Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Když si myslíte, že máte ve všech směrech skvěle našlápnuto a nic vás nezastaví, tak se většinou hodně pletete. Ambiciózní korporátní zaměstnanec Aleš (Jakub Prachař) je svým narcistickým šéfem (Alexander Bárta) místo povýšení přeložen do nejhoršího firemního oddělení - do call centra. Tam velice rychle musí přijít na to, jak spolu s potrhlou konspirátorkou Marcelou (Petra Polnišová), neurotickým nihilistou Michalem (Vojta Kotek), vzorňačkou Jitkou (Anna Polívková) a dalšími bizarními kolegy vytvořit sehranou partu. Jen tak může během teambuildingového víkendu porazit bývalé kolegy, zachránit své nové oddělení před zrušením a hlavně najít ztracenou sebeúctu. (CinemArt)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (341)

PavelVanekArt 

všechny recenze uživatele

Prachař je u mně píča, to bez debat. Tady byl přesně uprostřed toho co umí, buďto přehrává nebo se mu nechce. Takže vlastně hrál normálně, ale pořád mě sral, ten jeho rypák je všude. Kotek jako chronický vapér a masturbant byl v pohodě. Téma teambuildingu by šlo vytěžit víc a ne se soustředit na nezajímavé postavy a lízání genitálu mladé (staré) Polívkové. Na Český poměry asi dobrý. 2* a.k.a 25% ()

jedna_vrana 

všechny recenze uživatele

Komédia musí spĺňať kritériá, aby sa divák bavil. A divák sa nebavil. Len neveriacky krútil hlavou. Áno, myšlienka je aktuálna – firemné teambuildingy môžu vyzerať aj takto... Ale chýbala mi akákoľvek pridaná hodnota, postavy ma nudili (možno bod navyše za postavu Michala v podaní Vojtu Koteka). Slovenskí účastníci majú prízvuk. Príbeh je veľmi predvídateľný. ()

Reklama

Ivoshek 

všechny recenze uživatele

Reálně spis 4, ale trochu jsem chtel vyrovnat ta krutá hodnocení níže. Je to jednoduchá crazy komedie, která absolutně neodbocuje ze žánru a nestane se z ni v půlce romantika nebo jakoze seriózní příběh. Je to komedie a tak to taky funguje. V rámci žánru možná nejlepší česky film posledních deseti let. Hodnotte kurva filmy v rámci žánru. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Už jsem si zvykl na to, že česká komedie tu na ČSFD dostává docela solidní nálož od diváctva. Pořád mě to ale baví zkoušet doufajíc, že někdy se zadaří a já se u filmu upřímně pobavím. Občas se to totiž zadaří a zrovna zde se to i stalo. První minuty jsem byl sice takový nejistý, ale pak se to rozjelo a mě bylo jasné, že tady to ztráta času nebude. Pravda, mnohdy u podobných komedií stačí málo a půjde to do kytek. A tady se váhy osudu pořád nakláněly na jednu, i druhou stranu. Jenže ve výsledku se to prostě povedlo. Upřímně jsem se zasmál. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Podobnému druhu komedií se většinou vyhýbám. Je to sprosté, víceméně tupé a je to veskrze plagiát tuctové zámořské tvorby. Ale vzdor tomu všemu mi to celkem sedlo. Je tu slušné množství momentů, které dokáží rozesmát, problém jsem neměl ani s herci a nakonec je tu fakt, že sám dělám v korporátu a kluci z Brna mi připomněli naše teambuildingy. Nic k čemu bych záměrně vracel, ale jestli na to narazím v TV, program nejspíš nepřepnu. 60% ()

Galerie (11)

Zajímavosti (6)

  • Když na začatku filmu jdou Michal (Vojtěch Kotek) a Aleš (Jakub Prachař) spolu do call centra a Aleš požádá Michala, jestli by nemohl zařídit, aby ho ostatní měli rádi, Michal mu odpoví otázkou, jestli je Harry Potter. Představitel Michala, Vojtěch Kotek, v mládí postavu Harryho Pottera (Daniel Radcliffe) namlouval do českého dabingu, a to ve všech osmi filmech. (Pichloza)
  • Scéna pěvecké soutěže, kde Vašek oslní písní„ Time To Say Goodbye“, je inspirována příběhem Paula Pottse, o kterém je natočen film Životní šance (2013). (Vladislava)
  • Film sa natáčal na Slovensku, v Bratislave, v Hotel pod Lipou RESORT - Modra a na Bielom kríži. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama