Reklama

Reklama

VOD (1)

Nick Wild pracuje jako bodyguard v Las Vegas. Zároveň ví jak být profesionální zabiják a má tak trochu problém s gamblerstvím. Když mu kamaráda zmlátí sadistický gauner, Nick zasáhne a zjistí, že onen násilník je synem mocného mafiánského bosse. Nick se tak ocitne v podsvětí a na stopě mu je jak policie, tak i mafie samotná. Na Nicka tedy čeká sázka nejvyšší, hra o život začíná. (Filmbox)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (220)

PauloZ 

všechny recenze uživatele

Jason rules! Nakopávačka zadků s trouchou zdrásaných a životem strhaných Jasonovích pohledů a věru zábavným 20 minutovím Black Jackem. To celé zabalené do atmosféry luxusem nasáklého, ale v základech prohnilého Las Vegas. Bavil jsem se po chuti. Ruční fajtíky jsou opět pěkné pomazleníčko, i když je jich poskromnu, ale zato s parádním drajvem. I tu psychiku jsem ochotný Jasonovi s klidným srdcem uvěřit a Milo jako záporák je velmi dobrý. PS: Je to akčnák s Džejsnem, takže hloubku nečekejte ani přes tu snahu tvůrců. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Další stathamovka, na kterou jsem se netěšil nijak extra, ovšem Jason Statham pro mě stále je akční ikona a nenechám si s ním ujít žádný nový film. Problém je, že natočil těch primárně neakčních filmů za několik už více a ne vždy kvalitních. Například jsem trpěl u Redemption, ačkoli se to nakonec na 3* vyšplhalo a stejně tak u Homefront. Co čekám? Dalšího Kurýra? To ne, jen bych prosil, aby Jason více využil svůj bojový potenciál. Ve Wild Card jsou celkem tři poměrně velké akční scény...bez přestřelek. Když už dojde na akci, Simon West vše drží pevně v rukou a pomocí efektních zpomalovaček diváka potěší. Problém je ale v tom příběhu, nebo spíše jeho vyprávění...Jason se snaží hrát na vážnou notu, snaží se vštíput své postavě nějaký charakter. V tom by tedy samozřejmě nebyl, jenže Statham na podobné typy rolí není stavěný a podobné vesměs nudné thrillery, či co to vlastně je, by mohl přestat točit a přijít s pořádným akčňákem...PS : Stanley Tucci jako vždy výborný, ale bohužel jen asi na pět minut..:( ...50% ()

Reklama

sniper18 

všechny recenze uživatele

Je to úplne priemerná akčná dráma s Jasonom Stathamom v hlavnej úlohe. Má celkom dobrý príbeh o mužovi s bojovou minulosťou žijúcom v Las Vegas, ktorý sa živí rôznymi príležitostnými prácami, napríklad práve prijme ponuku bohatého mladíka sprevádzať ho pri jeho herných dobrodružstvách a tiež začne hľadať trojicu neznámych mužov, ktorí znásilnili a zbili jeho známu, pričom zistí, že za to môže aj jeden z vplyvných miestnych gangsterov. A tak sa dostáva nielen do problémov s mafiou, ale tiež musí bojovať so svojou hráčskou závislosťou. Spracovanie ma ale moc nezaujalo, filmy z prostredia Las Vegas moc neobľubujem, ale na tento som bol predsa len celkom zvedavý, no aj tak ma sklamal. Síce obsahuje viacero výrazných prvkov, z ktorých viaceré mám rád, v prvom rade tá akčná línia o mužovi, ktorý sa postaví gangsterom, ktorí nezabúdajú, ale aj tá hráčska závislosť, no celé je to podané tak vlažne, úplne bez náboja, že si ma to nezískalo a chýba tomu potrebná gradácia, pričom som mal väčšinu času pocit, akoby tu vlastne ani o nič nešlo. Dokonca ešte aj tie hráčske scény z kasína, ktoré sú inokedy napínavé a zaujímavé ma tentoraz vôbec nebavili. A línia s mladíkom ma už vôbec nezaujímala. Takže nakoniec aj napriek krátkej dĺžke a pritom dostatku dôležitých dejových motívov som sa nakoniec mestami aj nudil, ale zase pár scén sa mi páčilo a druhá polovica je predsa len o niečo zaujímavejšia a tak sa na to pozerať dá. Akcie tu moc nie je, ale aspoň tá je celkom slušná. Nájdu sa tu len tri súboje, ale zase sú celkom dlhé, majú obstojnú choreografiu, pôsobia správne tvrdo a drsne, celkom mi sadol aj ten zaujímavý vizuálny štýl a k tomu to čiernohumorné ladenie. A chválim hlavne druhý súboj, surové zneškodňovanie protivníkov pri vianočnej pesničke sa mi skutočne páčilo. Herecké obsadenie nie je zlé, Jason Statham tu hrá svoj štandard, takže ma aj bavil a k tomu dostatok známych hercov vo vedľajších úlohách, obzvlášť Milo Ventimiglia a Stanley Tucci, ale väčšina z nich nedostane potrebný priestor a tak pôsobia skôr len epizódne. Réžia a technická stránka síce nie sú úplne zlé, ale ani mi to moc nesadlo, na takýto žáner treba úplne iných tvorcov. Takže to jedno pozretie neľutujem, pozrieť sa na to dalo, ale vlastne len kvôli Statrhamovi a tým pár súbojom. Mimo toho nie je moc o čo stáť, dramaticky to vôbec nefunguje. 55% ()

TomX2 

všechny recenze uživatele

Celkový dojem: Tento film si do rúk asi zobrali profesionáli, pretože za tú vizuálnu stránku by sa nemusel hanbiť ani strihač, či kameraman z Running Scared. Aj keď sú už spomalovacie a zrýchlovacie efekty celkom dosť zastaralé veci, túto si to s tým tvorcovia perfektne pohrali. No, tých tu teda málo nie je tak to časom niekomu začne liezť na nervy, no film má ešte stále čo ponúknuť - perfektná akcia, dobrí herci a na pohodu napísané postavy a scenár. Príbeh je už ale v svojom žánri klasický a tak si len môžeme v hlave hovoriť: ,,Nevidel som to už niekedy?" alebo ,,Niečo také som už určite videl" Moje hodnotenie: 60% ()

Rakosnicek77 

všechny recenze uživatele

Jasona Stathema mám rád a proto každý jeho nový film s radostí slupnu jako malinu :-) Ani tentokrát jsem nebyl zklamaný a podle očekávání jsem dostal přesně to co jsem chtěl. Je to klasický akčňák, kterých už Jason natočil mnoho, přesto je každý trošičku jiný a ani tenhle není vyjímkou. Rozhodně byla dokonalá závěrečná scéna, kdy mu už došla trpělivost, se všemi těmi hnusáky co po něm šli a jednou provždy to vše vyřešil! :-) Určitě jsem nebyl zklamaný, mohu jen doporučit! ()

Galerie (37)

Zajímavosti (8)

  • Původní název filmu byl Heat, později byl ale snímek přejmenován na Wild Card. (Domin1359)
  • Nick vo filme jazdí na Forde Torino GT 1969. (Laslo)
  • Natáčalo sa v New Orleans, Nevade a na francúzskej Korzike. (Hudakfilms)

Související novinky

Statham předává kurýrskou štafetu

Statham předává kurýrskou štafetu

11.02.2014

Kurýr dodnes patří mezi nejznámější filmy Jasona Stathama. Neohrožený řidič Frank Martin to dotáhl na tři celovečeráky, předloni se pak přesunul i na malou obrazovku, kde si ho zahrál Chris Vance.… (více)

Reklama

Reklama