Reklama

Reklama

Volavka III

  • Hongkong Wu jian dao III: Zhong ji wu jian (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Volavka 3 je paralelou všech třech částí a vede k tzv. poslednímu zúčtování. Po smrti Yana je Ming přeložen na místo obyčejného policejního úředníka. Vzápětí přichází do policejního sboru Yeung, kterého Ming zná a delší dobu ho již sleduje. I přes své převelení začne soukromě sledovat Yeunga. K tomuto tajemnému muži postupně začnou vést všechny cesty z podsvětí, špinavých obchodů a vražd (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (71)

Matty 

všechny recenze uživatele

Padouch nebo hrdina, všichni jedna rodina – potřetí a naposled. Třetí Volavka se snaží a celkem se jí i daří nějakým způsobem završit do téměř epických rozměrů rozvětvený příběh. Sice mě nedokázala přesvědčit, že by si první díl nevystačil sám o sobě (k čemuž doufám dojde v případě Scorseseho remaku), ale rozhodně budí dojem mnohem smysluplnějšího pokračování než Volavka 2. Věřím, že nejenom mě více zajímalo, co se dělo po událostech z jedničky, nikoliv před nimi. Komplikovaně strukturovaný příběh navzdory množství flashbacků nepostrádá dynamiku vyprávění. Nemáte-li však vážnější zájem dovědět se více o osudech hrdinů, tzn.: nejste ochotni sledovat dvě hodiny krimi vyžadující vaší plnou pozornost, příliš zábavy si neužijete. Třetí Volavku bych se nebál přirovnat k vyvrcholení jiné slavné trilogie – Kmotr. Není dokonalý a lze k němu mít spoustu výhrad, přesto je těžké si bez něj předchozí dva filmy představit. 70% Zajímavé komentáře: Adrian, Cassandra ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Příběh se uzavřel a je hotovo. Kvalitativně má série spíše sestupnou tendenci, tady už šlo jenom o to, aby se třetí příběh narouboval na předchozí dva filmy a celé to nějak dostalo smysl. Myslím, že tohle se podařilo se ctí, ale dozvuky prvního filmu stejně zůstávají natolik silné, že je třetí "Volavka" jen prostě třetím dílem v sérii. ()

Reklama

cubajz 

všechny recenze uživatele

Finální díl trilogie je ještě zamotanější než první dva a k avizovanému vyvrcholení celé zápletky se dostáváte náročnou cestou plnou flashbacků, prolínajících děj v současnosti. Do toho se ještě zamotávají vize hlavního hrdiny, který psychicky neunesl události prvního dílu a pomalu se začíná hroutit. Detektivka pro náročné, která se musí pečlivě sledovat od první do poslední minuty. ()

Radiq 

všechny recenze uživatele

Nevyznal jsem se v tom. Hromada náhledů do minulosti, proplétání do současnosti, plno různých postav, u kterých mi unikají souvislosti atd. Takže z děje mám pěknej guláš. Z šikmookejch mám zas nudle a z filmu celkově houby s voctem. Je to hodně ukecané a málo akce. Hlavně pasáže u psycholožky byly totální ztráta času, zdlouhavost sama a zářnej příklad nudy. Rozuzlení mnou pohnulo maximálně tak, že se mi v obličeji projevil tik. Ze série Volavky stál za to v podstatě jen první díl. ()

Renton 

všechny recenze uživatele

Scénář: Felix Chong, Siu Fai Mak .. Pěkně natočené pokračování, rozpracovávající původní film, tentokrát před a po jeho konci. Ovšem jako předešlý prequel už ne tak poutavé jako v případě originálu. Nesedělo mi ani jedno pokračování, akce a napětí bylo minimálně, zato nejrůznějších alternativ a časových skoků mnoho. Špatní lidé by měli jít do pekla a trpět a trpět! Bez možnosti úniku.. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama