Reklama

Reklama

Ztracená zbraň

Krimi / Mysteriózní / Drama
Čína, 2002, 90 min

Obsahy(1)

Ztracená zbraň - akční thriller o lásce a odhodlání jednoho muže, který se pokouší zachránit svou čest. Policista z malého města se jednoho rána probudí po divoké noční oslavě a zjistí, že jeho zbraň - znamenitá služební puška se třemi náboji - je pryč. Zatímco se pokouší vzpomenout, co dělal uplynulou noc, jeho bývalá přítelkyně je nalezená mrtvá... a zdá se, že kulka vyšla z jeho zbraně! Teď musí nejprve očistit své jméno a přesvědčit nadřízené, že není vrah. Pouští se do závodu s časem a rychlého pátrání, dříve než další dvě kulky najdou svůj cíl. Film získal Cenu 2003 Sundance Film Festival a Cenu 2002 Venice Film Festival. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (3)

kinderman 

všechny recenze uživatele

Akční thriller, jak se uvádí v poznámce distributora? Nedejte se zmýlit. Celá kriminální zápletka je poměrně podružná a slouží k tomu, aby scenárista a režisér ukázal, jak se dnes žije v Číně, konkrétně v jakési zapadlé provincii. A je zřejmé, že to není obrázek jako vystřižený z olympijské reklamy, ale spíš to, co známe z Etzlerových reportáží. Pozornosti doporučuji také další režisérův snímek- Horskou hlídku. ()

Kaka 

všechny recenze uživatele

Poměrně nezáživný film, který těží především ze slušných hereckých výkonů a znamenité technické zručnosti režiséra a kameramana. Obsahově jde prakticky spíše o rutinní záležitost. Scénář bez jakéhokoliv "tvaru", který svojí jednudochostí a přímostí až nepříjemně překvapí. ()

Reklama

molotov 

všechny recenze uživatele

Souhlasím s Kaka. Hlavní předností je konec a technická stránka. Navíc bych ještě vyzdvihl moc pěkný hudební doprovod. Bohužel jsem film viděl na dabované videokazetě, což celkem úspěšně ničilo atmosféru. A film má samozřejmě 90 minut. ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama