Reklama

Reklama

Černá bible

(seriál)
  • Japonsko Bible Black (více)

Série(4) / Epizody(16)

Recenze (2)

Izmo123 

všechny recenze uživatele

Chtějí vaše oči po koukání ucítit bolest bělidla v tom případě zkuste zkouknout Bible Black, teď vážně ano počítal jsem s tím že se bude jednat o hentai ale začátek měl u mě očekávání že to bude mít i nějaký příběh ale ne, ono v žánru je to zařazený mezi horory ale co bylo na tom děsí, po celou dobu vidíme jak hlavní postavu který dělá zlý věci bez nějakých důvodů a to tak že použije kouzlo na druhého člověka aby se z danou postavou vyspal a to ani nezmiňuju erotické scény který jsou strašně dlouhý + jsou tam jen tak a nemají žádný důvod tam být, kdyby seriál nabídl myšlenku že by hlavní postava používala knihu kouzel na ostatní jen protože se jedná o lidi kteří si zaslouží jen to nejhorší, z toho by mohla vzniknout zajímavá myšlenka ale ne, místo toho se jedná o hentai s lehkým nádechem s černou magií + démony atd, co se týče animace tak ta byla dobrá ale dobrá animace nic nezachrání, PROSÍM UŽ NIKDY VÍC, Postavy 1/10 Příběh 1/10 Animace 8/10 Horor 3/10 Celkově hodnotím  2/10 ()

Jeoffrey 

všechny recenze uživatele

Zazas zazas nasatanada zazas.“ Křesťané mají svojí Bibli i Satanisti mají svojí Bibli a tohle je, byla a bude Bible všech „mužů kultury“ u nás známá i díky tomu, že byla vydaná na DVD s „legendárním“ českým dabingem, na který, jak ho jednou uslyšíte, reálně nejde zapomenout. Takže pokud nejste "muž kultury", příčí se vám sexuální scény v anime tak, že omdléváte vzteky už při průměrném ečči a ruce na prsou – pak sakra nechápu co tu děláte! Co se mi tu líbilo? Jednoznačně postavy, jejich design, ale i charaktery. Zápletka, která je minimálně v první sérii zajímavá a pro někoho, kdo dohrál originální videohru, z které tohle vychází, i vlastně docela dobře zpracovaná – atmosféru hry se podařilo zachytit docela věrně. Sexuální scény tu jsou také poměrně povedené, četné a nápadité, zkrátka je zde asi pro každého "muže kultury" něco, stejně jako jsou zde i části, které vám můžou být lehce proti srsti, protože Japonci zkrátka mají různé divné fetiše... S čím mám problém? Hlavně s tím, že žádná další série, včetně Nového testamentu, už kvalit první sezóny nedosahuje. Kdybych to měl vyčíslit, tak tu máme 8/10 pro první řadu, 6/10 Origins, 6/10 New Testament a 5,5/10 Only. Co říct na závěr? Černá Bible byla stejně jako mnohé další podobně laděné série součástí mého mládí (aneb když mi bylo ještě 25...), patří mezi to (nej)lepší co jsem z hentaie viděl a překvapivě jí ani zub času zatím příliš nepoznamenal. Je to porno, je tam hromada sexu, je to pro DOSPĚLÉ! No a vytýkat pornu, že je v něm hromada sexu, je jako křičet v lese, že je tu moc dřeva... Celkem za všechny série 7/10. ()

Reklama

Galerie (54)

Zajímavosti (5)

  • Původně jde o speciály, které vyšly jen v Japonsku v limitované edici, avšak o pár let poté byly spojeny do ucelené kolekce minipříběhů a znovuvydány ve Spojených Státech. (Honza135)
  • Snímek byl natočen na motivy stejnojmenné počítačové hry společnosti ActiveSoft. (Terva)
  • V první epizodě má Hiroko v ruce knihu s názvem „Grimoreum Verum“. Jedná se o knihu, ve které jsou popsány základní čarodějnické praktiky. (Honza135)

Reklama

Reklama