak je potřeba udržet hlavu nad těma splaškama a alespoň trošku se pobavit. Máte-li rádi podobný styl humoru, jistě vás to nezklame. Nemáte-li, raději se na to ani nedívejte! ()

Enterprise 

všechny recenze uživatele

Tento film zbyl v počítači v měřícím voze jako poslední, který jsem neviděl a protože jsem od něho už dopředu nic neočekával, zkoukl jsem jej spíše z nouze než ze zájmu. Opravdu nerad dávám jakémukoliv filmu známku "odpad" a tak trochu alibisticky dávám půl hvězdičky sám sobě, že jsem jsem se obětoval a dokoukal až do konce a půl hvězdičku za celkem hezkou Hannu Verboom. Tím veškerá pozitiva končí ... ()

Galerie (53)

Zajímavosti (9)

  • Jean van de Velde odmítnul nabídku režírovat tento film. (Stocki)
  • Na 26.ročníku udílení cen Golden Raspberry Awards 4.března 2006 v Hollywoodu byl Rob Schneider oceněn zlatou malinou za nejhoršího herce v hlavní roli. (Stocki)
  • Pracovní názvy: Deuce Bigalow 2: Destination Amsterdam, Deuce Bigalow: Electric Gigolo. (Stocki)

Reklama

Reklama