Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dobrodruh a hledač pokladů Jackie odvážně získá v jednom starobylém městě v poušti zbraň patřící k výzbroji bohů. Ovšem strážci zbraní nejsou ochotni vzdát se svého pokladu. Členové kmenu unesou Jackieho přítelkyni Loreleii, aby ho tím přinutili k vydání všech zbraní patřících k výzbroji bohů. Vysvobození dívky není snadným úkolem, jelikož na cestě jsou uložené různé nástrahy, číhají na něj odvážné amazonky a zlostný čaroděj. Jméno Jackie Chan je už dobře známo nejen mezi milovníky bojových umění, kteří se kochají pohledem na jeho bravurní kung-fung scény, ale okouzlují nás i jeho komedie. Samozřejmě i v tomto filmu se setkáme se spoustou humoru, který je pro něj tak charakteristický a na konci se zasmějeme nad kopancemi při natáčení scének. (Klub Publishing)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (190)

Terva 

všechny recenze uživatele

Ve 32 minutě filmu je při honičce rozbito auto Škoda 110 MB, Lada 1500 a VW Brouk " Flora ". Ve snímku, který si Jackie Chan sám režíruje je spousta střelby, kaskadérských kousků, výbuchů a humoru. Dokonce i hudební doprovod je ucházející. Asijský jestřáb se zde pouští do záchrany své bývalé lásky, kterou unesla divná sekta a výměnou požaduje tři božské relikvie. Dobrodružný akční snímek, který se lehce otře o archeologické vykopávky. Kvarteto černých bojovnic je boží a Jackie s nima má dost práce. Hudbu dělal Michael Lai a zazní zde třeba " Midnight rider " nebo ů Friend of mine " obě od interpreta se jménem H. Serizava nebo " Flight of the Dragon " v podání Jackiho Chana. Závěrečné titulky již tradičně nabídnou nepovedené a nebezpečné scény. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Jmenuji se Indiana Bond, ale v tomhle filmu mi říkají asijský Jestřáb. Vítejte v pohádce pro dospělé, nudné, nezáživné a dost často trapně humorné. Je mi líto, že se budete muset prokousat celou hodinou nepovedeného filmu, abych vás pořádně pobavil až vymazlenou rvačkou se čtyřmi nařachanými ženskými, to je totiž to jediné, co by vás na filmu mohlo zaujmout. A upřímně vás lituji, že budete muset přetrpět mého ultratrapného filmového kolegu.... ()

Reklama

TERRORDROME 

všechny recenze uživatele

Prvá relikvia ma nikdy moc nebavila, po úvode s kanibalmi ( počas ktorého śi Jackie rozrazil lebku ) sa až do konca prakticky nič nedeje ( respektíve nič zaujímavé ). Hrdinovia cestujú, kujú sa nejaké tie pikle, tu a tam dáke pitvorenie. Za zmienku snáď stojí Jackieho Bondovské auto s vychytávkami ktoré sa postará o trochu zábavy. Až na záver sa konečne rozbehne akcia v kláštore a Jackie sa začne mlátiť so zločineckými mníchmi a amazonkami ktoré mu nakopú riť vysokými opätkami. Nebyť toho, tak to prakticky nestojí za reč. ()

Torgal 

všechny recenze uživatele

Niektorým slávnym filmom z časov dávno minulých je lepšie sa v dnešnej dobe radšej vyhnúť, lebo len budete krútiť hlavou nad tým, kde sa vzali tie vysoké hodnotenia. A toto je modelový príklad. Technické kvality sú zo súčasného pohľadu skrátka tristné, vyzerá to ako nejaký amatérsky fan film a má aj tomu zodpovedajúcu zápletku a príbeh. Jackie Chan, hlavné lákadlo, okrem našľapaného a zábavného úteku pred kanibalmi z úvodu filmu neukázal v podstate nič zo svojho slávneho bojového repertoáru, za to zakrneným hereckým ma trápil celý čas. 5/10 ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Jeden z Jackieho nejslavnějších filmů, který já osobně považuji za jeden z nejhorších.Může za to hlavně zoufale infantilní humor a příšerně nesympatické obsazení, každý neakční záběr je neuvěřitelně otravný, dialogy hloupoučké a vůbec celé je to takové strašně naivní a dětincké.Je to docela paradox, jelikož dvojku zase považuju za úžasný film.Nevim, prostě mě jednička nikdy nesedla a viděl sem jí všeho všudy 2x.Díky bohu za dvojku.45%. ()

Galerie (52)

Zajímavosti (17)

  • Během prvních scén se výrazně mění délka Jackieho vlasů. Ve všech předchozích filmech nosil Jackie dlouhé vlasy, až pro Božskou Relikvii se nechal ostříhat nakrátko. Avšak po nehodě při natáčení scény skoku ze zdi na strom, během které málem přišel o život, se rozhodl nechat si pro štěstí narůst opět dlouhé vlasy. (Raztubyl)
  • Na začátku, když Jackie skočí z jedné skály na druhou, má rukavice, v dalším záběru je nemá, ale v dalších záběrech je opět má. (DruidKarel)

Související novinky

Jackie Chan v Expendables 3

Jackie Chan v Expendables 3

20.12.2012

Dvojka v tržbách překonala jedničku a souhrnně má na kontě kulatých 300 milionů dolarů. Trojka nepochybně bude. Ostatně, producenti i Sylvester Stallone to už několikrát potvrdili. Teď nás už zajímá… (více)

Reklama

Reklama