Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dnes v noci nevěř nikomu! Když Nora Timmer (Jolene Blalock) zabije ve své posteli jednoho chlápka, udá se v sebeobraně, dříve než vyjdou najevo podivné okolnosti jejího vyprávění. Cole, okresní prokurátor musí záhadu vyřešit před svítáním, nebo bude vtažen do jejich sítí. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (42)

RAiken 

všechny recenze uživatele

WTF? Lidi, viděli jsme stejnej film? Tohle je ta nejprovařenější sračička, která se snaží zaujmout rádoby zamotaným scénářem s twistem na konci, kterých už jsme viděli tucty, a ať už byly zpracovány jak byly, tak nikdy tak hrozně jako zde. Režisér je úplný looser, nedokáže vyvolat jakékoliv napětí, zapomněl používat jakoukoliv hudbu, nepochopil gradaci a už vůbec nezvládá svoje ovečky, které mu pobíhají po place, aniž bychom pochopili jejich motivy. Herci jsou vesměs totiž velice špatní, v čele s Rayem Liottou, který se tváří jak prasátko z dobytčáku, hlavní ženskou představitelku bych byl schopen akceptovat leda tak v nějakém soft pornu a k tomu všemu hraje LL Cool J tvrďáka a lidi věřte mi, i s tim jeho tvrdym ksichtem mu to nevěříte. Postupným odkrýváním stop se neodkryje vůbec nic, leda tak zoufalá snaha scénáristy nějak vybruslit z nastavené kaše, kterou nedokáže zkrotit. Brrr! To se mi zase jednou udělalo špatně. Ruce pryč, bo to jinak špatně dopadne… ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Malý, nenápadný, ale celkom príjemný triler. Liotta fajn, tajomná kráska sexi a správne nejednoznačná. Príbeh prekombinovaný a ťažiaci z časovej stiesnenosti, kde tvorcovia môžu kedykoľvek vyťahovať nové dôkazy. Možno trochu lacný spôsob ako udržať film pokope (a diváka v pozore), ale v tomto prípade funkčný... ()

Reklama

Hopper 

všechny recenze uživatele

Je to tak na pomedzí medzi 3 a 4. Samotný film má spád, ale dopláca až na príliš veľkú prekombinovanosť, ktorá je logicky nevieryhodná a pokiaľ divák nedáva dobrý pozor, zrazu zistí, že sa stráca (čo sa však môže stať aj keď pozor dáva). LL Cool J hrá svoj štandard, Ray Liotta patrí do takéhoto typu filmov, Blalock mňa osobne nezaujala a ostatní sú už len do počtu. S lepším režisérom to mohol byť vysoko nadpriemerný thriller, ale aj tak ide o relatívne príjemné prekvapenie. ()

cab 

všechny recenze uživatele

Advokata a zaroven kandidata na post starosty Forda (slusne hrajici Ray Liotta) stavi do pretezke pozice skutecnost, ze jeho ambiciozni asistentka a tez tajna milenka Nora tvrdi, ze zabila muze, ktery se ji pokusel znasilnit, v sebeobrane. Veci se zkomplikuji ve chvili, kdyz na stanici prichazi kamarad zemreleho vypovidajici pravy opak toho, co rekla Nora. Aby toho nebylo malo, vsechny indicie vedou Forda k sefovi gangu, ktereho se snazi polapit uz nejaky ten patek. Prumerne zahrane, ale bohuzel neohrabane a ledabyle vylozene drama, kterych bylo a bude mnoho. 60% ()

kolemjdouc 

všechny recenze uživatele

když jde o prachy (a o ty jde vždy ) na prvním místě, tak je průšvih na světě. Příběh je založen na tom že: já jsem já ,vlastně ne já jsem on,on není on, ten je mrtvý.Ona není černoška a je vůbec i bílá?Asi jo u kořínků vlasů....A vidět z toho všeho zdecimovaného Liottu se kterým si tam hráli jak s pingpongovým míčkem mě netěšilo, protože je to můj oblíbenec.Kdo film nesleduje pozorně a hlavně neposlouchá tak se v tom ztratí ,což není problém filmu ale nepozorného diváka.Jedna jediná věta pronesená jen tak ledabyle (je na divákovi jestli ji zachytí a popracuje s ní) vás navede tím správným směrem.U mě dobrý. ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama