Reklama

Reklama

Deuce Bigalow, jehož jsme poznali už v předchozím snímku s názvem Deuce Bigalow: Dobrej striptér, se vrací do branže. Jeho bývalý pasák T. J. Hicks se totiž zapletl do případu vražd největších gigolů Evropy a Deuce chce očistit jeho jméno. (oficiální text distributora)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (242)

LuNaj 

všechny recenze uživatele

Stupidní komedie, která ani náhodou nedosahuje kvalit prvního dílu. Doporučuji shlédnout třeba dílka Schneidorova kolegy Adama Sandlera. (Ten má mimochodem i drobný štěk tady. No, spíše dělá xichty:-) ) Druhý díl mě zklamal na plné čáře, některé scénky mi přišly až moc nechutné a přehnaně stupidní. On to byl asi záměr autorů. Potom takové "komedie" nejsou určeny pro mě. Ale věřím, že někteří z vás se slušně pobaví. ()

wipeout 

všechny recenze uživatele

No prečo nie. Ono to vôbec nie je také zlé. Humor, ktorý je plný fekalít a prvoplánových vtípkov, no aspoň sa na nič nehrá a od začiatku dokonca zostáva stupiditou, pri ktorej sa dá náramne pobaviť, teda keď odložím všetku racionalitu. Oproti jednotke tej zábavy bolo čo sa týka frekvencie omnoho viac aj keď najmä pri scéne s hranolkami a zmutovaným potomkom černobyľskej havárie sa mi dvíhal žalúdok. ()

Reklama

Hashirama 

všechny recenze uživatele

Po zpětný zkušenosti s jedním dobrým striptérem můžu konečně plně docenit a poprskat kritikou i evropskýho gigola. A jaký jsou vlastně změny oproti prvnímu dílu? Naprosto minimální...je to trošku drzejší, konečně už uvidíme i nějaký kozy, všichni jsou vtipnější a rozhodně už to nevypadá tolik znuděně jako první díl. Ve zbytku je evropská edice naprostou a úplnou kopií edice klasické. Takže tohle je jen takový upgrade, který opravdu pomohl. ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Po posledním maléru je Deuce Bigalow nucen uprchnout do Evropy, konkrétně do svobodného Amsterodamu, kde působí "jeho" pasák T.J. Ten se Deucovi svěří se svými obavami - někdo likviduje místní gigoly, a brzy bude i T.J. bez práce. Když je nakonec z vražd obviněn sám T.J., rozhodne se Deuce vrátit zpět do businessu, a pokusit se vraha nalákat na sebe ... Některé filmy by neměly mít pokračování. Je mi jasné, že na dvojku (od čehokoliv) stejně lidé zajdou, protože doufají, že nebude tak hrozná, jak obvykle je. S Deuce Bigalowem to je taky tak - zatímco jednička byla relativně vtipná, ve dvojce už aby člověk vtip hledal s lupou, a kromě docela podařených Bigalowových "klientek" si na nic jiného vtipného nevzpomínám. Trojku (jestli do toho Schneider pujde) si už radši nechám ujít... ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Ano, je to naprostá stupidita, všechno je v tom ubohý a někdy to je pěkně nechutný, jenže co s tim, když sem se perfektně bavil. Někdy mi i ty nejblbější fórky připadaly naprosto dokonalý a jména jako Hainz Klátil si budu ještě dlouho pamatovat. Ale samozřejmě, že to neni jízda od začátku do konce, ale že by mi něco připdalo trapný, to si nepamamtuju. Možná jsem byl v tranzu z Deucových klientek nebo z toho když T.J. konzumoval hranolky, fakt nevim, ale opravdu jsem se vůbec nenudil a převážně jsem se u toho bavil. Rob Schneider Rulezzz, jako striptér Deuce Bigalow prostě nemá chybu ()

Galerie (53)

Zajímavosti (9)

  • Na 26.ročníku udílení cen Golden Raspberry Awards 4.března 2006 v Hollywoodu byl Rob Schneider oceněn zlatou malinou za nejhoršího herce v hlavní roli. (Stocki)
  • Slovo “man-whore“ a jeho různé varianty "man-whoring" a "man-whores“ jsou během filmu odřeknuty celkem 47 x. (Stocki)
  • Pracovní názvy: Deuce Bigalow 2: Destination Amsterdam, Deuce Bigalow: Electric Gigolo. (Stocki)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno