Reklama

Reklama

Making of 'Psycho', The

všechny plakáty

Recenze (4)

corpsy 

všechny recenze uživatele

Myslím, že je to dosť podrobné obsiahnutie celého natáčania tohto geniálneho snímku. Myslím, že až príliš podrobné a natiahnuté. Je to pre mňa paradox, pretože som rád za každý detail ktorý pomôže objasniť tvorbu toho, či iného filmového diela. Tu som sa však aj nudil. ()

EdaS 

všechny recenze uživatele

Standardně solidní dokument, jak je u Bouzereaua zvykem. Mimořádný film by si ale zasloužil i mimořádné Making of... ()

Paldini 

všechny recenze uživatele

Tento velice zajímavý a obsáhlý dokument o natáčení legendárního Psycha, je všechno možné, jen ne krátkometrážní, stopáž je něco přes hodinu a půl. Dokument rozebírá film skoro scénu po scéně, samozřejmě nechybí vzpomínky herců a štábu. Divák se například dozví, jak se vyrovnat s nahotou ve filmu, jakou výhodu má natáčení krvavých scén na černobílý materiál a o tom jak Hitch mystifikoval diváky v traileru a obsazením role matky Normana Batese. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Další z řady kvalitně zpracovaných dokumentů bohatých na obsah. Divák se tu dozví řadu zajímavých informací, podíváme se i do zákulisí natáčení, vyslechneme řadu rozhovorů jak se samotnými herci a herečkami, tak i lidí ze štábu a samozřejmě neuškodí ani podívat se na některé nezapomenutelné scény ze Psycha. Takže v tomto případě dávám jasně palec nahoru a k tomu samozřejmě patří i nadprůměrné ohodnocení… ()

Reklama

Reklama