Reklama

Reklama

Mstitel beze jména

  • Hongkong Wo shi shui (více)
Trailer

Obsahy(1)

Poté, co byl po brutálním zásahu CIA prohlášen za mrtvého, musí osamělý mstitel rychle najít svou pamět, aby odhalil mezinárodní špionážní spiknutí, které chce uvést do provozu nový smrtonosný zdroj energie. S pomocí dvou krásných bojovnic musí Jackie překonat kontinenty a čelit ozbrojeným zabijákům a zlověstným spiknutím na každém kroku. (Bonton Home Video)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (116)

choze 

všechny recenze uživatele

Chanův standart, který ale na jeho jiné kousky ze stejného období (RACHOT V BRONXU, BLESK, TERČ) trochu ztrácí. První pořádné akce se dočkáme až v půlce a první pořádné chanovské bitky až po dvou třetinách filmu! Jinak je ale akce na tradičně vysoké úrovni (minimálně sešup po střeše mrakodrapu utkví) a ani zbytek s pár dobrými gagy vysloveně nenudí. Bohužel v tomto roce odstartovalo Jackieho hollywoodské období plné KŘIŽOVATEK a podobných konin, prokládaných slabými odskoky do Hongkongu (INSTINKT LOVCE, AGENT Z HONGKONGU). ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 5/10 Děj 8/10 Hudba 8/10 Efekty 9/10/// +velmi slušná akce, má to spád, Jackie Chan, některé parádičky, a dvě zajímavé herečky -delší stopáž, a párkrát se tvůrci sekli(Jackie zhodí brašnu ze střechy (má v ní uložený disk), přitom hlavní padouch říká"přineste mi tu brašnu" aniž by měl vůbec možnost cokoliv vidět nebo tušit kam Jackie disk schoval)/// Je faktem, že někdy mě Chanovi kreace a ekapády dost nudí. Možná hlavně proto, že to byvá posté to samé. Ovšem pokud má film svižnou réžiji a nápaditý scénář, tak vás i jackie začně bavil. Film místy připomínal Agenta bez minulosti, což při faktu, že tento film vznikl o pár let dříve, dělá z tohoto dílka zajímavou podívanou. Snad jen o hodně více bláznivou. Ale to není až tak na škodu, u Mstitele beze jména se díky tomu občas i zasmějete./// Celkem 76%/// ()

Reklama

svist10 

všechny recenze uživatele

Přiznám se, že Mstitel beze jména je moje nejoblíbenější Chanovka. Kromě toho, že snad jako jediná má pořádný příběh, dává také prostor aspoň pro náznaky herectví. A je vidět, že když se chce i tohle Jackie zvládne. Jediné, co tak trochu kazí dojem, jsou nepříliš povedené CG efekty, ale na nich tenhle film nestojí. Má totiž v rukávu ještě jedno eso, a tím je Souboj jednoho na dva na střeše rotterdammského věžáku. Kdykoli odpřísáhnu, že právě tahle bitka je nejlepší kung-fu nářez, jaký jsem kdy viděl. Je nejen choreograficky skvělá, ale i perfektně provedená. Za zmínku ale stojí i dřeváková kopaná a střeštěná automobilová honička. ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Docela zábavný kousek Jackieho Chana -- scéna s ošetřováním řidiče Rallye Dakar je naprosto dokonalá (Jackie Chan namaskován za domorodce pomáhá umrtvit ránu pomocí jakésiho listí - po jeho rožvejkání bohužel nemůže mluvit, a je tudíž i za domorodce považován - až na to, že umí vyměnit kolo u auta, atd...). ()

Jardys88 

všechny recenze uživatele

Vcelku dobrý film s Jackiem včetně jeho nezaměnitelných úžasných nápaditých bojových scén...mistr bojových umění co dokáže při honičce s gangstery ve svých skvěle padnoucích dřevácích zachránit nejednoho padajícího psa. Scéna na střeše je asi nejlepší scénou celého filmu....obrovská bitka doprovázena spoustou legrace. ()

Galerie (52)

Zajímavosti (10)

  • V roce 1999 vyhrál Jackie Chan cenu Hong Kong Film Award v kategorii nejlepší akční choreografie. (Rominator)
  • Jackie Chan se zhostil nazpívání písničky, která zní při závěrečných titulcích. (SG-1)
  • Vo filme je vidieť číslo hotelovej izby 1954, čo je rok, kedy sa Jackie Chan narodil. (Peter-1307)

Reklama

Reklama