Reklama

Reklama

Deuce Bigalow, jehož jsme poznali už v předchozím snímku s názvem Deuce Bigalow: Dobrej striptér, se vrací do branže. Jeho bývalý pasák T. J. Hicks se totiž zapletl do případu vražd největších gigolů Evropy a Deuce chce očistit jeho jméno. (oficiální text distributora)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (242)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Druhý díl mě nikdy moc nebavil. Ta zápletka, která se točí kolem toho, že je tu vrah gigolů, není úplně zlá, ale prostě mě to tak nebavilo jako první díl. Hlavně mi tu chybí nějaké ty lepší vtipy, protože tentokrát jsem opravdu neměl pocit, že by zde bylo něco, čemu bych se mohl zasmát. Deuce a T. J. jsou však pořád výborné postavy. ()

Stocki 

všechny recenze uživatele

Pochopitelně, že se nejedná o žádný skvost světové kinematografie ale já jsem se bavil. Je to přijemná oddechovka u které musíte vypnout mozek a nad ničím nepřemýšlet. Stopáž uteče jako voda, takže snímek rozhodně nenudí. Samozřejmostí je, že musíte mít rádi styl Roba Schneidera, v opačném případě se filmu zdaleka vyhněte. Čtvrtá hvězda je krásnou Hannu Verboom v roli Evy :-) ()

Reklama

Likan7 

všechny recenze uživatele

Upřímně si to zaslouží totální odpad, jednu * dávám jen za Hannu Verboom a její hot scénu v prádle. Ta minuta byla jediný +, a to je fakt uboze málo. A to mam prosím jedničku celkem rád. Tady se to hemží fekal humorem, příšerným nescénářem a ještě horším Schneiderem. Obejít obloukem a pustit si vtipnou jedničku. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Rob Schneider alias gigolo tentokrát míří do Amsterdamu, kde se jeho bývalý pasák T.J.Hicks zapletl do případu vražd největších gigolů Evropy. Deuce se musí opět vrátit do branže, aby očistil kamarádovo jméno. Poté co se Deuce dostane ke kontaktům klientek jedné z obětí, rozhodne se použít sebe jako návnadu. K vyřešení případu už chybí jenom maličkost-navštívit všechny dívky na seznamu, z kterých každá má drobnou chybičku krásy....Hodně mizerné pokračování si pro diváka tvůrci přichystali a bohužel už to není ani zábavné oproti jedničce. Navíc to, co fungovalo v jedničce, tedy, že gigolovi zákaznice nebudou krásky k pohledání, je tady pouze poctivě nezábavnou formou zopakováno, Schneider nic extra nepředvádí a scénář je jedna velká splácanina plná trapností na kterou se pomalu nedá dívat. Jednička sice nebyla žádný zázrak, ale pokračování je opravdu až nečekaně slabé. Mé hodnocení: 20% ()

himor 

všechny recenze uživatele

Áno áno, nieje to objektívne, ale ajtak musím dať 5, lebo je to Rob Schneider predsa!!! Kto nemusí tohoto herca, tak nech si to ani nepúšťa a ide si radšej von zabehať. Ale ostatní sa pobavíte celkom dostatočne. Ako aj jednotka, aj dvojka mala pramalý príbeh, ale to je fuk, lebo to zase zachraňuje trulo Robo. Otrasné ženské mi prišli kurevsky vtipné, dementný Eddie Griffin mal parádne reči. Ako bavil som sa super, škoda že nieje trojka...NATOČIŤ!!! A malé P.S.: jedno meno mi navždy zostane v pamäti: Kopulopulos - grécky džigolo. ()

Galerie (53)

Zajímavosti (9)

  • Jean van de Velde odmítnul nabídku režírovat tento film. (Stocki)
  • Na 26.ročníku udílení cen Golden Raspberry Awards 4.března 2006 v Hollywoodu byl Rob Schneider oceněn zlatou malinou za nejhoršího herce v hlavní roli. (Stocki)
  • Rob Schneider si při natáčení bojovné scény s meči nechtěně vymknul kotník, po ošetření ale scénu dotočil. (Stocki)

Reklama

Reklama