Reklama

Reklama

Hrad lásky

všechny plakáty
Erotický
USA / Itálie, 2002, 92 min

Obsahy(1)

Svobodomyslnou Gabriellu a poněkud konzervativní Julii okrade během dovolené v Itálii neznámý poberta a půvabné Američanky zůstanou v cizí zemi bez prostředků. Isabel, správkyně místního hradu opředeného pověstmi, jim nabídne práci. Dívkám však neujde, že se na hradě děje něco podivného. Pravda vyjde najevo, když musí Isabel odjet na jednání o prodeji hradu a ony objeví v jedné z místností magickou miniaturu hradu s loutkami, které představují jednotlivé hosty. Zatímco Julia chce kouzlo prozkoumat, Gabriella se rozhodne využít ho naplno a rozpoutá na hradě opravdový uragán vášně a sexu. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (7)

kaposlav 

všechny recenze uživatele

Pozeral som to s manželkou a bol som rozhodnutý udeliť odpad!. Asi do polovičky filmu to bola katastrofa. V prvej scénke nám ten herec pripadal ako debilček čo doteraz hral akurát v gay porne a konečne nemusel teplošiť za prachy. Na kásting tiež asi neprišlo bohvie čo, keď dve hlavné aktérky neboli zrovna sexi. Trápne dialógy moc tomu nepridali, tak ako logika: nemáme žiadne peniaze, lebo nám všetko ukradli v rátane rezerv a sedíme na terase a popíjame "za čo?". V druhej polovičke filmu trošku zavial vánok a z celého filmu by som vybral asi 5. maximálne 10. minút hodných pozerania. ()

Muse odpad!

všechny recenze uživatele

Tak trapnej erotickej film už jsem dlouho neviděla... Když pominu příběh samotný, který byl k zblití, samotné erotické scény by mě nevzrušily ani v patnácti letech. Jdu si pustit radši nějaký pořádný porno... ()

dopita 

všechny recenze uživatele

Televizní eroťák z produkce Playboye. To asi mluví za vše. Ultrablbej příběh a o hereckých výkonech se nedá mluvit. Nicméně Chelsee Blue to sekne a jen díky ní jsem u toho vydržel až do konce. ()

Reklama

Reklama