Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hrdiny filmu jsou Olinda a Peter. Olinda emigrovala po 2. světové válce z Itálie a vydala se do Buenos Aires s nadějí na nový život a nalezení lásky. Otevřela si restauraci, kde vaří italská jídla a kde čas pomalu plyne mezi rozhovory se štamgasty. Peter se vydává do Buenos Aires, aby zde s pomocí několika málo indícií našel svoji platonickou lásku z doby dospívání. Náhoda zavede Petera do Olindiny restaurace. Jejich magické setkání pomůže Peterovi nalézt sama sebe a Olindě znovu navrátí vůli rozhodovat o svém životě. (Cine Argentino)

(více)

Recenze (5)

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

No to sou tady zase komentáře (T2 a d-fens), tahle duševní zaostalost některých uživatelů csfd je neštěstí týhle databáze. Dědictví není ani tak o postavách jako spíše o citech, snech, touze a obyčejných lidech. Příběh je zasen do jednohopříjemnýho pajzlíčku, má minimum postav a děj se soustředí na tři z nich. Příjemně prožitý žánrový neutrál. Jediný co zamrzelo, že film byl promítán v rámci argentinskýho filmovýho v nějaký cca VHS kvalitě což za kilo docela nasere. ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Pátý ročník argentinského filmu a on se nikdo nestydí a) pustit na plátno biják z pásky na hokejky nebo co to bylo a b) vzít si za to od lidí kilo. To mám asi za to, že do kina nelezu na Instalatéry... Jinak Dědictví především krásně vystihuje, jak je to v Argentině - a vůbec v celé Jižní Americe - s přívětivostí a ochotou pomáhat si navzájem. Čím větší svéráz na pohled, tím větší dobrák uvnitř. Bavil jsem se, vzpomínal, bylo to príma. P.S.: Naprostý souhlas s uživateli T2 a d-fens. Lépe bych film nevystihl, mluvíte mi z duše... ()

Související novinky

5. ročník Festivalu CINE ARGENTINO

5. ročník Festivalu CINE ARGENTINO

27.10.2016

5. ročník festivalu argentinského filmu Cine Argentino proběhne od 27. do 31. října 2016 v pražském paláci Lucerna. Tématicky a žánrově pestrý program nabídne výběr toho nejzajímavějšího z… (více)

Reklama

Reklama