Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Příběh hazardního hráče (Matt Damon), který je postaven před osudovou volbu mezi láskou a hazardem. Příběh studenta práv, který svou nechuť zařadit se do "normální" společnosti kompenzuje geniálním talentem. Mike má totiž neobyčejné kombinační schopnosti a dovede uhodnout, jaké karty mají v ruce jeho partneři v pokeru. Na rozdíl od většiny profesionálních hráčů se ale Mike snaží nepodvádět a v tom se rozchází se svým komplicem, utápějícím se v dluzích (Edward Norton). (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (297)

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Zahrál bych si. Teda kdybych uměl hrát. :) Damon, Norton, Turturo, Malkovitch, nádherná Famke Janssen. Ti všichni hrají přímo hypnoticky a já sám sebe pozoroval jak padám do světa králů, královen, kluků a vysokých sázek. Navíc konec nepatří mezi klasické konce "s ponaučením", i když... svým způsobem patří. A víte co? Nechám to na vás. Když během první půl hodiny u stolu nerozeznáš blba, pak jsi blb ty. ()

Real Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

"STOP SPEAKING FUCKING SPUTNIK!" - Veľmi kvalitný film z prostredia pokru, kde nechýba napätie a ani akcia. Príbeh sa netočí len okolo kariet, ale aj zločinu a rusákov z KGB. Nie je núdza ani o dôležité pokrové informácie a ani o vynikajúci herecký výkon Matt Damona. Rounders nepochybne patrí do sekcie "must-see" poker filmov. ()

Reklama

Amroth666 

všechny recenze uživatele

Není film, kde by si Edward Norton nezahrál problémového a diskutabilního člověka. Tenhle film přesně vystihl slovo poker a jeho vedlejší omamné účinky. Poker je jedna z mých nejoblíbenějších her a zároveň závislostí. Ještě se Snookerem je to pro mně Gentelmanská a chlapská historická mocnina. Tento film bych srovnal s Barvou peněz, která u mně zvítězila stejně jako tenhle film svým příběhem a svojí herní podstatou. Při závěrečném nervydrásajícím finále proti cizojazyčnému ruskému fousatému mistrovi jsem vypotil snad dva litry potu. Neskutečně mně celý film chytnul a já se ho držel až do poslední minuty. Film má krásnou pointu, že poker je loterie a poker není jen o štěstí. Velká bomba, mohu doporučit! ____Žiju, když riskuju. Zbytek je jen čekání. ____ ()

Attta 

všechny recenze uživatele

Pěkně odvyprávěné, skvěle zahrané, dobře hudebně podkreslené a k tomu správná dávka napětí. Kdo si v životě alespoň párkrát v životě zahrál texas hold'em o opravdové peníze, tak má určitou výhodu v tom, že ví jaký je pocit z parádní výhry nebo jaké to je prohrát uplně vše během děsně krátkého okamžiku a v tomhle filmu to dokázali vystihnout velice věrohodně. U mě totální spokojenost. ()

Kothy 

všechny recenze uživatele

Hráčský film Mattem Damonem a Edwardem Nortonem. Přesto, že se o poker moc nezajímám, jsem si film stejně užil. Matt hraje kluka, který se v pokeru ošklivě spálil, a proto se od něj i díky své přítelkyni drží dál. Edward hraje jeho přítele z dětství, který je věčný průserář a právě ho pustili z vězení. Namočí Matta zpátky do pokeru a tím začnou problémy. Někdy se jim daří a někdy zase ne. Dluhy stoupají a lichvářům dochází nervy. Vše rozhodne až závěrečná hra. John Malkovich tu má menší roli. "Můžu tě porážet klidně celou noc." ()

Galerie (24)

Zajímavosti (8)

  • Při realizaci filmu spolupracovali mistři a znalci pokeru. Hlavním konzultantem se stal známý hráč Mike Selza. (Tygrys)
  • Natáčení probíhalo v autentických newyorských klubech, v Taj Mahal Casino v Atlantic City, v Siwanoy Country Clubu v Bronxville a v Newarku. (Tygrys)

Reklama

Reklama