Reklama

Reklama

Skupina talentovaných astrologů se dostane do závodu s časem o záchranu Země, když zjistí, že se na naši modrou planetu nečekaně obrací kometa. Pokud hrdinové nenajdou během několika dnů řešení, pozemský život může přestat existovat. (Tealc_EU)

Recenze (43)

Likan7 odpad!

všechny recenze uživatele

Klasická televizní, nejméně céčková produkce. Musím ale asi uznat, že to není TAK špatný, jako většina podobných sci-fi. Jasně, je to hrozně moc blbý, logiku to nevidělo ani z dalekohledu a přestože to má jen 91 minut, tak to mohlo být tak 90 minut kratší, ale přežít se to dá. Rozhodně líp, než některé jiné podobné. ()

Marek1991 odpad!

všechny recenze uživatele

Desný film, ktorý stavia na deja vú. Toto bolo niečo až neuveriteľne amatérske, plné klišé, skoro v každej scéne nejaké. Naviac bolo vo veľkej časti scén, najmä skoro v každom obraze z vnútorného prostredia vidieť jasne americkú vlajku v rôznych podobách. Do toho zapliesť vládu a prezidenta ako nerozmýšľajúcich, Rusko a Čínu ako amatérov, akože najlepších vedcov zavolali len dvoch a to deti, no skrátka toto bol jeden veľký des a navyše ako bonus ten postihnutý záchranca planéty, ľudia ak chcete radu, tento film si nepúšťajte. ()

Reklama

MikO_NR_1909 odpad!

všechny recenze uživatele

V kľude si jem olovrant a vkuse ma dačo otravovalo... Konkrétne imbecilné výkriky tínedžerov z intelektuálne lacného tv filmu. Hovorím si, že sa sestra fakt musí nudiť, ale toto bola silná káva aj pre ňu. Najlepším riešením bola logicky ignorácia a vypínač, pretože ak by som to nevypol, hneď by bolo postarané o skazenú polovičku dňa. ()

Hyb_rid odpad!

všechny recenze uživatele

Špatně, špatně, zase všechno špatně. Není mi dost jasné pro jakou cílovou skupinu je tenhle film vlastně určen, na to abych tento film tvůrcům sežral bych musel oplývat intelektem expresidenta Bushe a ještě i tak bych byl schopen do toho rýpat. Kdy už si ti pánové za velkou louží uvědomí, že divák není tupé individuum, ale že během života taky pochytil nějaké ty vědomosti. Tohle byl hodně špatný vtip, pro který je snad i ten odpad příliš dobré hodnocení. ()

Madsbender odpad!

všechny recenze uživatele

Od prvej do poslednej minúty typická céčková katastrofická produkcia. Patetická, hlúpa, režijne i scenáristicky maximálne nezvládnutá (resp. odfláknutá). Postavy tvorí banda archetypálnych mudrcov, ktorý si však v skutočnosti horko-ťažko zvládnu zaviazať šnúrky na topánkach, autistická verzia Einsteina zmiešaného so Stephenom Hawkingom a Sherlockom Holmesom, pár pubertálnych výrastkov a zopár "dospelých" s akútnymi príznakmi postupujúcej demencie. K tomu maximálne nelogický príbeh, efekty ako z rýchlokvasenej nízkorozpočtovej akčnej počítačovej hry 10 rokov dozadu a navrch poriadna porcia amerického pátosu a pokrytectva (viz. prezidentov prejav a príprava naň). Lepšie dialógy sú aj v Mélièsových filmoch. A to žiadne nemajú. 0% ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama