Reklama

Reklama

Seminář

  • Švédsko Konferensen (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Nesourodá parta úředníků vyrazí na zdánlivě nevinný teambuilding, který jim ale trochu pokazí vzájemné neshody. A taky krvežíznivý zabiják. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (131)

Trevor 

všechny recenze uživatele

Na pomery Netflixu relatívne málo korektný slasher (v úvode sa spomenie švédska realita s množstvom gangov ktoré tupí liberálne stádo označí ako nacionalistické a rasistické, s majiteľom farmy sa chcela čestne vysporiadať iba žena a staršieho muža ktorý s nostalgiou spomína na staré časy zaujíma iba žrádlo, policajné sirény sa objavia ako vždy keď je po všetkom a psychicky labilná klitorisáčka nakoniec v sebe najde toľko sily že s prehľadom stiahne ľavou rukou kožu z temena bieleho muža kým si pravou rukou nanáša lak  Dolce Gabana na oholenú ľavú labku...) s očakávaným páchateľom aj priebehom a s prvkami komédie ktorý napokon vôbec nesklame a a fanúškov tohto žánru príjemne pohladí na utrápenej duši pretože takýchto príjemných prekvapení je čoraz menej. ()

Omnibus 

všechny recenze uživatele

Kolektiv tmelený, honěný a vražděný.“ Coby OZ s dvacetiletou praxí, čili člověk od fochu, jsem spokojený a volám: „Bravo!“ Takhle má vypadat správně zorganizovaný a všem přeživším přínosný teambuilding. Vytlemené VYTMELENÉ OKÉNKO: [][] Vedoucí Ingela se povyšovala nad ostatní, proto byla povýšena. ◘ Hloubavá Anette bloumala mezi chatkami i se srpem v hlavě. ◘ Kariérista Jonas si užíval. Ambiciózní „tahoun kolektivu,“ úlisný slizoun s očima psychopata, ve vypjatých chvílích hrající přesilovku i pomocí „naked conversation“. ◘ Mé sympatie měl „uhlíř Sotis“, nelítostný managerorubec a jeho kreativní vyřizování účtů s nadnárodní korporací a jejími slouhy. ◘ Pobavilo, jak vrah podcenil faktor „nasraný důchodce“ a pak couval před rozzuřenou babčou, máchající kosou. [][] Reklamní spot trapný, ale víkendovka vydařená. Ubytování s vířivkou, švédský stůl a adrenalinový sportovní program, jízda na laně přes jezero. A kolik stehů drží Jonasovi skalp na hlavě? Silné tři. Ovšem britský způsob teambuildingu byl o medvědí chlup zábavnější. Edit: V rámci „školení Faustky“ zhlédnuto podruhé, přišívám si skalp i čtvrtým stehem. ()

Reklama

Fr 

všechny recenze uživatele

„A TEĎ SE POJĎME BAVIT! STRÁVÍME SPOLU NĚJAKÝ ČAS A LÉPE SE POZNÁME. SPOJÍME PRÁCI A ZÁBAVU…“  Má to fajn tempo a začátek tou svojí „odlehčeností“ dost navnadí. Ta skupina je totiž taková … absurdní… Škoda, že tak, jako se stupňuje brutalita, se nestupňuje napětí. A že ubejvá i tý ironie. Ale na druhou stranu to fakt celkem odsejpá, páč vrahoun se s tím nesere a těm, co jde o kejhák, se dá i fandit.  /// -------------- POD ČAROU: ------------------------------------------------ 1.) Film vznikl podle stejnojmenné knihy, kterou v roce 2021 napsal Mats Strandberg. 2.) Thx za titule „Jakub Doležal“. ///                         PŘÍBĚH  ***  HUMOR  *  AKCE  **  NAPĚTÍ  * ()

gulista 

všechny recenze uživatele

Vydarený príspevok rozširujúci počtom skromnú kategóriu život vysávajúcich firemných teambuildingových konferencií, ktorá sa doslova otočí v boj o holý život. A po dlhšej dobe hororová komédia, ktorá idúc v stopách slasheru pobaví svojou jednoduchosťou v priamej konfrontácii zabijaka proti kapitalistickej expanzii zasahujúcej do života bežných ľudí, pričom tí najskorumpovanejší sú zároveň najviac ohrození. 65% ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Kontroverzní budoucí stavba obchodního domu ve švédském zapadákově je terčem velké kritiky. Při té příležitosti se v rámci semináře na daném místě sejdou všichni ti, co za projektem stáli. A začnou se dít věci. Nejdříve totiž na povrch vyjdou obvinění z korupce. Poté se objeví tajemný zabiják v legrační masce, který začne pracovníky likvidovat. Největší devízou tohoto nordického slasheru jsou početné vraždy na rozličné způsoby. První zabití je ještě krotké, další už mají brutálnější rozměr. Režie se tímto vysekává z průměru, jelikož vztahy pracovníků zajímavě nepůsobí. Z herecké osádky je nejznámější Katia Winter. Nikdo moc sympatií nepobral, takže jejich likvidace je pro diváka hnacím motorem. Odhadnout identitu maskovaného zabijáka není až tak snadné. Je třeba dávat bedlivý pozor, o koho se bude jednat, k odmaskování totiž nedojde. Pomalejší rozjezd také ne každý uvítá. Patrik Eklund si dával záležet, aby do subžánru vnesl nějaké ty novátorské prvky. Podařilo se mu vyhrát si s prostředím, zabiják má parodický rozměr, ale ani trochu netouží být pro legraci, načasování vražd působí svěže a z řad pracovníků se nenadále vyklube psychopat. Slasher evropského stylu docela zabodoval. 7/10 ()

Galerie (35)

Reklama

Reklama