Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Když si myslíte, že máte ve všech směrech skvěle našlápnuto a nic vás nezastaví, tak se většinou hodně pletete. Ambiciózní korporátní zaměstnanec Aleš (Jakub Prachař) je svým narcistickým šéfem (Alexander Bárta) místo povýšení přeložen do nejhoršího firemního oddělení - do call centra. Tam velice rychle musí přijít na to, jak spolu s potrhlou konspirátorkou Marcelou (Petra Polnišová), neurotickým nihilistou Michalem (Vojta Kotek), vzorňačkou Jitkou (Anna Polívková) a dalšími bizarními kolegy vytvořit sehranou partu. Jen tak může během teambuildingového víkendu porazit bývalé kolegy, zachránit své nové oddělení před zrušením a hlavně najít ztracenou sebeúctu. (Cinemart)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (357)

Lucasion 

všechny recenze uživatele

Na rovinu říkám, že po traileru v kině jsem čekal mnohem víc. Aspoň o tu hvězdu nahoru. Ovšem po šesti letech v korporátech cením film, který si bere právě na paškál české firmy a jejich "perfektní" politiku. A jelikož jsem přesně takovéhle teambuildingy a situace, které nastanou v první části filmu, zažil na vlastní kůži, tak mohu pouze tleskat, jak se to tvůrcům povedlo natočit. A přidat trošku humoru. Píšu záměrně trošku, protože trailer sliboval vtipnou jízdu od začátku do konce. No a těch vtipů moc ve výsledku nebylo. Jako všichni ostatní cením Vojtu Kotka, který si krade scény a roli si užívá. A největší plus je za jeho triko! Sečteno podtrženo. Solidní průměr. (50 %) ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Říkal jsem si že dnešní česky humor nechápu, ale on to je částečně rumunský import! Podivné karikatury snažící se o satiru bloudí odnikud nikam a chrlí ze sebe nesmysly. Kotek jediný má zajímavou postavu a v poloze sebevražedného věřícího se vyžívá.  Chaotický závěr o výplatách a nalezeném štěstí v igelitu šokuje. Nejzábavnější v tom hnoji byli Brňáci. ()

Reklama

Master19 

všechny recenze uživatele

Dvě hvězdičky, protože jsem se párkrát i zasmál a to v komedii jde, že? "Příběh" je tam na škodu a vlastně tam ani nemusel být, stejně nedává smysl. Herecky zajímavý je jen Kotek a ten hlavní Brňák, jinak je to jedna velká bída, což mě mrzí zejména u Polívkové a Stárkové. Největší radost mi udělalo že jsme na to nakonec nešli do kina a doufám, že už se na to nikdy nebudu muset dívat znovu. ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Komedie mají největší šanci u diváků zaskórovat, když jsou ze života. Když vidíme příběhy lidí stejných jako jsme my, ideálně v nějaké vyhrocené situaci nebo v situacích, které ironizují notoricky nám známé jevy a činnosti kolem nás. Kdo pracuje v korporátu, nebo něčem tomu částečně podobném, jistě si u této komedie najde své. Už ani nás Čechy neudivují v našem jazyce anglikanismy jako brejnstorming, kofíbrejk, fídbek, asap, oupnspejs, fokus, meeting ani nové firemní hodnosti které z drívějšího obyčejného prodavače umí udělat třeba senior sales managera a to na vizitce působí sakra hustě co říkáte? Ano. Většina nás normálních se tomu nejprve smála, ale člověk se prostě musí přizpůsobit prostředí ve kterém funguje a které ho i mnohdy živí. A tak se otevírá velká škála vtípků a možností jak si z tohohle někdy přiblblého prostředí udělat legraci aby člověk nezblbnul. Čas od času se tohoto téma chopí nějaký scénárista a něco natočí. My tady v Čechách se spíše chápeme toho toho někým už natočeného což u Mariankové platí dvojnásob, nacpeme tam naše herce, okořeníme to mlékem, strdím a v tomto případě bryndzou. Následně doufáme, že to diváka chytí a v multiplexech bude natřískáno... Mno... Za mne tedy nic moc. Česká komedie se dnes většinou třese v jakési křečové agónii a krom výjimek se většinou jedná o otřesně nevtipné záležitosti s neustále se opakující stále stejnou škálou herců. Tady alespoň trochu funguje ta satira a dělání si legrace z korporátního prostředí. Bohužel pak následuje hodně jednoduchá zábava, mnohdy nelogická a bohužel vulgární. Vždyť v tom hraje Robin Fero, tak to by bylo aby se tam nešukalo, nekrkalo a neprdělo.  Myslím, že i zde docela dobře fungovala chemie Kotek - Prachař a hodně to filmu pomohlo. Celkově dávám za dva zásahy paintbolovou kuličkou do hlav růžového týmu Jánošíků. * * ()

FilmFan24 

všechny recenze uživatele

“Nikol sednout a fetovat!”…taková ostrá slova umí pobavit stejně jako když chcete z koktejlů “Sex on the Hotel!”…ano, vážení přátelé na teambuilding se jezdí vypnout od práce a rodiny. Stejně takto se dá vysadit u této komedie, která je místy přepálená, místy splácaná jako dort pejska a kočičky. Buď to dáte nebo nedáte… jsou samozřejmě mnohem lepší, ale i mnohem horší filmy. A Vojta Kotek tady nositel jména Michal David není Harry Potter - jen ho ve slavné filmové sérii daboval. A aby to nebylo málo tak skutečný Michal David, rodným jménem Vladimír Štancl se tady skutečně objeví…a dodá chuť žít nonstop! ()

Galerie (11)

Zajímavosti (6)

  • Napriek tomu, že Slováci prehrali v paintballe, na ich vestách a oblečení nie sú žiadne škvrny, aj keď diváci mali možnosť jasne vidieť všetky zásahy do všetkých hráčov. (Johnny.ARN)
  • Když na začatku filmu jdou Michal (Vojtěch Kotek) a Aleš (Jakub Prachař) spolu do call centra a Aleš požádá Michala, jestli by nemohl zařídit, aby ho ostatní měli rádi, Michal mu odpoví otázkou, jestli je Harry Potter. Představitel Michala, Vojtěch Kotek, v mládí postavu Harryho Pottera (Daniel Radcliffe) namlouval do českého dabingu, a to ve všech osmi filmech. (Pichloza)

Reklama

Reklama