Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Rok 3000. Záchranná kosmická loď náhodou objeví vrak rakety Demeter, která zmizela před sto lety. Radost z nečekaného nálezu se brzy začne měnit v hrůzu. Průzkum lodi totiž odhalí děsivé tajemství. 50 dlouhých černých rakví, uložených v nákladním prostoru, postupné mizení členů posádky - to vše nasvědčuje tomu, že se Demeter stala vražednou pastí, která pohltí každého, kdo se na ni odváží vstoupit. Tam, kam sluneční paprsky nemají šanci proniknout, stávají se upíři nezničitelnými monstry. Dokáže jim aspoň někdo uniknout? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (93)

Johny_fork 

všechny recenze uživatele

Nažeňte 7 herců do haly nějaké plynárny, nechte 80 minut běhat po chodbách, přidejte Draculu a Van helsinga, každému do ruky céčkový scénář a de se točit scífko:). Ale i největších sračkách se dají nalézt pozivita, nebo ne pozitiva, ale místa, kde se můžete zlomyslně chcechtat. Zde jsou to fatální nelogičnosti děje, chování upírů (upíří černoch pobíhá kolem stolu, dělá dřepy a koulí oči. Skoro jako kdysi Bela Lugosi v Bride of Monster. Do kolen mě poté dostávaly prakticky všechny dialogy. ()

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Toto bola taká somarina, až to muselo byť zámerom tvorcov:-) Názov Dracula je v tomto prípade (ne)podareným vtipom, ktorý korunuje samotná pochybná postava Draculu, smiešne vesmírne prostredie, C-čkové spracovanie, "špeciálne efekty", vzduchoprázdny dej a herci, ktorí pravdepodobne ani nedostali scenár. Všetko je tu proste tak zlé, až sa na tom dá zabaviť, len škoda že zvyšok je nuda. Takže, film je vhodný hlavne pre trpezlivých ľudí obľubujúcich hororové či vesmírne braky a disponujúcich značným nadhľadom. Pre ostatných je to strata času. ()

Reklama

jojinecko 

všechny recenze uživatele

"Shit factory" Lions Gate opäť nesklamali a hodili do sveta túto lahôdku:) Parádna posádka, jeden lepší týpek ako druhý, Gróf Dracula sa prebudil v budúcnosti a bažiac po krvi behá po vesmírnej lodi, ktorej interiéry sa natáčali v nejakej starej továrni (čo tam sakra robila stará sovietska socialistická vlajka na stene???:))). Na také "banality" ako herecké výkony, zmysluplný scenár alebo dej zabudnite, toto treba brať len ako maximálne stupidný "odvaz"!!! Ide skrátka o úlet so všetkým čo k tomu patrí a ktorý sa skvele pozerá ...s neustálym úsmevom na perách samozrejme:) Hoci niekedy je ten absurdity až príliš...Objektívne hodnotenie by bolo jednoznačne odpad, ale čo už keď som sa pri tom skvelo zabával:))) ()

Expendable 

všechny recenze uživatele

Je to celkem napínavý film, i když je to nízkorozpočták, který se odehrává v nějakém skladišti ( hvězdné lodi), herectví zde neexistuje, efekty též ne, ale i tak se tu stále něco děje, nenastane chvíle, kdy se řekne jedna debilita a pak by nic nebylo, tady se řekne blbost a pak následuje nějaká akce. Hlavně mě udivuje, že lidé z 31 století neznají boha a že drogy jsou legální :D Coolio je frajer a Van Dien at se to zdá či nezdá ukazuje své charisma. Příběh je tak jednoduchý, že i dítě z pomocné školy by ho dokázalo napsat, ale zpracování je na úrovni Chebských herců. Já jsem se nenudil. Pro mě to jsou 3* ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Po skvelom JASON X, ktorý mal len o pár percent viac, som si konečne pozrel aj túto kultovku. A bavil som sa. Dracula 3000 je totiž film, ktorý nemôžete brať vážne. Ak aj niekto počas tých osemdesiatich minút zapochybuje či sa nepozerá na niečo aspoň trochu kvalitné, finále ho určite vráti do reality, pretože sa jedná o najnezabudnutelnejší koniec Draculu v histórii. Darrell Roodt sa stal legendou – stvoril film, ktorý navždy ostane dementný a nesmrteľný, rovnako ako jeho gróf z Transylvánie. A zarytým fanatykom odporúčam počkať aj po záverečných titulkoch... ()

Galerie (11)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama