Reklama

Reklama

Faraway Downs

(seriál)
Trailer

VOD (1)

Epizody(6)

Obsahy(1)

Lady Sarah Ashley (Nicole Kidman)  jede přes celý svět, aby čelila svému manželovi a prodala neobvyklý majetek, milionakrový dobytčí ranč v australském vnitrozemí zvaný Faraway Downs. (Disney+)

Videa (1)

Trailer

Recenze (4)

W.Goldfinch 

všechny recenze uživatele

Už u Austrálie mi přišlo, že se Luhrmann trochu snaží přiblížit Návratu krále. Zdála se mi totiž hrozně dlouhá, s přílišným množstvím konců (což teda u Jacksona nevadilo). Díky rozdělení na jednotlivé kapitoly tohle přestává být problém a vůbec to nepůsobí dojmem, že by byl film rozstříhán na náhodných místech. Faraway Downs je audiovizuálně nejméně agresivní Luhrmannovka, kde se ždímají emoce ještě trochu více než je u něj zvykem. Výsledkem je tak jeho asi nejslabjší dílo, které je ovšem pořád příjemné sledovat. ()

Tibern 

všechny recenze uživatele

Říkal jsem si, kde já jsem to všechno už viděl... :-D je to vlastně prodloužená verze filmu Austrálie z roku 2008 rozdělená na  šest dílů, jen to nese druhý ze zamýšlených názvů filmu, podle ranče Faraway Downs. Info uvádí, že je to na délku skoro o hodinu delší, ale nedokážu říct, kolik scén je tu navíc - film jsem viděl v kině před patnácti lety. Nicméně stále je to příjemná oddychovka pro dlouhé zimní večery. ()

barteca 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Luhrmann má o barvitý osobitý rukopis, tady by spíš slušela realistická uměřenost. Původní dílo se rozrostlo o mnohé romantické scény a barvitou přírodu, což významně sráželo napětí. ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama