Reklama

Reklama

O devítileté dívence, která má zázračnou moc - zapalovat vše svýma očima. Používá je však pouze tehdy, pokud je k tomu donucena. Státní moc se snaží jejího zázračného umění využít pro své účely. Dítě i její chudý otec se brání. Opakovaně se obávají, že státní agenti nad ní získají kontrolu, zneužijí ji a nakonec zničí. (Golden Crown)

Videa (1)

Trailer

Recenze (84)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Před časem to bylo v televizi a já se docela těšil. Samozřejmě si to nahrál, ale moc se mi to bohužel nelíbilo. Souhlasím skoro se see a jeho hodnocením. Pyromaniaci by si určitě užili a ohnostrová show by jistě okouzlila na silvestra, ale ve filmu převažovala především nuda. Nejvíc oceňuju asi chvilkovou účast seriálové ,,Amandy' Heather Locklear. ()

cubajz 

všechny recenze uživatele

povedená Kingovská adaptace, která knihu kopíruje skoro slovo od slova. Když překousnete takový ten osmdesátkový look (trvalá až ke stropu a "šíleně akční" disco soundtrack), tak se jedná o napínavý sci-fi thriller s prťavou Drew Barrymore v hlavní roli - doporučuji shlédnou už jen kvůli tomu, že buclatou holčičku metající firebally a zapalující záporáky pouhým pohledem v mnoha dalších filmech neuvidíte:) ()

Reklama

runner85 

všechny recenze uživatele

Kniha ktorú som včera dočítal bola skvelá, tie skvelo vykreslené postavy tomu dodávali skvelé čaro, no tu som žiaľ narazil na použité vrecúško od čaju, nechápem ako mohli tak skvelú predlohu takto pokaziť, do tých 2 hodín sa dalo natlačiť aj viacej z tej knihy, nech nevravia že nie, akurát roztomilá Drew Barrymore ma potešila ... ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Je to vlastně taková Carrie v light verzi. Vlastní děj spočívá v tom, že taťka s dcerkou utíkají před ultrasupertajnou společností, která je vyšlechtila. Občas někoho spálí, sem tam si zamanipulují s mozkem, ale většinu děje pořád utíkají. V patách mají čističe v podání hlavní hvězdy filmu George C. Scotta, kterého řídí i neřídí Martin Sheen. Žádná hitparáda, ale koukat se na to dalo. 55% ()

Jordan 

všechny recenze uživatele

tak čo ja viem - drew barrymore mám asi radšej v Allenovom Everybody Says a McG-ho Charlieho Anjeloch, slabší odvar Carrie (telekinézu vystriedala pyrokinéza) je akýsi . . . zbytočný . . . akoby celý film bol len nasilu natiahnutý prológ alebo predohra k ohnivému finále, ktoré v podaní ofukovanej, spotenej deväťročnej drew vo vytŕžení pôsobí mierne pedofilne zvrhlo, keby s vetrom vo vlasoch vyletovali ohnivé gule s potom orosenej (napr.) jessicy alba alebo carmen electry, asi by to bolo pozerateľné . . . ()

Galerie (54)

Zajímavosti (6)

  • Natáčení probíhalo ve Wilmingtonu a Chinney Rock v Severní Karolíně. (Terva)
  • Snímek byl natočen na motivy stejnojmenného románu Stephena Kinga. (Terva)

Související novinky

Režisér Odnikud si bude hrát s ohněm

Režisér Odnikud si bude hrát s ohněm

29.06.2018

S adaptacemi Stephena Kinga se v poslední době roztrhl pytel. Dalším chystaným projektem se stává remake hororu Ohnivé oči, o který se postará německý režisér Fatih Akin (Odnikud, Goodbye Berlin).… (více)

Reklama

Reklama