Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Strašidelný Hallův dům opět ožívá a jeho paní domácí - ďábelská Angela, dostává zase hlad. Tentokrát však zatoužila po „vlastní krvi" - své sestře Melise, která studuje na nedaleké církevní škole. Helloweenská párty se blíží - ovšem co to asi může být za mejdan na církevní půdě? Proto se skupinka studentů (mezi nimiž je i Melisa) rozhodne uspořádat si svou vlastní párty - shodou okolností se naneštěstí dostanou na ne zrovna to nejšťastnější místo. (Haymar)

(více)

Recenze (37)

liuk 

všechny recenze uživatele

Druhá noc démonů je film, který by jako z oka vypadl Raimiho poctujícímu Stáhni mě do pekla. Úplně stejná odlechčenost, nehororové i hororové vtipy, povedené lekačky, příjemná a strašidelná atmosféra k pohledání. Night of the Demons 2 naplňuje naprosto skvěle žánrové požadavky s klišovitými postavami ze střední školy, samozřejmě plesem, strašidelným domem a jako neobvyklejší prvek přidává akční jeptišku se svěcenou vodou ve vodní pistoli. Parádní, akčně komediální horor, který mi opravdu sednul do nálady a pobavil jako už dlouho nic žánrové spřízněného. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Jedničku jsem zatím neviděl, takže možná proto hodnotím tak kladně. Film je typické béčko. Docela mě ale překvapilo že to režíruje Smith který je fakt dřevo. Nicméně film si udržuje tu krásnou béčkovou atmosféru a objeví se tu snad vše co má rád každý fanoušek béčkového hororu krev, nahota, sliz a nakonec krásná potvůrka která je opravdu vydařená. Nicméně se tu samozřejmě najde plno blbostí či nehereckých výkonů. Ale je to zatraceně zábavné béčko. ()

Reklama

hladass 

všechny recenze uživatele

Angela podruhé... Musím říct, že pokračování Noci démonů se mi líbilo o trochu více než jednička a to určitě zásluhou o trochu lepších triků (aby taky ne, když fim vznikl o 6 let později než originál) a trochu méně přehrávájících postav... Jinak je vše velmi podobné jako v jedničce a diváka nemá moc co překvapit... A ještě jako rocker musím zmínit, že v filmu hraje hudba kapely Morbid Angel, to mě velmi potěšilo... Ale i tak mi Night of the Demons 2 vychází jen jako lehký béčkový nadprůměr... ()

Hunter2222 

všechny recenze uživatele

Dvojka o niečo lepšia ako jednotka, podľa mňa. Hlavne preto, že tu bolo zopár podarených komediálnych scén (a to komédie v hororoch nemám veľmi v láske). Trochu ma vystrašilo, keď sa zdalo, že dej nebude pokračovať v dome, ale našťastie som si mohol vydýchnuť. Ináč je to celé podobné jednotke, zo začiatku nuda, potom dosť akcie, parádna Béčková atmosféra ako má byť... 70%. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

,,Dáte si dort? Ano?" ,,Ne, dort vynecháme." ,,Nedělejte drahoty, je to ďábelské jídlo!" ,,Uáááá!" ,,Svist." ,,Šplouch." Krev stéká po zdi, bouře, blesky a ve vzduchu je cítit peklo. První díl mě nenadchl, a tak jsem zbytečně druhý oddaloval. Zábavné, krvavé (hlavně účinky svěcené vody a slunce nemají chybu), nahatky (a co když se dívčí prsa promění v mužské pěsti!), gotický dům a Angela mnoha podob - inspiraci vzali tvůrci i v klasickém Souboji titánů. Co dokáže démonická rtěnka, se přesvědčí nejedna lepá děva. Snad jen...Morbid Angel jsou fajn, ale já bych vybral něco z ranku gothick rock/dark wave. Jinak pro mne příjemná oddechovka plná báječných horrorových klišé. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (1)

  • Kniha, ktorú číta v posteli Otec Bob (Rod McCary), je slávny román od J.D. Salingera "Kto chytá v žite". (beso74)

Reklama

Reklama