Reklama

Reklama

Tělo

Trailer

V napínavém thrilleru detektiv pátrá po mrtvole, jejíž tělo zmizelo z márnice. Napínavý příběh drží diváka v nejistotě, neustále ho nutí přemýšlet nad okolnostmi, proč oběť zemřela a proč následně zmizelo i její tělo. Inspektora Jaimeho dohání vlastní minulost, z čehož ho vytrhne zmizení mrtvého těla z márnice. Během vyšetřování musí Jaime zjistit, jak může mrtvola beze stopy zmizet z uzavřeného boxu a proč je jediný svědek v kómatu zapříčiněném nepopsatelným děsem. Inspektor, který je obklopen vlastními nočními můrami, podezřívá ze zmizení těla mrtvé ženy jejího manžela, novopečeného vdovce Alexe. Ten však vinu popírá. Zmizelé tělo, podivuhodné jevy... Jaime a Alex jsou vzájemně propojeni v hororu, ze kterého mrazí. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (292)

tron 

všechny recenze uživatele

Belén Rueda je sexi milfka, ale najlepšie roky má obávam sa za sebou. V El cuerpo sa mi ani zďaleka nepáčila tak, ako vo svojich starších peckách Sirotinec a Los Ojos de Julia. Začiatok je príjemne strašidelný, mám hispánske horory rád. Už čoskoro sa ale ukáže, že dobrá mysteriózna atmosféra nemá šancu vyhrať nad blbým scenárom, ktorý sa (márne a bez úspechu) snaží šokovať. Rozuzlenie je nakoniec nezaujímavé a vcelku triviálne. Z hercov bola najlepšie Belén a aj ona bola otravná. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Fajnově strašidelný thriller si s divákem pohrává, a když postupně zjišťujete, že jde o důmyslnou hru, na atmosféře to příliš neubírá. Noc, leje jako z konve, bouře a hlavním místem vyšetřování se stává márnice (kdo by si nevzpomenul na Hlídače mrtvých...). Jasně, důvtipným divákům se podařilo odhalit pointu hned zkraje, ale já jim nezávidím, páč to si film vůbec neužili a klidně ho mohli vypnout před koncem. Sice jsem tajně doufal, že je všechno trochu jinak, nebo že do příběhu vstoupí lehké fantastično, ale nakonec jsem spokojen. A že by vše bylo příliš překombinované? Život dokáže přinést kombinace daleko onačejší... jedinou vadou na kráse tak byly vložené titulky od Nostra Movies - nejen že byly prťavé, ale těch hrubic! Chtělo by to minimálně naučit se skupiny mě/mně a skloňování já... ()

Reklama

-bad-mad-wolf- 

všechny recenze uživatele

Kombinuje se tu zhusta jen proto, aby na konci vylezla provařená pointa, která zpochybňuje nutnost i motivace všeho předchozího. Každopádně do té doby je to fajn tahání diváka za frňák, jemuž nechybí napětí i důvodná podezření všeho a všech. Pak přijde nevyhnutelné "a proč se tohle stalo? A když už se to stalo, proč se pak stalo tohle?" No, škoda. Pozdější Contratiempo frčí na podobném principu, ale - SPOILER - dokáže o dost lépe vystřihnout i zdůvodnit všechny motivace a intriky, přičemž všechno zastřešuje zoufalstvím jedince v boji proti korporátnímu / mediálnímu / jakémukoliv kolosu. ()

pepo 

všechny recenze uživatele

Pekne natocena prepisknuta konina, ktora svojou prekombinovanostou prekonava dokonca aj McTiernanov Basic. Este 20 minut po dopozerani ma boli hlava z facepalmov. Ale pokial meriate kvalitu filmu mnozstvom zvratov, tak verim tomu, ze to je uzasne. 6/10 za formalnu stranku a vyborne jednotlive sceny. ()

salahadin 

všechny recenze uživatele

Film, který si hraje s jediným protagonistou - divákem. Nechat se takhle necelé dvě hodiny vláčet a napínat je zábava. Mayka Villaverde by mohla býti jednou z TOP hororových postav. Jen kdyby její El Doméstico uměl líp šoférovat. Více takových filmů! Takže - celý film stál vlastně na tom, zda se Adam zblázní do své Evy? A kdyby to nevyšlo? Byl by nějaký plán "B"? Áno, áno, souhlasím, je to vykroucené až na dřeň a tak přitažené za vlasy, že vám ten chomáč zůstane v ruce. Ale když přijmete pravidla hry a fakt, že vás rejža jen umně vodí za flígr, pak dostanete zážitek s neodolatelnou atmosférou, spirálou pádu jednoho zlatokopa a dvěma herečkami z kategorie "stojí za hřích". ()

Galerie (28)

Zajímavosti (2)

  • Natáčanie filmu prebiehalo v katalánskej metropole Barcelona. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama