Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Ve fantastickém světě, kde se meč a magie prolínají s prvky dobrodružné sci-fi, stojí temné království Krull. Tam se mladý král vydává na nelehkou výpravu s cílem vypátrat svou unesenou nevěstu a zachránit zemi před vesmírnými vetřelci. Vydejte se na cestu do tajemných časů a na místa, která nepatří ani do minulosti, ani do přítomnosti. Podivuhodné mytické bytosti zde provádějí svá neuvěřitelná kouzla a všem vládne hrozný, všemocný Netvor. Je to planeta Krull, která ožívá v této nádherné dobrodružné podívané. Princ Colwyn se vydává na nebezpečnou výpravu, aby zachránil svou mladou nevěstu, kterou Netvor drží v zajetí. Ale zabijáci a vetřelci na něj pod velením ďábelského monstra začnou dorážet na každém kroku. Colwyn se musí nejprve dostat ke vzdálené jeskyni a najít legendární zbraň zvanou Glaive, která je klíčem k neobyčejné síle. Při svém pátrání se Colwyn stane svědkem událostí, které přesahují i ty nejdivočejší představy. Nakonec musí stanout tváří v tvář Netvorovi a s pomocí kouzelného Glaiveu zachránit svou planetu před úplným zničením. (Cinemax)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (163)

Luksa 

všechny recenze uživatele

Hrdina, následník trůnu se vydává zachránit svou nastávající ze spáru příšery, cestou potkává loupežníky, kyklopa, čaroděje, putuje přes lesy, hory, bažiny, na "sedmimílových" koních vstříc Černé pevnosti... Už jen ta Hornerova hudba zaslouží absolutorium! Nádherná fantasy pohádka s prvky sci-fi plná dobrodružství, romantiky, sympatických postav a humoru. Scénu s Černou vdovou v pavučině řadím mezi to nejemocionálnější, co jsem v žánru viděl. Další věc, na které jsem prakticky vyrostl a která i po letech neztratila nic ze svého kouzla. "Tenhle vejlet stál za to!" ()

charge odpad!

všechny recenze uživatele

Typickej případ brakovýho sci-fi/fantasy snímku. Holá prázdnota a nudnost tohohle paskvilu mě přepadla už v samotným začátku a pokračovala až dokonce. Žádnej poutavej děj, ani výprava, nudní herci a scény o ničem, zkrátka nic co by mě zaujalo a opět jako naschvál je zde přemrštěná stopáž. Viděl jsem i další podprůměrný fantasy a taky nebyly z těch lepších, ovšem tohle byla příšernost. ()

Reklama

salahadin 

všechny recenze uživatele

Spíš planeta Cruel s female postavou pojmenovanou podle vztekliny. Prostě film plný symboliky! Bohužel flm nás skutečně krutě opticky tyranizuje oněch 117 min (včetně titulků). Směšné masky i souboje, směšné postavy a podivný děj. Týpkovi unesou nevěstu a místo nového inzerátu na seznamce na sebe nabaluje partu nesympatických postav. Když jsme u toho, ani král Colwyn není ztělesnění sympatického hrdiny. Týpek jménem Ergo Velkolepý aspiruje na jednu z postav, kterou byste odsoudili k doživotnímu žaláři s Jar Jar Binksem. Ani opěvovaná kompozice Hornera mi nesedla. zasloužila by se lepší držák. A přitom si stačilo jen vzít k srdci selskou radu našich babiček - když mám búro, nekoupím si zmrzlinu za dvacku. Když na to nemám, netočím film s triky. I tak se film scvrknul v podivnou road movie, kdy neustále hledáme něco nebo někoho, kdo by trochu neutralizoval váhové kategorie Colwyna a nestvůry. Nechci to zprofanované slovo použít, ale nemám lepší synonymum - núďo. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Presne na hranici medzi štyrmi a troma hviezdami, hranica medzi sci-fi prvkami a fantasy je ale jasne prekročená smerom k čistokrvnej fantasy. Veľká pavučina s pavúkom, čarodeji, cesta krásnou rozprávkovou krajinou a gotická pevnosť. Výprava je práve to, čím vás môže Krull dostať, pokiaľ máte ale radi všetky fantasy klišé pekne na jednom mieste a nevadí vám absencia nadhľadu, je Krull taktiež film pre vás. Mne všetky tieto charakteristiky v Yatesovom balení nejako zázračne ulahodili a s prispením mladej a krásnej Lysette vyšplhali vyššie nad priemer. Nekonečný príbeh je ale stále niekde inde, ale sadlo mi to viac ako napríklad Legenda. Krull si asi tak skoro nezopakujem, jedine s niekým po boku, kto by po filme veľmi túžil. 70% ()

maverick10 

všechny recenze uživatele

Mozna proto ze mam depku a ze mi neni 9 let me to prilis nenadchlo. Ackoliv tu bylo vsechno co mam v pohadce rad, moudri starci, kyklopove, princezna, zazracna zbran a dobro se zlem bojujic od pocatku veku proti sobe. Mozna mi to nic nerika, ze je tomu uz pres 25 let stary a ja se nedokazu vratit do minulosti. ()

Galerie (67)

Zajímavosti (4)

  • Pôvodne sa mal o špeciálne efekty a dizajn monštier postarať Christopher Tucker, nakoniec sa natáčania nezúčastnil a ako oficiálny dôvod boli uvedené umelecké nezhody. (beso74)
  • Pôvodne sa plánovalo s pokračovaním, avšak po slabých tržbách v kinách producenti od tohto zámeru ustúpili. (beso74)

Reklama

Reklama