Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Newyorský policajt Billy Wong přišel při přestřelce o parťáka a navíc byl suspendován. Teď dělá jen policejní dozor na různých společenských akcích. Na jedné z nich je unesena dcera velmi bohatého podnikatele. Stopy vedou do Hongkongu k panu Ko, hlavě velkého drogového gangu. Billy dostává šanci vylepšit si své jméno u policie a se svým novým partnerem odjíždí do Honkgongu, kde se je hned na uvítanou někdo pokusí zabít. Je jasné, že mají co do činění s lidmi, kterým nezáleží na počtu mrtvol, jež za sebou zanechají. (xider-tv)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (44)

LION-MR.T 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem obě verze,ta HK nemá v bojových scénách chybu,duel s Bill Wallace se fakt povedl,hodnotím obě verze. Americká za 2 Hk za 4 a dohromady za 3. Jackie má vždy výtečné filmy a těžko je hodnotit nadprůměrné,protože jsou vždy stejně špičkové,kdy u jiných je něco extra je pro něj normální. Jinak solidní film. Zhodnote sami. Americká verze zápasu. http://www.youtube.com/watch?v=RVqBWwDIkvE HK verze zápasu. http://www.youtube.com/watch?v=CD1E71Rql7g ()

sniper18 

všechny recenze uživatele

Videná americká verzia. Je to priemerný akčný film s Jackie Chanom, ktorý patrí medzi jeho horšie filmy. Má obyčajný príbeh o hong kongskom detektívovi v New Yorku, ktorý dostane za úlohu spolu so svojim novým partnerom vycestovať do Hong Kongu, kde majú oslobodiť unesenú dcéru amerického podnikateľa, ktorú nechal uniesť veľmi nebezpečný šéf mafie vyrábajúcej drogy. Spracovanie je len úplne priemerné, film aj kvôli krátkej dĺžke nenudí a bez problémov sa dá dopozerať, ale ani na okamih nedokáže výraznejšie zaujať, jednoducho film si už na začiatku nastaví svoju priemernú úroveň a tú si bez zmeny udrží až do konca. Akcie je tu priemerné množstvo a nie je zlá, ale na Chanove pomery je rozhodne podpriemerná. Je pomerne rozmanitá, no na kvalite to aj tak nič nemení. Po stránke bojových umení tu takmer nie je o čo stáť, tie dva, tri súboje majú príliš jednoduchú choreografiu, sú pomalé a také neohrabané a ani kamera v nich nie je moc dobrá, prestrelky sú síce slušne krvavé, ale sú krátke, nenápadité a s malým množstvom zabitých, nájde sa tu aj viacero naháňačiek, no tie väčšinou tiež v ničom nezaujmú a tak viac potešia iba niektoré pomerne vydarené kaskadérske kúsky ako efektívny skok cez plot. Najvic sa mi páči prenasledovanie cez pristavené lode alebo ten jeden lepší súboj, zneškodnenie skupiny protivníkov na kontajneroch. Herecké obsadenie moc nezaujme, Jackie Chan je bez problémov a poteší aj menšia úloha Moon Lee, no tým to končí, Chanov partner nestojí za nič a podobne sú na tom aj záporáci. Réžia je dosť slabá, akčný film nezvládla a technická stránka je aspoň priemerná. Nepochybujem o tom, že Hong Kongská verzia je lepšia, táto verzia síce tiež nie je zlá, nie je problém sa na ňu pozrieť, ale po všetkých stránkach je to tak priemerné, že tu ani nemá čo zaujať. Objektívna kvalita filmu- 53%, film sa páči mne na 55%. ()

Reklama

VanTom 

všechny recenze uživatele

Na mizerně zrežírovanou a sestříhanou úvodní honičku dala následná drsná (nějaké ty nadávky a nahotinky) policejní kriminálka celkem zapomenout. Prostý "buddy" případ z Hongkongu totiž prodal exotické město a Jackie předvedl i několik slušných kaskadérských kousků (bitky ovšem slabé, hollywoodské zpomalovačky se do nich nehodily, a spíš se tuctově střílelo). ()

mortak 

všechny recenze uživatele

Jackie se protentokrát zmýlil. Zlosyn nebyl pan Ko, ale režisér. Tolik vynaložené poctivé práce (honička v přístavu, zavěrečná bitka) a zkazí to jeden idiot, který nedokáže postavit kameru tak, aby nebyla vidět žíněnka, který nedokáže pořádně nastříhat akci a je posedlý zpomalovačkami, a který jako uhrovatý puberťák sází na nahotu a fuckování. Ale Jackie je slušňák - Discretion is my middle name. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Spíše takový slabší Chanovka, už jen kvůli tomu že u Chana jsem zvyklej na humornější akci, ale to jsem dokázal odpustit takže jsem se nakonec usadil a po hodině šíleně nudil. Akční sekvence jsou dobře natočené a scéna s bazukou je výborná, ale pěstní souboje? Kde jsou? Proč se z filmu vypustily? Proč když najmuly Chana tam nenechaly dělat nějaký kousky? Každopádně film je po scénaristický stránce bohužel hodně suchý. A to nemluvím o ostatních hercích. ()

Galerie (73)

Zajímavosti (6)

  • Jackie natočil v Hong Kongu remake z názvem Police Story. (CrypzzXD)
  • Jackie byl hlavně nespokojen s režisérem, který mu v bojových scénách nedal moc prostoru. (CrypzzXD)

Reklama

Reklama