Reklama

Reklama

South Park: Joining the Panderverse

(TV film)
Trailer

Obsahy(1)

Cartmanovy hluboce znepokojivé sny předpovídají konec života, který zná a miluje. Dospělí v South Parku také zápasí se svými životními rozhodnutími, protože příchod umělé inteligence obrací jejich život vzhůru nohama. (catnipped)

Videa (1)

Trailer

Recenze (34)

Trevor 

všechny recenze uživatele

To čo zopár užívateľov vrátane mňa s čistým svedomím píše v komentároch k filmom už nejakých 6-7 rokov si dovolili chlapci zo South Parku povedať v čase keď už táto ideológia prehráva na celej čiare, ale lepšie neskoro ako vôbec. Tým pádom bola najlepšou linkou manuálna neschopnosť ľudí a to že učni budú v blízkej budúcnosti zarábať trikrát toľko čo vysokoškoláci, pretože magistrov so sociálnou prácou sú na každom úrade práce stovky, ale zohnať dnes dobrého pokrývača je takmer nemožné. Obraz spoločnosti ktorý najviac urazil zdegeneráciu Zet... ()

Dejvecd 

všechny recenze uživatele

"Put a chick in it, and make it gay! And I want it lame!" // Nový South Park paroduje presne to čo tisícom z filmových fanúšikov už nejakú dobu lezie na nervy, identity politics vo filmoch. A je to fakt šialené zábavná jazda, plná popkultúrnych narážok a ofenzívneho humoru, ktorá skvelo odzrkadľuje modernú spoločnosť. 8/10 ()

Reklama

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Jsou tam zhruba 2,3 vtipné scény nebo vtipy (celkové směřování Disneyho, vtipy o lesbách) bohužel se to pořád opakuje dokola tak to začne nudit.  Cartman se přesune do univerza kde jsou samé ženské a ženská verze Cartmena se přesune do verze s South Parkem pak zjistí, že Kathleen Kennedy z univerza South Parku se přesunula do toho ženského univerza a Kathleen Kennedy z univerza nějakých mimozemšťanů se přesunula do univerza South Parku. Do toho ostatní v South Parku  řeší, že chtějí něco opravit, ale opravář na ně nemá čas pokud nebudou mít peníze. 60 procent ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

South Park už delší dobu není co býval, ale na rozdíl třeba od Simpsonů si stále drží celkem kvalitu a tenhle speciál je toho důkazem. Na jedné straně trefování se do američanů a jejich manuální neschopnosti a na straně druhé trefování se do myšáka (a nejen jeho) a současného trendu všechno předělávat dle současné woke rétoriky. Asi to mohlo být ještě trochu drsnější, ale i tak je tady toho dost a vtipné to je solidně…70% ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Další díl, který ve dvou, dá se říct oddělených dějových linkách, představuje problém genderového šílenství, který kurví nejenom kinematografii a ve druhé lince prudký boom umělé inteligence a na druhé straně postupně mizející schopnosti manuální zručnosti. Bohužel mi to přišlo, že měl díl tentokrát hodně přiškrcené koule a nedokázal se pořádně odvázat. [60 %] ()

Galerie (11)

Zajímavosti (7)

  • V čase 34:52 můžete na pozadí slyšet hudební parodii z filmu Terminator 2 (1991) a Kathleen Kennedy běží za Cartmanem jako android T-1000. (catnipped)

Reklama

Reklama