Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Tlumočnice Spojených národů Silvia Broomeová (Nicole Kidman) zaslechne rozhovor o plánovaném atentátu na hlavu jednoho afrického státu. Agent Tobin Keller (Sean Penn) z americké tajné služby, který případ vyšetřuje, Silvii už od počátku podezřívá, že neříká celou pravdu. Silvia si začíná uvědomovat, že se stala novým terčem atentátníků a ze všech sil se snaží jejich plány překazit. Než jí ale někdo uvěří, může být už mrtvá. Tlumočnice režiséra Sydneho Pollacka (Firma) v sobě dovedně spojuje všechny přísady, které patří do správného thrilleru: napětí i akci, chytrý příběh a skvělé herecké výkony držitelů Oscara Nicole Kidman a Seana Penna. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (392)

mm13 

všechny recenze uživatele

Po polhodine som vstal a išiel si uvariť čaj. Po ďalšej polhodine zohriať niečo pod zub. Potom sa vycikať (vtedy som to už pauzol) a potom prebehnúť na bicykli.... Večer som to konečne dopozeral a to len preto, aby som zistil, že ani samotný záver nepovýšil tento mdlý pokus o klasicky strihnutý thriller na FILM. Sidney Pollack's not my cup of tea. Definitely. ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Dvě třetiny filmu houstla atmosféra, napětí, situace se zamotávala a já se náramně bavil, fakt paráda. Pak přišel zlom, změna tempa a předchozí poutavost šla o řád dolů. A zabil to tuctový závěru, který na mě působil až trapně; nebýt něj, bylo by to za 4*. # [viděno: monitor, 5.1] # příběh 7 | hudba 7 | humor 0 | akce 3 | napětí 4 | pustil bych si znovu 6 ()

Reklama

Rocky62 

všechny recenze uživatele

Není to poctivých 5*, ale mohu s jistotou říci, že jsem velmi... velmi spokojen. Patřím mezi milovníky Pollackovy režie a myslím, že nejsem jediný, kdo si myslí, že tento skvělý režisér, který se nebál žádného tématu šel do každého svého filmu, ať už se jednalo o politický provokativní thriller či romantický film, s velkým odhodláním. Svou režisérskou kariéru zakončil dle mého názoru velice úspěšně. Čest vaší památce mistře! 85% ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

VHS/// Obsazení 8/10 Děj 6/10 Hudba 1/10 Efekty 5/10/// +Nicole Kidman, námět, občas atmosféra -téměř žádná hudba, tiché dialogy, příliš dlouhá stopáž/// Docela makačka na bednu, teda hlavně z počátku. Později jsem trošku rezignoval. Ve filmu září Nicole a spojením do dvojice s Pennem to mezi nimi pěkně jiskří. Ale nebýt jejich hereckých výkonů a scény v autobuse, tak by film vyšuměl úplně do ztracena. Děj povyšuji nad průměr jen životní příběh hlavní hrdinky. Řekněme, že je zajímavý, přesto trošku o něčem jiném než jsem předpokládal. Tichý dabing, zvuky a téměř žádna hudební kulisa, však přes zvýše zmíněné může zapříčinit nudu./// Celkem 52%/// ()

Galerie (87)

Zajímavosti (26)

  • Nicole Kidman uviedla, že osvojiť si juhoafrický akcent bol najťažší prízvuk, aký musela zahrať počas celej svojej kariéry. (Arsenal83)
  • Miniroličku si ve filmu střihl i režisér Sydney Pollack, zahrál si tu ředitele tajné služby. (Salgafo)

Související novinky

Politika Sydneyho Pollacka

Politika Sydneyho Pollacka

05.04.2007

Sydney Pollack se politickým thrillerům rozhodně nevyhýbá, což dokázal i jeho předposledním filmem Tlumočnice, který se odehrávala na horké půdě OSN. Po tomto snímku si odpočinul dokumentem o svém… (více)

Reklama

Reklama