Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Rok 3000. Záchranná kosmická loď náhodou objeví vrak rakety Demeter, která zmizela před sto lety. Radost z nečekaného nálezu se brzy začne měnit v hrůzu. Průzkum lodi totiž odhalí děsivé tajemství. 50 dlouhých černých rakví, uložených v nákladním prostoru, postupné mizení členů posádky - to vše nasvědčuje tomu, že se Demeter stala vražednou pastí, která pohltí každého, kdo se na ni odváží vstoupit. Tam, kam sluneční paprsky nemají šanci proniknout, stávají se upíři nezničitelnými monstry. Dokáže jim aspoň někdo uniknout? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (93)

hirnlego 

všechny recenze uživatele

Občas si opravdu připadám jak dost drsná masochistka - samozřejmě jsem to zkoukla kvůli Udovi, ale byla jsem i trochu zvědavá, jak až moc strašnej tenhle film vlastně může bejt (já na tu svoji zvědavost jednou dojedu!). I když zas tak tragický to ještě nebylo - sice teď v paměti marně pátrám po nějakém horším mnou shlédnutém (zahraničním) filmu, ale snad bych nějaký našla...no, snad. Víc nelogičností jsem asi nikde jinde neviděla - jasně, šílená/ulítlá nelogičnost proč ne - ale tady je to samá naprosto idiotská nelogičnost vedle vypatlaný blbosti. Navíc herci jsou tu totálně mimo (snad až na 3 výjimky - vcelku solidní chytrolín na vozejku, vykulený chudák kapitán Udo a hlavně pro mě největší překvapení - Coolio - ten si to vyloženě užíval a já mu toho moc vytknout nemůžu). Učůrávala jsem smíchy při těch jejich neuvěřitelných kreacích - hromotluk s mozkem jepice po lobotomii, blondýna jak vystřižená z nějakýho blonďatýho vtipu a nekonečně nudní Van Dying Helsing s "Draculou"...ále co - sranda musí bejt! Za pro mě "zadostiučiňující" konec (tu nevtipnou zbytečnost po titulkách nepočítám - jako by nebyla!) je tak 1/8*, za Coolia 1/8*, Udo má 1/4*, ať nežeru - a celkově za optimistickou atmosféru (hehe) celého snímku (pár "hlášek" by se snad našlo: "What will we do with this leatherface?" nebo třeba "Who is God?" - to sice nemá bejt hláška, ale mě to pobavilo) spolu se strašnými hereckými výkony, které ve mně vyvolávaly téměř záchvaty smíchu, taktéž 1/8* - takže to nám dá 5/8*, což je naprostá blbost, takže pro srandu to zaokrouhlíme pěkně na zářivou jednu* ! ()

Olafsson 

všechny recenze uživatele

Pokud to bylo myěleno jako vtip, tak to moc vtipný nbylo, teda až na pár Cooliovo hlášek.. Pokud to někdo myslel vážně tak to potěš pánbů.. Hrůza hrůzoucí... Megasračka kde v roce 3000 jezdí ochrnutej týpek na vozejku kterej pohání rukama (?!), na kosmický lodi visej sovětský vlajky, kapitán záchranný lodi vypadá jako metrosexuální frajírek, hlaní upír je ubohej necharismatickej slizák a Erika Eleniak (za ní ta jedna hvězda) neukáže ani jednou kozy... A ten konec? nepochopil sem... ()

Reklama

Expendable 

všechny recenze uživatele

Je to celkem napínavý film, i když je to nízkorozpočták, který se odehrává v nějakém skladišti ( hvězdné lodi), herectví zde neexistuje, efekty též ne, ale i tak se tu stále něco děje, nenastane chvíle, kdy se řekne jedna debilita a pak by nic nebylo, tady se řekne blbost a pak následuje nějaká akce. Hlavně mě udivuje, že lidé z 31 století neznají boha a že drogy jsou legální :D Coolio je frajer a Van Dien at se to zdá či nezdá ukazuje své charisma. Příběh je tak jednoduchý, že i dítě z pomocné školy by ho dokázalo napsat, ale zpracování je na úrovni Chebských herců. Já jsem se nenudil. Pro mě to jsou 3* ()

Isherwood 

všechny recenze uživatele

S radostí a razancí natočená zhovadilost, která by při nasazení standardních kritických měřítek ani nesměla spatřit světlo světa. Ale na druhou stranu, taková megasračka, jak se všude šušká, to zase není. Je to laciné céčko, kterému o nic nejde, jenže je tak žalostně nudné i přesto, že Coolio toužící prohnat hlavou metrák trávy denně, sype jednu hlášku za druhou, Casper Van Dien si i nadále buduje vlastní piedestal krále braku a rozkošná záchranářka Pobřežní hlídky Erika Eleniak je i po tolika letech, kdy opustila červené plavky, stále k sežrání. Škoda toho, že Darrellu Roodtovi chybí správná dávka nadhledu, jíž kdyby okořenil svůj zápal, bylo by jeho dílo geniální. Takhle je to jenom standardní ultralaciný paskvil, u kterého ač celou dobu nechápavě kroutíte hlavou, stejně se při ní budete pobaveně usmívat. Jsou tuny horších a zábavnějších. ()

Wade 

všechny recenze uživatele

Dracula 3000 je jako film nepoužitelný.Nuda a zas jen nuda žádná pořádná akce,žádné gore a hrozný dialogy,ale přesto má film něco co mě donutilo dát 1*.Za co teda ta hvězda?FINÁLE aneb Erika Eleniak vs Tommy 'Tiny' Lister parádně jsem se u toho zasmál a rozhodně doporučuju počkat na konec titulek. 18% ()

Galerie (11)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama