Reklama

Reklama

Three Blind Mice

Trailer
Velká Británie, 2023, 83 min

VOD (1)

Videa (1)

Trailer

Recenze (8)

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Feťačka jede s rodinou na ozdravný pobyt někde do lesa tam , ale řádí 3 mutantíci  z nichž jeden nějak ovládá na povel myši (nevysvětleno jak) a ti jich zabíjejí. Každý/á z herců/hereček hrál/a v Medvídkovi Pů krev a med nebo v jeho pokračováních tak, že nic světoborného nepředvádí, ale zase je to místy krvavé a nenudí to. Mínus bohužel za gore ve scénách s rozšlápnutou hlavou, cgi myši   ,  za ten oheň ten vypadá příšerně a otevřený konec (jak to kurva přežil?)   40 procent ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Three Blind Mice je ryzí nízkorozpočtovej horor kterej nabízí tři myší mutanty, nesympatický postavy s čím je spojena přehlídka neherectví, nezáživnej děj(minimum napětí a hororové atmosféry), otřesnou kameru, děsný efekty(jako třeba digitální oheň a výbuch), nějakou tu krev a ždibec nízkorozpočtovýho(ničím překapujícího) gore. 1hvězda za to málo co se povedlo. Pokud to neuvidíte o nic nepřijdete. ()

Reklama

Trevor 

všechny recenze uživatele

Nepodarená napodebnina Pachu krvi, veru už od jednotky prešlo 21 rokov a Tri slepé myšky by boli ešte aj na tú dobu miernym sklamaním, teraz to rezonuje ešte viac. Nakoľko mám slabosť pre béčkové nízkorozpočtové horory, pre tie z Británie asi najviac, tak dám 2* ale nie je to teda žiaden zázrak, ani myšlienka založená na detskej riekanke avšak ten rozpočet je vidieť, aktuálnych 14 je možno trochu krutých videl by som to skôr na 35 alebo aspoň na tých 2,9/10 z ImDb. Film pre hororových nadšencov ktorý znesú aj väčšie blamáže. ()

B3n odpad!

všechny recenze uživatele

Feťáčku prinúti rodina ísť na rehabilitačný pobyt na lesnú chatu, kde budú celý čas s ňou a tak budú pri nej v ťažkých chvíľach absťáku. Lenže les ponúka aj iné prekvapenie ako len čistý vzduch. Neviem, kde chodia na najvyspelejšom najdemokratickejšom naj naj naj západe na svete na takéto herecké obsadenie, ale je to niečo odporného, čo sa dnes vo filmoch vidí.  Nesympatické postavy, pořvávání tej feťáckej čúzy mi tak liezlo na nervy, že som to miestami pozeral bez zvuku, film bol zaujímavejší. Nevadí mi na filme, keď má masky za tri koruny, rovnako ako mi to nevadilo pri prvých sériách Dr. Who. Nekonečne mi ale vadí, keď film nemá nápad, keď sa dá dopozerať len so sebazaprením. Keď sa nemám ako stotožniť s postavami, atď. Tu nie je ani kamera dobrá, ani hudba. Prakticky nie je čo hodnotiť. Držal som palce príšerám, je to ale chyba filmárov-babrákov. ()

__:krux:__ odpad!

všechny recenze uživatele

Úvod: kozy slušný, figura nic moc, svetr špatnej a kalhoty příšerný. No, a pak je tu i ten zbytek filmu. Bohužel. Kozy pořád dobrý, ale ty svetry fakt nechápu. A taky to vůbec nedává smysl, logika vypnutá, postavy dementní a tak.. Jediná možnost jak si tenhle film užít je podle mě na Otrlcovi s genderově vyváženým dabingem. ()

Reklama

Reklama