Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Svobodomyslná Charlie na pláži zahlédne sympatického chirurga Kevina Fieldse. Vzápětí ho potká v kavárně a následně také na večírku, kde pracuje jako servírka. Cítí, že je to znamení. A opravdu, o několik měsíců později se Charlie ke Kevinovi nastěhuje, jsou šťastní a zdá se, že tvoří dokonalý pár. Jen z jediné věci má Charlie obavy - jak ji přijme Kevinova matka Viola, známá televizní moderátorka, která se před časem zhroutila, když jí sebrali pořad a nahradili ji mladou blondýnkou. Při prvním setkání se sice Viola tváří přátelsky, ale když Kevin požádá Charlie o ruku a ona řekne ano, nehodlá po práci přijít také o syna a rozhodne se Charlie zbavit. Nejdříve se ji snaží zesměšnit, a když plán nevychází, chce ji přivést k šílenství pomateným plánováním obří svatby. Charlie však její plán prohlédne a začíná hra kdo s koho. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (276)

kingik 

všechny recenze uživatele

Zvláštní, že se do této nepovedené komedie nechala uvrtat nikdy neselhávající herečka Jane Fonda. Bylo mně za ní trapně, když zde podstupovala režisérova přání mít rozcuchaný účes anebo se různě pitvořit. Tahle role byla až taková nedůstojná a ona to ustála. O to víc pak vedle ní vynikl jasný neherecký výkon Jennnifer Lopez, která tady působila příšerně nesympaticky. Pár vtipů se povedlo, ale jinak není co chválit. Většinou trapné a nudné. ()

ABCD Marta 

všechny recenze uživatele

Ale jo, pobavil jsem se. Sice ne kdovíjak královsky, ale pobavil. Co mě však zaujalo, je scéna, kde Viola vede rozhovor s krásnou, leč absolutně blbou, zpěvačkou a při otázce, co si myslí o tom a tom prezidentovi, se pipinka zasměje a odpoví, že o box se nezajímá (pokud to bylo trochu jináč, soráč), což se dá přirovnat k dnešním mladým celebritám, které ovlivňují svou ,,tvorbou" miliony lidí, ale kdo to byl Adolf Hitler leckdy ani neví. Následně se Viola neudrží a pipinku začne mlátit. :D The end. ()

Reklama

castor 

všechny recenze uživatele

Jane Fonda si představovala asi lepší comeback!! Neukočírovaná směsice by za shovívavé hodnocení měla poděkovat především několika vedlejším postavám (zejména osobní asistentka Ruby). Plytký a hloupý film na léta vděčné téma, sám sebe nazývající komedií, prakticky nabízí jen rozvztekanou vysloužilou moderátorku, která v šoku zjišťuje, že se její synáček-chirurg zamiloval do chudé brigádnice. Začne kolotoč vzájemných antipatií, o nic jiného než o rádoby šťavnatý ring ani scenáristce nešlo, přičemž je vám docela jedno, kdo má zrovna navrch. Vyzývavé Jennifer Lopez navíc jen horko těžko uvěříte její roli laskavé Popelky, která by si pro druhé nechala vrtat koleno. Jako už po NĚKOLIKÁTÉ nemá tahle Portorikánka naprosto žádnou snahu vymanit se z rolí „skromných krásek v nesnázích“ a i nadále je právem uznávaná spíše pro své fyzické půvaby. ()

depony 

všechny recenze uživatele

Zbytečné, trapné a smutné. Jennifer sází na svou krásu, což ji neberu. Ale jinak? Takové "zkrocení zlé ženy" v kombinaci s dokola opakovaným tématem nesouhlasu rodičů se sňatkem jejich milovaného potomka s někým, kdo jejich srdci nepřirostl. Škoda. Jennifer kontra Jane = sázel jsem na Jane, ale ono vlastně během "příběhu" nebylo nač sázet. ()

Aleee89 

všechny recenze uživatele

Od filmu jsem nic nečekala a taky jsem si z jeho zhlédnutí nic neodnesla. J.Lo neumí hrát, navíc se na tuhle roli nehodí. Vždyť měla vypadat jako chudá a obyčejná holka, ale místo toho vypadá, že normálně do společnosti těch boháčů patří. Celý film je na jedno brdo. Další z mnoha amerických ptákovin, u kterých znáte konec při první minutě filmu. Je pak těžké u toho vydržet. Ani moc vtipné to nebylo, dojemné už vůbec ne. Hlavní hrdina byl sympaťák, Jane Fonda je taky výborná herečka. Proto mě udivuje, že si pro svůj comeback vybrala takovou ptákovinu, kterou si další kariéru pohřbila. ()

Galerie (45)

Zajímavosti (12)

  • Všechny fotografie se slavnými osobnostmi, které má Viola vystavené na svém pracovním stole, jsou majetkem Jane Fondové. Můžeme ji na nich vidět ve společnosti Oprah Winfrey, Teda Turnera, Jona Voighta a Glorii Stein. Jedinou vyjímkou je obálka časopisu Time. Jane Fondová se na ni v roce 2005 měla skutečně objevit, avšak vzhledem k náhlému úmrtí papeže byla nakonec obálka věnována Janu Pavlovi II. (EbiGuetta)
  • Jane Fondová se připojila k natáčení poté, co bylo natáčení Elizabethtownu (2005) pozdrženo o několik měsíců. (EbiGuetta)
  • O scénář filmu se v roce 2002 strhl boj, který vyhrálo studio New Line se sumou 1,3 milionu. (imro)

Související novinky

ExpendaBelles: Pravé blondýnky

ExpendaBelles: Pravé blondýnky

16.02.2014

Expendables a Expendables 2 dohromady vydělali přes půl miliardy dolarů. Trojka je samozřejmě na cestě, vedle ní ale dostaneme i spin-off, jenž ponese název ExpendaBelles. Parta ostrých slečen v něm… (více)

Reklama

Reklama