Reklama

Reklama

Královští tučňáci se rodí s nadáním pro zpěv. Mumble je výjimka. Narodil se, aby tančil…vlastně stepoval. Takové tučňáka nehodné chování se stane důvodem pro jeho vyhnání ze země do velkého studeného světa. S pomocí podivínů Amigos a vševědoucího tvrďáka jménem Lovelace se Mumble vydává na dobrodružnou cestu za poznáním. Být upřímný sám k sobě je způsob, jak změnit svět. (Magic Box)

(více)

Videa (8)

Trailer 4

Recenze (429)

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Krásné písničky, taneční čísla a nádherný příběh o tančícím tučňákovi. Nejvíc se mi líbila Boogie Wonderland. A teda úžasná animace. Nevím, proč by si tento film nezasloužil 5* vy jedni škrti, co tomu dáváte jen 1* nebo dokonce odpad!!! :D Co může být odpadové na takovém dojemném příjemném filmu/pohádce? ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Dokonalá, úchvatná animácia, konečne niekto natočil niečo porovnatelné s Pixarom. Príbeh je ale dosť divný, nedrží pokope vzhladom k jeho žánrovému rozčleneniu na dve polovice. Je to príbeh pre deti? Na to je trochu dlhý a v druhej polovici drsny. Je to príbeh pre všetkých ako od Pixaru? Na to je zo začiatku príliš infantilný. Je to príbeh pre americkú akadémiu, ktorá minulý rok rozdávala oscary za ekologické posolstvá. Pre mňa je to experiment, ktorý sčasti vyšiel, sčasti nie. Cars sú omnoho lepšie, len tá ekológia k nim nesedí. ()

Reklama

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"Budeš ho pomalu mučit ?? Zazpíváš ??" ;) Hanebná do nebe volající a hlavně uječená rádoby muzikálová akademická past na diváka, v níž ta překrásná animace se spoustou fantastických zasněžených lokací přichází naprosto v niveč !! Díky Bohu, nebo komu, za ty minitučňáky, kteří dali základ těm z Madagaskaru, aby si nakonec vyzobali vlastní film.. ()

sssssycak odpad!

všechny recenze uživatele

Může být něco horšího než zpívající a tančící tučňák ? Odpověd zní NE, NEMŮŽE. Většinou jsem na každém animáku našel něco pozitivního, no tenhle je vyjímka. Plytký příběh (dá-li se tomu říkat příběh) až běda. Jediné co to vše zachraňuje jsou celkem pěkné animace, ale to už v dnešní době není žádný trhák. Opravdu nedoporučuji !!! ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack John Powell: 1. Song Of The Heart - Prince ,2. Hit Me Up - Gia Farrell ,3. Tell Me Something Good - Pink ,4. Somebody To Love - Brittany Murphy ,5. I Wish - Fantasia, Patti and Yolanda ,6. Jump n' Move - The Brand New Heavies (featuring Jamalski) ,7. Do It Again - The Beach Boys ,8. The Joker - Jason Mraz mash-up with "Everything I Own" - Chrissy Hynde ,9. My Way - Robin Williams ,10. Kiss - Nicole Kidman mash-up with "Heartbreak Hotel" - Hugh Jackman ,11. Boogie Wonderland - Brittany Murphy ,12. Golden Slumbers/The End - k.d. lang ,13. The Story Of Mumble Happyfeet - John Powell , ()

Galerie (41)

Zajímavosti (16)

  • Všichni tanečníci museli projít speciálním výcvikem pohybů tučňáků. (imro)
  • Australský animák za 100 milionů amerických dolarů vydělal první víkend promítání v Severní Americe (17.-19. 11. 2006) 41,5 mil. dolarů. Dostal tak studio Warner Bros. na první příčku a odsunul na stříbrnou pozici Casino Royale (2006). Happy Feet si udržely pozornost amerických diváků i behěm následujících týdnů a nakonec utržily 198 milionu dolarů, v celosvětovém součtu pak 384,3 mil. (imro)
  • Zpěvák Prince původně odmítl poskytnout pro film svoji píseň „Kiss“, ale když mu promítli první ukázky, změnil názor. Dokonce do snímku dopsal novou píseň, která zazní během závěrečných titulků. (imro)

Související novinky

41. MFF Ekofilm 3. - 5. 12. 2015

41. MFF Ekofilm 3. - 5. 12. 2015

12.11.2015

41. ročník Mezinárodního festivalu filmů o životním prostředí se poprvé koná v Brně a nabídne i novou ambiciózní dramaturgii. Kromě významných zahraničních a domácích hostů představí i velmi kvalitní… (více)

80. léta vracejí úder

80. léta vracejí úder

08.03.2009

Duchové našeho mládí a videokazet se simultánním překladem opět straší. George Miller nezapomněl na Šíleného Maxe, ačkoli v uplynulých letech se mu dařilo spíš na poli digitální animace – má na… (více)

Alenka v říši brutality

Alenka v říši brutality

24.02.2009

Zack Snyder nezahálí. Ještě ani neměli premiéru Strážci a on už v Sydney s týmem počítačových mágů stojících za Happy Feet pilně pracuje na animovaných Guardians of Ga´Hoole. A s delší dovolenou… (více)

Hugh Jackman nezpívá – houká

Hugh Jackman nezpívá – houká

04.01.2009

Hlavní hvězda (promiň, Nicole) aktuálního velkofilmu Austrálie zřejmě nemá chuť na další epickou romanci. Jméno Hugh Jackman totiž už nefiguruje v zamýšleném obsazení ambiciózního 3-D muzikálu… (více)

Reklama

Reklama