Reklama

Reklama

Stefanie

(seriál)
  • Německo Für alle Fälle Stefanie (více)
Německo, 1995, 304x45 min

Hrají:

Walfriede Schmitt, Kathrin Waligura, David Bunners, Claudia Schmutzler, Brigitte Mira, Klaus Gehrke, Lisa Kreuzer, Sandra Keller, René Hofschneider (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Pacienti často potřebují radu a povzbuzení a to velmi dobře ví i zdravotní sestra Stefanie. Ve své nadšené odhodlanosti pomoci každému, často překročí pravomoci a vzdoruje pevným podmínkám kliniky. (oficiální text distributora)

Recenze (209)

Snorlax 

všechny recenze uživatele

Němci si kdysi koupili náš seriál Nemocnice na kraji města, asi taky měli rádi doktory a zdravotnický personál vůbec. A pak se cosi změnilo a oni se pomstili svým o nemocné se starajícím lidem tímto seriálem. Dlužno podotknout, že Němci pociťují ke svým zdravotníkům nesporně menší averzi než Američané. ()

MM_Ramone odpad!

všechny recenze uživatele

Nie len v Južnej Amerike, Rumunsku či Turecku sa točia nekonečné podradné telenovely. Občas i nemeckí filmári prispejú svojim dielom. Aj frickovia dokážu vyprodukovať nehorázne primitívnu, nudnú sračku. Jednou z nich je tristošesť dielna kravina "Fur alle Fälle Stefanie", ktorá sa na obrazovkách tuzemských televízií začala objavovať v deväťdesiatých rokoch minulého storočia. Tento seriál z lekárskeho prostredia sa vyznačoval mimoriadne nezáživným scénarom a vskutku otrasnými hereckými výkonmi. Bol to odpad! ()

Reklama

Segrestor odpad!

všechny recenze uživatele

Rád bych věděl, proč se takové amatérské počiny vysílají v televizi? Proč je to prošpikováno reklamou (to se jako počítá s tím, že se na to někdo kouká?) Co má českému divákovi dát tento seriál? Co má vůbec divákovi dát? Viděl jsem jednou kousek v němčině a přišlo mi to strašné. Později jsem viděl kousek v češtině a přišlo mi to ještě strašnější. ()

Wecfarien odpad!

všechny recenze uživatele

Svatá prostoto... s nostalgickou slzou v oku vzpomínám na koniotomii, kterou kreativní Stefi tuším v jakémsi díle komusi originálně provedla ostrou tužkou obalenou prezervativem. Dokonce vím o případech, kdy tenhle seriál posloužil u některých důvěřivých dívek jakožto náborový materiál na střední zdravotnickou školu, kde posléze zjistily, že nebudou mít čas na běhání po nemocničním parku a podrobné věnování se rodinným problémům svých pacientů. ()

Tosim odpad!

všechny recenze uživatele

Tento kousek v mnohém připomíná Švorcku za pultem. Titulní hrdinka je také poctivá pracantka, mnohý čas na pracovišti si krátí dlouhými, psychologickými rozbory svých kolegů a ještě jim přitom stihne vyřešit jejich trable. Není důvod s takovým brakem ztrácet čas, když navíc připočtete mizernou televizní kvalitu (a standartně rutinní brněnský dabing) a stupidní dialogy, není o hodnocení pochyb. ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno