Reklama

Reklama

Le regine

  • Itálie Il delitto del diavolo (více)
Trailer

Obsahy(1)

Štastný mladý hippie motorkář Ray Lovelock ujíždí od smrtící tragické události a na své cestě do neznáma narazí v noci na osamocenou kůlnu a dům v lese. Netuší, že to vše je ve vlastnictví třech nádherných, ale dosti podivných a záhadných žen. Zůstává nakrátko jejich hostem a časem je všemi třemi postupně sveden, aniž by si dost dobře uvědomoval, že je vlastně postupně lákán do osidel, ze kterých už není úniku. Jeho osud je tak zpečetěn. Jde o žijící fantazie nebo žijící noční můry? (Karlos80)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (12)

Mariin 

všechny recenze uživatele

Umělecky zajímavý a kvalitní film s mysteriózním nádechem; zvláštní směs prvků nové vlny a hororové pohádky o "Honzovi", který v lese narazí na tři slečny. Po formální stránce bezchybné, vhodní herci, atmosférické obrazy i hudba (opět Lavagnino!). Jen ta pointa příběhu s oslavou mladých hippie naivků a odsouzením "starého řádu" je záměrně jedovatá, v lepším případě snad jen přihlouplá. ()

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

Súhlas s Kárčim. ! Parádne sfilmovaná záleźitosť o troch gráciách " ktoré sa central hipíka úspešne pokúšajú dostať po tom, ako odmietol pomôcť unavenému šoférovi. Výborná hudba, slušivé erotické scény a vlastne celkové spracovanie vrátane vydareného castingu, snímku napomohli a tá sova bola jednoducho úžasná. Nenazvala by som to raritou ani psychodelickou jazdou ( môže zapôsobiť hudba ) ale určite vydareným " QUEENS OF EVIL " hypnotickým " EURO-CULT-TRASH "filmovým zážitkom. ()

Reklama

Karlos80 

všechny recenze uživatele

Dnes již totálně zapomenutý raritní klenot, opravdu pecka natočená v jakémsi pop-art stylu s překvapivými futuristickými interiéry, vizuálně čistá a křiklavě barevná ! Film je co do žánru standardní eurohoror, který se v zprvu nese ve velmi poklidném tempu, atmosféra je psychedelická, místy surrealistická, stejně tak bizarní, snová, a samozřejmě z dnešního pohledu krásně retro. Když k tomu připočtu nádhernou alegorickou přírodu, všechny ty noční scény z lesa v oparu mlhy, houkání sov, špehování neznámých osob, to vše tu podle mě dost dobře fungovalo. Posledních cca 20. minut je pro tento film zlomových, celý intrikářský příběh, který dává už pomalu smysl (stále jsem si říkal co se stane a místy stále nechápal o co tu vlastně jde) graduje, věci eskalují a vše končí totálním mučivým vrcholem, šok pro diváka, že byste to snad ani nečekali (i když to by pak asi nebyl efektní horor, ale možná dost jen nějaká strašidelná pohádka). Typický Eurotrash, efektivní, napínavý, krvavý, sexy, neznámý, ale hlavně skvělý. Tohle bylo umění, ať mi nikdo netvrdí že ne:-) ! Doporučeno všem fanouškům Euro-Cultu a nejen jim. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Poetický mysteriozmí snímek mi připomněl československou novou vlnu...jako by tam za stromem stála E.Krumbachová a radila... Výtvarná kamera, skvělá hudba ( Francesco Lavagnino), příroda a krásné ženy. Nejlepší cesty vedou do pekla, což se o rozbité lesní cestě říci nedá - jenže zdání klame! David našel kouzelné místo, baví se a je šťastný. Jenže ve vzduchu visí cosi zlověstného, co nenápadně vytahuje drápky a dychtí po krvi. Nakonec jen čekáte, kdy ona hrůza přijde. S prvním polibkem? S kousnutím do jablka z tajemné jabloně? Při koupání v jezeře? Tušení, že tenhle příběh asi nebude mít šťastný konec, je silnější a silnější... Krásný film. ()

Gorehound 

všechny recenze uživatele

Veľmi zvláštny film s veľmi zvláštnym obsahom a námetom, ale ono to funguje, ak sa nad tým zamyslíte. Originálna myšlienka v originálnom a krásnom sedemdesiatkovom spracovaní, s krásnou giallo queen(no, jednou z nich) Evelyn Stewart, s nečakaným záverom, ktorý už tak trochu čakáte. Zvláštny sedemdesiatkový kult, ktorý stojí za to. ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama