Reklama

Reklama

Mstitel beze jména

  • Hongkong Wo shi shui (více)
Trailer

Obsahy(1)

Poté, co byl po brutálním zásahu CIA prohlášen za mrtvého, musí osamělý mstitel rychle najít svou pamět, aby odhalil mezinárodní špionážní spiknutí, které chce uvést do provozu nový smrtonosný zdroj energie. S pomocí dvou krásných bojovnic musí Jackie překonat kontinenty a čelit ozbrojeným zabijákům a zlověstným spiknutím na každém kroku. (Bonton Home Video)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (116)

Renie42 

všechny recenze uživatele

Jackie Chan opět zazářil. I když má své o malinko lepší filmy, i tady jsem se zasmála. Ale začátek byl pro mě hodně nudný, začalo mě to bavit, až se probudil u afrických domorodců. Některé scény byly vydařené, některé až nudné. Neví ani komu věřit a mě se to tam začalo plést, kdo dělá u koho, kdo je ten špatný atd. ()

svist10 

všechny recenze uživatele

Přiznám se, že Mstitel beze jména je moje nejoblíbenější Chanovka. Kromě toho, že snad jako jediná má pořádný příběh, dává také prostor aspoň pro náznaky herectví. A je vidět, že když se chce i tohle Jackie zvládne. Jediné, co tak trochu kazí dojem, jsou nepříliš povedené CG efekty, ale na nich tenhle film nestojí. Má totiž v rukávu ještě jedno eso, a tím je Souboj jednoho na dva na střeše rotterdammského věžáku. Kdykoli odpřísáhnu, že právě tahle bitka je nejlepší kung-fu nářez, jaký jsem kdy viděl. Je nejen choreograficky skvělá, ale i perfektně provedená. Za zmínku ale stojí i dřeváková kopaná a střeštěná automobilová honička. ()

Reklama

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Asi nejvýpravnější čenovka Jackieho klasického období. Dvě scény z ní mají pevné místo v mých pomyslných Jackieho Top 10 scénách - první je komická (Jackie zmalovaný křováckými válečnými barvami a se zdřevěnělým jazykem dává kokosovou transfúzi ("Přestaň jíst mého bratra ty zvíře!"), druhá je GENIÁLNÍ závěrečná bitka se dvěma naprosto skvělými týpky na střeše Rotterdamského věžáku, ze kterého Jackie na závěr velkolepě sklouzne. Miluju tenhle film. ()

choze 

všechny recenze uživatele

Chanův standart, který ale na jeho jiné kousky ze stejného období (RACHOT V BRONXU, BLESK, TERČ) trochu ztrácí. První pořádné akce se dočkáme až v půlce a první pořádné chanovské bitky až po dvou třetinách filmu! Jinak je ale akce na tradičně vysoké úrovni (minimálně sešup po střeše mrakodrapu utkví) a ani zbytek s pár dobrými gagy vysloveně nenudí. Bohužel v tomto roce odstartovalo Jackieho hollywoodské období plné KŘIŽOVATEK a podobných konin, prokládaných slabými odskoky do Hongkongu (INSTINKT LOVCE, AGENT Z HONGKONGU). ()

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Nápaditá akce a skvělý Jackie "Jason Bourne" Chan tvoří dohromady slušnou podívanou, které nijak neubírá na kvalitě ani delší stopáž. Člověk se u toho uvolní a ještě se pobaví. Takže se pohodlně usaďte, nazujte si teplé papuče a koukejte jak Chan válí v dřevácích. Holt ani v pokročilém věku totiž žádné dřevo není. Zatím. Co více od odpočinkové podívané chtít? ()

Galerie (52)

Zajímavosti (10)

  • Jackie Chan se zhostil nazpívání písničky, která zní při závěrečných titulcích. (SG-1)
  • O bojovou choreografii se postarali protagonisté Jackie Chan a Bradley James Allan. (ČSFD)
  • V roce 1999 vyhrál Jackie Chan cenu Hong Kong Film Award v kategorii nejlepší akční choreografie. (Rominator)

Reklama

Reklama