Reklama

Reklama

Smršť

Trailer 2

Hlavním hrdinou filmu Smršť je forenzní psycholog Martin Lang (Tomáš Maštalír), který přijíždí spolu s manželkou Pawlou (Anna Geislerová) do lázní v horách. Daleko od civilizace si chtějí odpočinout a zkusit zachránit vztah. Procházejí vážnou partnerskou krizí, která pramení z hluboko ukrytého traumatu, a tento pobyt je pro ně ultimátem – buď svoje problémy překonají, anebo se každý vydá vlastní cestou. Koloběh rutinních dní však naruší příchod tajemné zásilky – balíku s důkazním materiálem z vyšetřování tragického případu. Odesílatelem je Langův kolega psycholog. Ten od něj potřebuje pomoc v případě známém jako „jízda smrti“, na jehož konci byli čtyři mrtví. Lang se zpočátku zdráhá, ale postupně podlehne neznámé síle, která ho k tragické události přitahuje. (Bontonfilm)

(více)

Diskuze

tron

tron (hodnocení, recenze)

Tak podľa traileru to vyzerá tak, že film nemá s knihou (ktorú som práve dočítal) skoro nič spoločné.

hawkins

hawkins (hodnocení, recenze)

BathoryMan

Ako chapem tvoj nazor, kazdy sme iny a kazdemu sa paci nieco ine. Napr ani mojej manzelke to nesadlo uplne. Mne zas hej a to napr Trhlina nesadla uplne ani mne, akoby v urcitom momente nevedeli co dalej. Netvrdim ze Smrst nema nejake chyby, ale zaujal ma ten film ako pekne pamaly a stupnujuco bol vygradovany do finale, ktore som sice niekde v druhej polke filmu odhalil, ale nevadilo mi to. Osobne za seba som rad, ze tu vzniklo nieco taketo

samkko

samkko (hodnocení, recenze)

Kniha byla docela fajn, kulervoucí atmosféru nelze popřít, tak jsem zvědav.

BathoryMan

BathoryMan (hodnocení, recenze)

hawkins

Mňa to zasa nedostalo vôbec ...podľa mňa riadna nuda (podobne ako Trhlina) aj keď sa Bebjak snaží to sa mu veru uprieť nedá film nejde poriadne uchopiť ani žánrovo ani príbehovo (videné na predpremiéra Cinemax CityArena Trnava)

na příspěvěk reagoval hawkins

Reklama

Reklama