Reklama

Reklama

South Park: Joining the Panderverse

(TV film)
Trailer

Obsahy(1)

Cartmanovy hluboce znepokojivé sny předpovídají konec života, který zná a miluje. Dospělí v South Parku také zápasí se svými životními rozhodnutími, protože příchod umělé inteligence obrací jejich život vzhůru nohama. (catnipped)

Videa (1)

Trailer

Recenze (34)

Dejvecd 

všechny recenze uživatele

"Put a chick in it, and make it gay! And I want it lame!" // Nový South Park paroduje presne to čo tisícom z filmových fanúšikov už nejakú dobu lezie na nervy, identity politics vo filmoch. A je to fakt šialené zábavná jazda, plná popkultúrnych narážok a ofenzívneho humoru, ktorá skvelo odzrkadľuje modernú spoločnosť. 8/10 ()

OG_Swifty 

všechny recenze uživatele

Cely minifilm nakonec vyznel trochu smirneji nez jak jsem jej chapal z uvodnich teaseru, ale neni to samozrejme vubec na skodu. Trey Parker a Matt Stone nastavili zrcadlo Disney a vyjadrili za miliony lidi to, co si vsichni potaji jen mysli - nepusobi to vsak kycovite, kdyz tam jsou hlasky o white male patriarchy nebo rasismu. Subplot s tim, ze nikdo neumi v dnesni dobe makat rukama je taky docela trefnym odrazem doby - nejvic jsem se smal, kdyz si to remeslnici mezi sebou chteli vyrikat pres MMA :D ()

Reklama

legatio 

všechny recenze uživatele

Velké očekávání, ale na 5* to není. Zase tak moc srandovní to nebylo. Něco tomu chybělo, možná delší stopáž a nějaké epické finále jako mělo Peklo na zemi. Ale snad je tohle začátek velkých změn, které jsou potřeba. Lidi už mají dost toho, co se ve filmech a seriálech děje. A řekl bych, že je škoda, že je to celé zaměřeno jen na Disney. Celý dnešní Hollywood je Panderverse. Každopádně Kathleen Kennedy teď bude o něco slavnější a ne zrovna tak jak by si přála :D ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

V začátcích jsem na South Parku hodně ujížděl a pár sérií mám za sebou. Přiznám se ale že ty novější už nesleduje. Viděl jsem samozřejmě i South Park: Peklo na Zemi(1999) nebo Městečko South Park: Říše fantazie(2008). Sem tam v bedně zkouknu nějakej díl. Jsem rád, že South Park pořád drží krok a jde s dobou. Což je vidět i na tomhle dílku a na tom do čeho se trefují a kam směřují narážky. Takže South Park: Joining the Panderverse to má u mě za 4hvězdy. ()

Rocky88 

všechny recenze uživatele

Tohle mě hodně pobavilo. Recyklace starých námětů s nahrazením zažitých postav za multikulti buchty, multivesmíry, kam se podíváš, a manuální nezručnost současné populace v nedůchodovém věku (jak tady). Převážně těmto trendům je zde nastaveno zrcadlo. Absolutní výbuch smíchu u mě nastal, když si to noví miliardáři chtěli vyříkat v MMA souboji. Našlapaný počin, který se řadí mezi to nejlepší, co může SP nabídnout. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (7)

Reklama

Reklama