Reklama

Reklama

Outsiderovi Dizzy Harrisonovi se pořád všichni posmívají a dobírají si ho. Poslední rok na škole není pro něj nic jiného než jen palčivé utrpení. Proto se Dizzy rozhodne změnit svůj osud. Záměrně se nechá vyhodit ze školy a nastoupí na jinou s novou vizáží, novou minulostí a absolutně novým postavením. Dřívější moula se promění v hlavního oblíbence mezi spolužáky a najednou si užívá všeho - nebývalého zájmu dívek i popularity! Pak je ale jeho minulost odhalena a Dizzy musí ukázat celému světu, jaký doopravdy je a co v něm vězí! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (141)

depony 

všechny recenze uživatele

Tohle bylo vážně špatné ... a nebo jsem jen prostě nepochopil smysl pro humor tvůrců tohoto snímku. Pár scén bylo vtipných, ale celkově to působilo velmi zoufale a nuceně ... nuceně k tomu být vtipný i za cenu trapnosti. Přesto se zde dá najít aspoň něco pozitivního, tudíž jedna hvězdička myslím stačí ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Teenagerská komedie, která není naštěstí příliš lascivní nebo nechutná (jen v začátku) a je podaná absolutně nadneseně a nereálně. Když divák akceptuje, že sleduje spíš pohádku než cokoliv jiného, dá se ve filmu o proměně outsidera do leadra školy najít i dost vtipných momentů. Máme tu klasickou variaci na ošklivé káčátko měnící se v labuť - ale tady jde o kluka a ne o holku, jak to bývá obvykle. Taky je tu motiv nečekaného sportovního úspěchu, kterého dosáhl dosud zatracovaný tým. Film si hraje i s dalšími obvyklými atributy - nenápadná kamarádka s dobrým srdcem versus obletovaná školní kráska a hrdina mezi nimi - i tenhle motiv ale dokáže snímek docela zdařile inovovat. A i když byl hlavní hrdina v roli jakoby frajera spíš trapný, chvilkama se mu povedl docela slušný zásek. ___ Tenhle film se dá brát jen jako ultimativní oddychovka. ()

Reklama

kajda.l 

všechny recenze uživatele

Jedna z nejubožejších komedií, co jsem kdy viděl a to proti americkým "teenage" komediím nic nemám a vcelku mi sedí, ale toto už je moc. Jen moc nechápu, co vedlo na účasti v tomto, mojí oblíbenkyni Zooey Deschanel a Elizu Duschku(která, díky svému sexappealu držela film nad vodou), díky učasti jich dvou 1*, jinak odpad! ()

dr.fish 

všechny recenze uživatele

Klasická komedie ze střední školy. Lúzři versus fotbalisté a roztleskávačky. Rozbít středoškolskou hierarchii nějakou povedenou taškařicí se tady Dizzimu docela povedlo a nádavkem ještě vyhrál nejhezčí holku ústavu. A tak to má taky být. Všichni si uvědomili jaký jsou hovada a vzorně se umravnili. Kromě toho je tu ale taky pár dobrých vtipů a nějaký ten nápad. Takže je to docela príma zábava, i když nic převratného. Alespoň hlavní hrdina není slizoun, ale skutečný lúzr. 70% ()

Špinič 

všechny recenze uživatele

V prvom rade musím povedať, že ak by som tento film pozeral ako náročný divák, ktorý očakáva aby jednotlivé časti do seba bezchybne zapadali, asi by som horko ťažko dal 1*, ale na túto zvrhlosť sa tak pozerať nedá. Preto musím aj napriek množstvu chýb takmer v každej oblasti filmu zvýšiť hodnotenie pre úžasnú zábavu počas celého filmu, je to strašne blbé, ale zábavné, ak práve neviete čo s načatým dňom, ak si pozriete DJ Quallsa určite neoľutujete. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (3)

  • Ve scéně se skateboardy se na moment objeví Tony Hawk. (Komprimus)
  • Scéna, kdy vězeňská eskorta přiváží hlavního hrdinu na novou střední školu, je parodií na film Con Air, kdy je podobným způsobem převezen herec Steve Buscemi. (Luigi.K.)

Reklama

Reklama