Reklama

Reklama

VOD (1)

Upíři v čele s Danicou Talosovou vyhledají v syrské poušti pyramidu, v níž spí superupír Dagon. Potřebují ho k boji proti Bladeovi a vzorek jeho krve k tomu, aby umožnili upírům pohyb na denním světle. Zatímco Blade zlikviduje další z upírských skrýší, nastraží na něj protivníci past. Její vinou se lovec stane středem pozornosti policie a bezpečnostních složek, takže zanedlouho vtrhne do Whistlerovy továrny komando FBI, vedené agenty Cumberlandem a Halem. V boji se sice Whistlerovi podaří zničit počítačová data, v následné explozi však patrně přijde o život. Blade je zajat, když však přizná vraždu více než tisícovky upírů a jejich přisluhovačů, je pokládán za pomateného psychopata. Psychiatr Vance, který je jeho případem pověřen, je však jedním z přisluhovačů a přivolá Danicou vedené upíry. V poslední chvíli Bladea nečekaně zachrání ozbrojený Hannibal King a odvážná lukostřelkyně Abigail. Patří k organizaci Nočních lovců, kteří stejně jako Blade bojují s upíry. V jejich štábu se Blade seznámí se zbraňovým expertem Dexem, slepou vědkyní Sommerfieldovou, která vymyslela virus proti upírům, a její dcerou Zoe. Aby byl virus účinnější, je třeba získat vzorek Dagonovy krve. Blade se s Nočními lovci neochotně spojí, začnou likvidovat přisluhovače upírů a pátrat po jejich hlavním sídle. (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (516)

Phobia 

všechny recenze uživatele

Dala bych dvě hvězdičky za čím dál tupější akci s čím dál méně charismatickým Wesley Snipesem a čím dál dementnějšími padouchy, ale ten efekt chcípajících upírů rozpadajících se na prach v zášlehu ohně se mi snad nikdy neomrzí:-). A upíří psi taky pobavili, takže zdejších 51% považuju za dokonale odpovídající hodnocení. ()

tron 

všechny recenze uživatele

Strašne fádne, biedne, nešťastné a po vizuálnej stránke až televíznym dojmom pôsobiace. Jednotku som videl v kine a bola to mega-bomba. Na dvojku som sa hrozne tešil (napriek podrazu s Whistlerom)... a bolo to hrozné sklamanie. A trojka? Aj mizerná pražská dvojka oproti nej vyzerá ako veľdielo. Trojka pôsobí podvyživene, nezáživne, mdlo, rutinne. Hoci postava Bladea všetkým priniesla slávu a peniaze, do trojky ako keby sa nikomu nechcelo - režisérovi, produkcii a v neposlednom rade hercom. Wesley Snipes už nie je elektrizujúci, miestami je až nechtiac smiešny. No stále stále stokrát lepšie, ako úbohý gauner so svojou bandou neschopných pucflekov. Kristofferson má len cameo. Nové postavy v podaní lukostrelkyne Jessici Biel a vulgárneho hláškara Ryana Reynoldsa síce zaujmú, ale hlúpy scenár, biedne akčné scény (s výnimkou cool prepadu policajnej stanice) a koniec-nekoniec tomu nenapomáhajú. Nechápem, ako sa po vynikajúcej jednotke séria mohla tak brutálne zvrhnúť. ()

Reklama

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Klady: Upíří psi, krása Jessicy Biel, hláška : Neviděl jsi mýho psa? a Wesley Snipes Zápory: Dracula - pitomě, blbě , nedotaženě a trapně napsaná role, Dracula - trapný Dominic Purcell, Dracula - jako monstrum ala Predátor!!!, scénář celkem - odpadová záležitost, finále - až k smíchu budící smrt Draculy na virové onemocnění Verdikt: Sice chvílemi dobrá akční podívaná, kterou však neuvěřitelně kazí tupý scénář ()

DaliX 

všechny recenze uživatele

Najslabší diel z celej série. Koho by napadlo, že scenárista oboch jeho predchodcov môže tretí diel nakrútiť najhoršie. A hlavne keď sa týka milovníka komiksov a spoluscenáristu oboch Nolanových Batmanov. Ale kritiky už bolo dosť, bolo by nefér keby som Blade:Trinity nedal šancu. Tak čo nám trojka ponúka? Draculu, toho najväčšieho upíra aký kedy existoval. No pravdu povediac, o Draculovi je už toľko filmov, že keď som videl v jeho úlohe Dominica Purcella, skoro som vybuchol smiechom. O akčných scénach sa veľa povedať nedá, sú skvelé, hoci v dvojke boli lepšie. O Michaelovi Bayovi sa hovorí, že je režisér videoklipov ale ak je nejaký film videoklipový, tak je to práve tento. Najlepšie na tom dopadli vizuálne efekty, ktoré sú z celej trilógie najprepracovanejšie, príbeh ma až toľko neoslovil, nové postavy ako Abigail Whistler alebo Hannibal King potešia ale to je asi tak všetko. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Upíři mi celkem pijou krev, kamenný Blade mi také již nemá co nabídnout, Dr. Ákula nemá žádné charisma a přesto se mi tento snímek celkem líbil. Důvodem je samozřejmě přítomnost lučišnice Abigail, která se jeví býti ideální ženou - skvěle vypadá, partnera spolehlivě ochrání před kousnutím a jestli chce být při sexu nahoře, tak na to má rozhodně nárok. Jenom jsem se nedozvěděl, jestli umí vařit, ale ono je to asi jedno. S ní bych klidně šel porcovat upíry a kdyby se něco pokazilo, tak přece zná Bladea, takže je to vcelku bezpečná zábava. ()

Galerie (176)

Zajímavosti (44)

  • Podle herečky Kate Beckinsale bylo v určité době zvažováno propojení sérií Blade a Underworld. (NIRO)
  • Při příchodu Abigail Whistler (Jessica Biel) a Bladea (Wesley Snipes) do jejich bytu, má Abigail v toulci dva šípy, avšak za chvíli jen jeden. (Pepy)

Související novinky

Vládci vesmíru od Goyera?

Vládci vesmíru od Goyera?

01.12.2017

Když má scenárista (a občasný režisér) David Goyer dobrý rok, nadělí nám Bladea nebo Batman začíná. Když má špatný rok, vypadne z něj Blade: Trinity nebo Ghost Rider 2. Hollywoodská studia ale tohle… (více)

Goyerův sci-fi Cliffhanger

Goyerův sci-fi Cliffhanger

05.02.2014

Producent, scenárista a režisér David S. Goyer v současnosti patří mezi nejžádanější hollywoodské tvůrce. Připravoval Batmany Christophera Nolana nebo Muže z oceli Zacka Snydera, sám potom natočil… (více)

Upíři trochu jinak

Upíři trochu jinak

03.10.2007

Včera jsme tu měli dvě závažná politická dramata, dnes si dáme tuplovanou porci něčeho lehčího. Konkrétně se bude podávat krev. Ano, máme tu duo upírských filmů, a značně netradičních. Především je… (více)

Magneto už má režiséra... bohužel

Magneto už má režiséra... bohužel

01.05.2007

Někdy člověk kroutí hlavou, jací packalové dostávají v Hollywoodu velké příležitosti, zatímco třeba takovému Darrenu Aronofskému producenti akorát tak seškrtávají rozpočty a házejí mu pod nohy… (více)

Reklama

Reklama