Reklama

Reklama

Stefanie

(seriál)
  • Německo Für alle Fälle Stefanie (více)
Německo, 1995, 304x45 min

Hrají:

Walfriede Schmitt, Kathrin Waligura, David Bunners, Claudia Schmutzler, Brigitte Mira, Klaus Gehrke, Lisa Kreuzer, Sandra Keller, René Hofschneider (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Pacienti často potřebují radu a povzbuzení a to velmi dobře ví i zdravotní sestra Stefanie. Ve své nadšené odhodlanosti pomoci každému, často překročí pravomoci a vzdoruje pevným podmínkám kliniky. (oficiální text distributora)

Recenze (209)

lord Ball odpad!

všechny recenze uživatele

No viděl sem pár dílů tohodle fantastického díla a teda řeknu vám byl sem z toho paf, proti ní je superman dobrá víla!!! zvládne utěšit každého pacienta, doktora, sestru no prostě každýho kdo jde zrovna kolem a navíc sama výborně zvládá svůj osobní život. Ńaučit se mlátit lidi, tak je to hotovej Chuck Norris v sukni !!! ()

monolog 

všechny recenze uživatele

No jo, je to hovadina, ale ze začátku se to docela dalo. To tomu upřít nelze. Po zhlédnutí však mám dojem, že všechny sestry v německu se jmenují Stefanie nebo podobně. Takže jsem jako německé děti, které si z 80% myslely při jednom výzkumu, že kráva má fialovou barvu od přírody. Hodně mi to připomínalo Doktorku Quinovou, akorát to bylo tak o třídu níž už od začátku. ()

Reklama

BMAJTZ odpad!

všechny recenze uživatele

V případě nekonečného seriálu Stefanie budu bohužel souhlasit s valnou většinou. Je pravda, že němci na seriály rozhodně nemají čuch a v této oblasti zmrví co se dá. Pravdu říct nepamatuji si jediný čistě německý seriál, který bych sledoval nějak pravidelně. To opravdu špatné na Stefanii je to, že se snaží vyprávět příběh v průběhu celého seriálu a o jakýsi vývoj postav. Bohužel postavy jsou tak neuvěřitelně ploché, chovají se naprosto nelogicky a podle těch nejzaběhlejších televizních klišé, že jakékoli pokusy o vývoj mají úplně nulový účinek. Naví i v roce 1995 bylo lékařské prostředí tak neskutečně profláklé, že na něj taky zrovna nešlo diváky nalákat. Když si to tedy shrnem, tak prostředí bylo naprosto nudné, postvavy naprosto špatné a příběh, mno v nejlepším slova smyslu opravdu divný. Příběh by se dal přirovnat k dalšímu velikánu seriálu Tak jde čas, muselo se v seriálu objevit prostě všechno, ať už šlo o tu nějvětší možnou blbost nebo naopak. A k samotné Stefánii, občas jsem v televizi zahlédl nějaký díl a tak jsem vnímal když se zrovna představitelky postupně měnily. Smůla byla v tom, že ačkoli se měnily tváře charakter hrdiny vždy zůstal stejný. Jediná Stephanie byla vždy nad věcí, vždy zvládala řešit milion problémů a k tomu dělat psychologa svým kolegům. Řekněme si to bez skrupulí, jde o jeden z nejhorších seriálů které jsem kdy viděl, jež vzniklo nejspíš k jedinému účelu a to zaplnit televizní čas v dopoledních hodinách kdy zrovna na televizi kouká minorita lidí. ()

ivishka 

všechny recenze uživatele

Něco, co hraje až příliš na city a na to jak moc je Stephanie dobrosrdečná a obětavá. Jenže nikdo není bez chyby, ale hlavní představitelka zjevně žádné nemá.Krom toho,že moc ráda kecá na sesterně asi jako to bývá u nás v česku.1* je za to,že to dávali v době,kdy jsem byla ještě malé kuře a neměla jsem rozum a nevím proč jsem se na to často dívala a jakýmsi zvláštím "kouzlem" jsem to nepřepla.. ()

Jello Biafra odpad!

všechny recenze uživatele

Dodnes sa mi nechce veriť, že v takej vyspelej zemi ako Nemecko mohol niekedy vzniknúť takýto gýčovitý výplach s dialógmi na úrovni juhoamerických telenoviel. Seriál o dobrotivej a vždy usmiatej zdravotnej sestre, ktorá vám dá prvé posledné, pripomína v mnohých ohľadoch budovateľské filmy z 50. rokov. V českej verzii je potom seriál nadabovaný brnenskými dabérmi a to už ide fakt do tuhého. ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama