Reklama

Reklama

Animatrix: Světový rekord

  • USA The Animatrix: World Record (více)

Obsahy(1)

SVETOVÝ REKORD je príbehom bežca Dana Davisa, ktorému nebol po pozitívnom dopingovom teste uznaný nový svetový rekord. Teraz sa rozhodne očistiť svoje meno v ďalšom závode, ale tentokrát sa priblíži k inej bájnej méte - oslobodeniu sa z Matrixu... (Avathar)

Recenze (92)

LuciusWlk 

všechny recenze uživatele

I když je tento díl poněkud odlišný, svou myšlenkou je výborný. Vybičovat se k takovému výkonu, kdy neurotické synapse nezvládnou neočekávaný nápor a vy se probudíte. V Matrixu. Ať je to tak, či jinak, Animatrix jsem poprvé viděl v roce 2003, podruhé nyní a pouze tato epizodka, mi utkvěla v paměti. Proč, to netuším, ale už proto za mě plný počet. ()

Madadajo 

všechny recenze uživatele

Tento příběh má strašně silný potenciál vzhledem k Matrixu... Vždy mi vrtalo hlavou, zda se od Matrixu někdo osvobodil jako první nebo to byli vždy obyvatelé Sionu, kteří museli pomoci. Zde se jistým způsobem nachází skrytá možnost samovolného odpojení díky jistým schopnostem a nezdolné vůli. Poslední slovo tohoto krátkého filmu mluví za vše.... Takhle by to bylo i na 100% jenže... Nemůžu se zbavit špatného dojmu ze zpomalených scén, ve kterých sice vyniká maskulinita, ale samotný pohyb je nepravidelný jako ve stylu "Hééééj rup!" A jestli je něco pohybu v čase (jakožto veličině jej spolurčující) vlastní, je to logická pravidelnost, ať už zrychlujete nebo zpomalujete, jedná se o sinusoidu, nikoli o záznam bijícího srdce buchBUCH... 80% ()

Reklama

krt7236826 

všechny recenze uživatele

príbeh človeka ktorý sa sám dokázal odpojiť od matrixu a využiť to vo svoj prospeh no zákerný program agent ho zrazil k zemi... neskôr príde najsilnejšia scéna aká kedy bola nakreslená... keď povie free a postaví sa z vozíku nedýcham nežmurkám iba ticho žasnem čo sa dnes dá nakresliť... nieje to o tej grafike ale ako to vystihli k matrixu... je to o ľudskej vôli ktorá napriek zotročeniu mysle sa nevzdáva a dokáže premôcť otrokárov. Toto je podľa mňa príbeh prvého ktorý oslobodil prvých ľudí a ak to tak nieje nehajte ma v tom chcem tomu veriť dobre mi to zapadá do schémy matrixu :) ()

TheDarKnig 

všechny recenze uživatele

Hm, těžko říct, je sice jasné, že autoři znovu chtějí vyzdvihnout sílu člověka i v tak těžké době, ale na druhou stranu, tentokrát je to v dost slabém příběhu, s málo sympatickým hrdinou, a snad až na velkolepý závěr (pointou - ale nečekajte zas takové překvápko, jde to v duchu celého příběhu) a scénu při dobíhání do cíle (opravdu nepříjemná zkušenost) je to dost průměrné.. Ale stejně dávám 4, s tím, že je to spolu s posledním příběhem nejslabší částečka tvořící animatrix. Ale k chybě v matrixu to má stejně daleko :) ()

Rozjimatel 

všechny recenze uživatele

[3,5*]     Šiesty diel rozmanitej a podmanivej zmesi krátkych filmov zo sveta Matrixu, nazvanej The Animatrix. Výtvarný štýl je síce opäť raz veľmi osobitý, ale tentokrát mi až tak veľmi nesadol. Príbeh je však celkom zaujímavý, tajuplný, obzvlášť pôsobivé je to prebúdzanie hlavného hrdinu v cieľovej rovinke. ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama