Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Budoucnost se jeví opravdu hrozivě. Díky stále se zvyšujícímu počtu superhrdinů už na světě nezůstali téměř žádní zločinci, které by bylo možné mírnit a usměrňovat. Tato skutečnost nejvíc trápí miliardáře Lance neboli kapitána Úžasného, který tak nemá do čeho píchnout a nudí se. Aby město Champion City zažilo aspoň nějaké vzrušení, zaslouží se o propuštění obávaného gangstera Casanovy Frankensteina. To byla ale chyba. Casanova Frankenstein nelení a Lance unese. Druhořadí superhrdinové se dostávají nečekaně ke slovu. Jejich jasným cílem je osvobodit kapitána Úžasného z rukou nebezpečného šílence a zachránit celý svět. (Filmbox)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (105)

Nin 

všechny recenze uživatele

Ne moc vydařená taškařice inspirovaná stejnojmenou grupou, která se občas objevovala v jakémsi humorném komiksu od Black Horse comics a měla desítky a desítky členů, protože se vyznačovala vysokou úmrtností. Nikdy jsem ho nečet, ale co jsem o něm slyšel, tak to vypadalo, že je mnohem nápaditější a vtipnější než tento film. Celkově je potenciál superhrdinů-looserů velmi nevyužitý a pár dobrých nápadů je zahrabáno kdesi pod nánosem nudné režie. Ale minimálně je zábavné pozorovat Williama H. Macyho, Goeffreyho Rushe a především Hanka Azariu, který si svojí roli vyloženě užívá. Mimochodem radši si přečtěte u nás vydaný komiks na podobné téma Dříve známí jako Liga spravedlnosti :) (5/10) ()

choze 

všechny recenze uživatele

"VĚDEL JSEM, ŽE SE NEMůŽETE ZMĚNIT!" - "A JÁ VĚDĚL, ŽE TO VÍTE." - "VĚDĚL JSEM TO. A TAKY JSEM VĚDĚL, ŽE VY JSTE VĚDĚL, ŽE JÁ VÍM, ŽE VY VÍTE!" - "ALE JÁ NE, JÁ JEN VĚDĚL, ŽE VY VÍTE, ŽE JÁ VÍM. (s vítězným úsměvem) VĚDĚL JSTE TO?" - (zaváhá) "SAMOZŘEJMĚ." Sympatická parodie na superhrdiny, která měla tu smůlu, že přišla moc brzy. S unikátním obsazením a skvělými dialogy a hláškami a kde má hlavní superhrdina polepený kostým reklamami a naši hrdinové bojují se superpadouchy tak, že jim poškrábou auto vidličkou. A navrch cameo Michaela Baye. "A OBLÉKÁŠ SE JAKO BUZERANT." ()

Reklama

cityman 

všechny recenze uživatele

Vynikající výprava, zvučná jména herců, vytříbený hudební doprovod, ohromující kostýmy a jeden naprosto infantilní scénárista to všechno pošle k čertu. Jen šílenec mohl do tohohle projektu investovat milióny dolarů i přes přečtení tak slaboduchého scénáře jakým scénář k tomuto filmu bezesporu je! Tohle snad opravdu nemohl myslet vážně?! Nebo snad ano? :o) ()

aLPaC 

všechny recenze uživatele

Ze začátku mi to připadalo příšerně trapné a myslel jsem, že to buď nedokoukám, nebo že tam nasolím odpad. Nicméně po tom úvodu jsem tomu trochu přišel na chuť a myslím, že i humor se trochu zlepšil a trapné scény ubyli (až na Reubense, který byl trapný celou dobu). Jako parodie na komiksy dobrý pokus, ale hodně tomu chybí. Na pozdější následovníky jako Defendor s vynikajícím Harrelsonem nebo to s Kevinem Baconem to ale nemá ani náhodou. ()

josieaddms odpad!

všechny recenze uživatele

Ani jsem to nedokoukala. Hloupé, nechutné, nezábavné a hlavně až nečekaně ABSOLUTNĚ NEVTIPNÉ! Po hodině dvacet kdy nepřišel ani jeden vtip jsem to už zabalila. Přitom to mohlo být zajímavé, parodie na superhrdiny, celkem i pár zajímavých herců (Myslím Rushe, Garofalo, Azariu...) ale je to naprosto příšerné, a má to samé stupidní nápady. Pro děti nedětské, pro dospělé nevyspělé. Zkrátka nepoužitelné. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (6)

  • Luis Guzmán hrál prodavače v mexické restauraci, ale jeho scény byly vystřiženy. (Terva)
  • Casanova Frankenstein (Geoffrey Rush) jezdí ve voze Chevrolet Corvette z roku 1978 (Terva)

Související novinky

Van Damme bez Seagala

Van Damme bez Seagala

14.05.2009

Ale zato s britským řízkem Vinniem Jonesem. Možná je to nakonec lepší volba – Jonesovi spíš uvěříme, že je druhým nejlepším zabijákem na planetě, než nějakému hrochovi s copem. O čem je vlastně řeč?… (více)

Reklama

Reklama