Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Reuben Feffera (Ben Stiller), je učiněný smolař: jeho čerstvá novomanželka ho přímo na líbánkách podvede se svalnatým potápěčem, a vyhodí tak všechny jeho milostné i životní plány do povětří. Náhoda ho svede dohromady s dobrodružně založenou Polly (Jennifer Aniston), jeho dávnou kamarádkou z dětství, čímž se jeho život dostane do divoké změti extrémních sportů, kořeněného jídla, fretek a rytmů salsy... s neuvěřitelnými následky. Může se putičkář Reuben, jež chce mít vše neustále pod kontrolou, změnit a začít žít přítomností? (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (246)

angel74 

všechny recenze uživatele

Jedna z mála komedií s Benem Stillerem, u které se fakt bavím, pokud si ji jednou za čas pustím. Čert vem předvídatelný děj a pár fekálních vtípků, když pak dostanu záchvat smíchu při nezapomenutelných hereckých kreacích Philipa Seymoura Hoffmana. Potěší i Jennifer Aniston se svou roztomile dezorientovanou fretkou a několik epizodních roliček v podání herců zvučných jmen. (70%) ()

Nancy 

všechny recenze uživatele

Buď jsem divná nebo to byla opravdu taková nuda. Příběh byl inteligentní, občas vtipný, ale přišel mi takový obyčejný, nezajímavý a pro mě opravdu hodně nezábavný. Bena Stillera moc nemusim a po tomhle filmu se na tom nic moc nezmění. Zato Jennifer Aniston mám docela ráda (hlavně z Přátel) a myslím, že umí hrát líp. Třeba, až se na to podívám znovu (dostanu odvahu), ohodnotím to líp. Alespoň, že to nebyla bezduchá, nechutná obludnost jako např. "prcičky" => dalo se na to koukat. ()

Reklama

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Zábavná komedie o tom jestli si vybrat holku co nás podvede se svalnatým potápěčem na líbankách nebo raději randit s Jennifer Aniston. Samozřejmě je lepší Jennifer. Kdo mi ale v tomto filmu opět neunikl byl skvělý P.S. Hoffman. Jak to ten herec prostě dělá že dokáže své postavy neuvěřitelně zvyditelnit ať už hraje v čemkoliv. Jako další skvělá volba se zde ukazuje Alec Baldwin. Jinak komedie je to koukatelná, snad jen si tvůrci mohli odpustit některé ty fekální výlevy. Chudák Ben Stiller. 50% ()

Prochy38 

všechny recenze uživatele

Uprděná, sexistická, usraná fraška, která se neměla k jedinýmu rozumnýmu vtipu? Proč? Škoda!! Má to všechno! Silné herce, dobrý příběh, postavy, které to utáhnou, ale scénář stojí za nic...Je to prostě trapné a ubohé. Jediné pozitivum je právě Polly v podání zde kouzelné J. Aniston. Jakoby paradoxně, když Polly dojde na scénu, film ubral z trapáren a byl v pohodě... Nechápu to. Nesnáším takový typ komedií... Tady to ale bylo jako na houpačce... ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Teda pokud se jedná o mě, já bych to s Polly klidně risknul, stačilo by se kouknout na tu její prdelku a riskoval bych jak nepříčetnej. Samotný film má v sobě docela dost obstojnýho humoru, hlavně v první části, jak už to u podobných typů filmů bývá zvykem. Třeba to chcaní s Alecem u mušlí, založený vlastně pouze na zvuku mě zbořilo jak podsvinče, teda takovou techniku chcání jsem fakt nepobral. A nebo ten teatr kolem etno jídla provoněl vtipem celej můj pokoj. Ben si může podobný typ filmu nechat tetovat, protože jsou už takovou součastí jeho vlastního já. Jennifer, krom toho že bych si s ní chtěl zatancovat salsu a to i když jí vůbec neumím, ale tu ochmatiku jejího zadku při salse bych určitě zvládnul taky a dokonce s bravurou těch největších salsích mistrů, tak krom toho považuju Jennifer za jednu z nejtalentovanějších sexy komiček stříbrného plátna, takže s ní já nemám problém vůbec v žádný romantický hihňárně a jak říkám, pohled na její zadek ve mě probouzí spousty romantických myšlenek. ()

Galerie (46)

Zajímavosti (16)

  • Okrem Los Angeles a New Yorku sa natáčalo aj na Havajských ostrovoch. (MikaelSVK)
  • Jennifer Aniston uviedla, že hlavným dôvodom prečo vzala rolu Polly v tomto filme bolo jej priateľstvo s Benom Stillerom (Reuben Feffer) a možnosť si s ním zatancovať salsu. (vander19)
  • Zelená vlajka na jachte Lelanda Van Lewa (Bryan Brown), na ktorej je boxujúci klokan, viala počas Amerického pohára v jachtingu v roku 1983, v ktorom Austrália zvíťazila. (vander19)

Reklama

Reklama