Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Příběh hazardního hráče (Matt Damon), který je postaven před osudovou volbu mezi láskou a hazardem. Příběh studenta práv, který svou nechuť zařadit se do "normální" společnosti kompenzuje geniálním talentem. Mike má totiž neobyčejné kombinační schopnosti a dovede uhodnout, jaké karty mají v ruce jeho partneři v pokeru. Na rozdíl od většiny profesionálních hráčů se ale Mike snaží nepodvádět a v tom se rozchází se svým komplicem, utápějícím se v dluzích (Edward Norton). (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (296)

Boss321 

všechny recenze uživatele

Slušně natočené drama, při kterém ty dvě hodinky utečou jako voda. Obsazení talenty Mattem Damonem a Edwardem Nortonem se vyplatilo a podávají velmi kvalitní výkony (obvzláště Damonem zahrál skvěle). Jen škoda, že poker je spiše na druhém místě, protože miluju sledovat hru psychologie a nervů. Zatím asi to nejlepší co John Dahl zplodil. Na plný počet to sice není, ale musím uznat, že jsem se bavil poměrně dobře....... ()

kleopatra 

všechny recenze uživatele

Matt Damon - jeho hráčská vášeň se všemi triky, manévry, gesty, blafováním a myšlenkovými pochody, je děsně nakažlivá, i když partneři jako je Červ - Edward Norton - jsou na zabití, protože jim nejde o hru, ale jen o prachy. Napětí jako hrom kdykoli je Matt u karet a to i v bezvýznamné hře, natož v té důležité s Malkovichem, něco hráčské i mezilidské psychologie a morálních dilemat, ale díky inteligentnímu scénáři, je to velmi přitažlivé, i herci si to užívají a ve výsledku je to znát. ()

Reklama

SarumanKo 

všechny recenze uživatele

Pre fanúšikov pokru povinnosť. Z pohľadu amatérskeho hráča mi herná rovina filmu pripadala zaujímavá. Rovnako tak herecké obsadenie. Norton, Malkovich, Torturro a Landau v jednej hre, to je skutočný pôžitok. Ale napriek správne budovanej atmosfére a napätiu, ma to vôbec nestrhlo. Čím netvrdím, že to je film nemastný-neslaný, ale chýbajú mu silnejšie momenty. (70%) ()

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Prostředí pokeru pro mě bylo opravdu přitažlivé a díky skvělým hereckým výkonům dua Damon/Norton se z Hráčů stal bezvadný zážitek. Akorát mi trochu vadily dvě věci. Paradoxně to byla Nortonova role, protože ten svou debilitou pořád kurvil Mikovi život. A zadruhé to byla lehce přestřelená stopáž. I tak ale špičkový film. 90% ()

MeanWhile 

všechny recenze uživatele

Poker, filmy o pokeru, to je moje. To mám rád. Už předtím než jsem si tento film začal připravovat na shlédnutí, tak jsem věděl, že to pro mě bude dóst dobrá podívaná. Triky, fígly, blafy, všecko je to to samé, a i o tomto ve filmu jde. Těšil jsem se i na Edwarda Nortona, který mě i svými některými vtipnými hláškami nesklamal a i Matt Damon mi do filmu dobře zasednul, takže mi z celého filmu celkově vznikla pěkná večerní podívaná. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (8)

  • V úvode filmu cituje Mike McDermott (Matt Damon) slová Doyle Brunsona: "Texas bez limitu je Cadillac pokru", ktoré použil vo svojej knihe zvanej "Super System". Neskôr cituje: "V Texase bez limitu je hlavné prinútiť hráča vsadiť všetko", čo je tiež zo spomínanej knihy. (tarponko)
  • Natáčení probíhalo v autentických newyorských klubech, v Taj Mahal Casino v Atlantic City, v Siwanoy Country Clubu v Bronxville a v Newarku. (Tygrys)
  • Při realizaci filmu spolupracovali mistři a znalci pokeru. Hlavním konzultantem se stal známý hráč Mike Selza. (Tygrys)

Reklama

Reklama