Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Fanoušci hrdinů Rockyho či Ramba se mohou těšit z dalšího vydařeného filmového kousku svého hrdiny. Nezapomenutelný Sylvester Stallone (v tomto případě i spoluautor scénáře) se tentokrát představí jako řidič kamionu Lincoln Hawk, který nás ve snímku Do útoku zavede do proslulého Las Vegas, kde se koná bouřlivé Mistrovství světa v páce. Hawk, který musí spoléhat na svou bystrost a sílu vůle, se pokusí napravit svůj život získáním finanční odměny za první místo a obnovit vztah se svým synem (David Mendenhall), kterého dříve opustil kvůli svému majetnému a bezcitnému tchánovi (Robert Loggia). A tak si to Hawk v bouřlivém finále rozdá s některými velikány šampionátu - pěkně ve stylu Rockyho. Užijte si tuto fantastickou zábavu! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (320)

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Stallone v tomto snímku trocha odbočil od rolí málovravných drsňákov a možno práve preto mnoho ľudí tento podľa mňa vydarený film odsudzuje. Mne však Sly do úlohy vodiča kamiónu, ktorý sa snaží nadviazať vzťah so svojím synom výborne sadol. Film je aj o súťaži v páke a Sly má v tomto filme skvelú formu a obrie svaly. Oproti tomu bezkrkému obrovi, čo sedel proti nemu, bol síce ako sušienka, ale s vervou sebe vlastnou a úctyhodným hereckým výkonom vytiahol nepríliš zaujímavú zápletku za sprievodu príjemných pop-rockových šlágrov k nadpriemernej pozerateľnosti. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Jeden z mála filmů, v nichž se objevil Sylvester Stallone, který jsem viděl „jen“ dvakrát a stačilo mi to. Nikterak okouzlující podívaná to tedy není, co si budeme nalhávat, ale má to pár slušných dramatických chvil a jakžtakž ucházející příběh. No ucházející, je tu i pár pasáží, které vyloženě nudí. Nicméně jich naštěstí nebylo zas tolik, abych tomu nemohl dát průměrné ohodnocení. Páka sice nikdy nepatřila mezi moje vyhledávané činnosti, ale sem tam si jí v hospodě taky dám na odreagování… ()

Reklama

Colonist 

všechny recenze uživatele

Poměrně laciná kopie Rockyho. Akorát tu Stallone neboxuje, ale soutěží v páce, a palce mu tentokrát nedrží žádná Adrian, nýbrž jeho syn. Film se mnohdy snaží být až moc sentimentální a dramatický, což s tím závěrečném klání v páce vytváří pěkně nevyrovnaný guláš. Guláš je to i po celé scénáristické stránce. A hlavně je to celé velká nuda. Má to možná psychologii postav a Stallone se snaží hrát (ne zrovna zdařile), jenže jeho kamioňák prostě není tak silná postava jako Rocky, tudíž se mu ani nedá fandit a jeho příběh taky zrovna nezaujme. Je to sice klasické béčko z 80. let (která mám rád), ale prostě jsem se zrovna dvakrát nebavil... ()

T2 

všechny recenze uživatele

║Rozpočet $25miliónov║Tržby USA $16,057,580║Tržby Celosvetovo $20,400,000║ Nič nové pod slnkom, príbeh nič preborné neponúkne, niečo málo tam spraví ten rozpolčený vzťah otca zo synom, Stalloneho smutné oči ako vždy zaberú, záverečná súťaž v pretláčaní je odbitá(nudná) až na finále kde to konečne naberie na intenzite. Taký neškodný takmer rodinný film. /50%/ ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Producent, a v tomto případě režisér Menahem Golan, platil v osmdesátých letech za velmi komerčně úspěšného, ačkoliv jeho filmy do jednoho byly otřesně naivní, neřkuli strašně pitomé a vyloženě béčkové. Vystřídaly se v nich snad všechny mužské hvězdy, které tenkrát platily za akční hrdiny, a jejichž plakáty zdobily pokoje náctiletých. Výjimkou byl tenhle méně nablblý, o to víc však naivní snímek rodinného typu se Sylvestrem Stallonem o složitém vztahu otce se synem, kdy silný tatík chce vyhrát šampionát v páce v Las Vegas (Jaro Slávika jsem tam neviděl), a tak obnovit rozbitý vztah se svým přechytralým synem. Hodně siláckých řečí nepřichází ani tak od Stallona, jako od jeho soupeřů. Dopředu je jasné, jak to celé dopadne. Stallone je sice vyloženě akční typ, ale tady taky nebyl k zahození. Pro představitele Stalloneho syna, Davida Mendenhalla, to byl nejvýznamnější film, ačkoliv se po mnoha letech opět vrátil k filmování, můžete srovnat v nejnovějším filmu God Bless America, jak od té doby prošel fyzickou proměnou. Jako vzpomínka na osmdesátá léta je to přímo ideální, plus originální námět. Na nějaké svižné tempo rovnou můžete zapomenout, to samé se týká tohoto veskrze příjemného filmu, který chtěl zřejmě ukázat Stallonovy herecké vlohy. Páku si s ním můžete dát bez obav. Ačkoliv je to na Stallona, dost vyměklý film. 60% ()

Galerie (25)

Zajímavosti (16)

  • Malé cameo bodyguarda si zde zahrál slavný wrestler Terry Funk. (Kletus)
  • Natáčelo se během skutečného šampionátu zápasu v páce v Las Vegas, některá reálná utkání byla použita přímo ve filmu. (Foxhound#1)
  • Když zastaví Michael (David Mendenhall) v kradeném pick-upu na stopce, má u auta stažené okénko. V záběrech z dálky má při příjezdu a odjezdu z křižovatky auto okno zatažené. (Fenk)

Reklama

Reklama