Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V temné atmosféře losangeleského tajného hráčského doupěte se scházejí karbaníci. Uznávají jen jediné pravidlo: podvádět. Po dálnici k L.A. se velkou rychlostí blíží automobil. Řidič drží v ruce balíček karet, které s lehkostí snímá: kouzelník, který předvádí své triky. Falešný hráč Vernon. Jeho stará láska Tiffany je žena, která by vyřízla muži srdce, kdyby jí to mělo rychle vydělat prachy. Všichni mají společný cíl: chtějí vyhrát nad Deanem, nepřekonatelným falešným hráčem, kterému ostatní dají všechny své peníze, jen aby mohli říct, že seděli u jeho stolu. A tak přichází ke slovu ON. Velký učitel podvodů a triků Steven (Sylvester Stallone) - král všech hráčů. Karty jsou rozdány a hra začíná! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (144)

Strike 

všechny recenze uživatele

Solidní film, který pobaví(teda na poprvé určitě). Většina hlavní herců hraje sympaticky (hlavně Towsend). Sly je taky obrovsky v pohodě. Co se týče ženských rolí, tak Thandie Nowton je solidní mrcha. Je každopádně to nejhezčí co se ve filmu objeví. Naopak ,,plasticlady" Griffith je hrozná, nechápu proč ji tam někdo obsadil. Takže prostě pohodovj film, který má v sobě možná trochu více zvratů(podrazů) než bylo nutné. Konec se dal snadno uhodnout už ve chvíli kdy se Sly objevil poprvý. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Moje znalosti karetních her končí někde u kanasty a i ta už je pro mě vrcholem hráčského umění, takže poker neumím a ani nechápu. Ale jako mě baví filmy o baseballu či americkém fotbale, čili sportech, kterým nerozumím, tak mě bavilo i tohle. Zápletka byla sice šablonovitá až běda, ale prostě to mělo koule, výborného vymahače, závěrečnou hru, při které jsem ani nedutal a hlavně, hlavně to mělo herce. Všichni do jednoho zahráli výborně, takže se nemá cenu vyzdvihovat konkrétní jména. Každopádně je to snad první film, kdy Sly nedá nikomu ani facku. Příjemná záležitost. 80% ()

Reklama

misterz 

všechny recenze uživatele

Mám rád poker, takže ja som si film celkom užil, aj keď scenáristicky to nie je žiadna sláva. Teda až na ten koniec, ten bol naozaj prekvapivý s parádnou a nečakanou fintičkou. Ale pokiaľ sa vo filme nemihnú karty tak nudí, dobrá atmosféra je snáď iba pri hráčskom stole, nikde inde. Takže priemerná jednohubka, ktorá neurazí ale ani výrazne neoslní. Viac si ju užijú ľudia, ktorým nie sú karty cudzie. 65/100 ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Film je kvalitně natočený, velmi slušně obsazený a námět je pro mě dostatečně atraktivní, abych se mohl hodně dobře bavit, Gabriel Byrne si opět střihnul roli, která mu naprosto přesně seděla a potěšil mě i Sylvester Stallone, který mě v klidnějších rolích stárnoucích gangsterů/ hazardních hráčů baví víc než jako důchodce John Rambo nebo Rocky Balboa. Problém spočíval v tom, že měl příběh příliš monotónní průběh, asi jsem čekal trochu živější děj. ()

Slam7 

všechny recenze uživatele

Jo už nejsi nejmladší, chtělo to změnu, a sednout si za pokrovej stůl je určitě snažší, než se rvát v ringu nebo běhat po Vietnamu s bouchačkou v ruce. Samozřejmě všichni ví o kom mluvim a ačkoliv tady nemá tu pravou nefalšovanou hlavní roli, tak on byl jedinej důvod, proč jsem se na tenhle film podíval a výsledek???????? Nadřenej drsňák z akčních filmů je mnohem lepší! ()

Galerie (19)

Zajímavosti (14)

  • Bo Hopkins se ve filmu jmenuje John Scarne. John Scarne byl slavný karetní mág 20. století. Ve filmu The Sting například dubloval ruce Paula Newmana. (PußyMagnet)
  • Během filmu můžete několikrát vidět Stalloneho, jak si natírá ruce olejem. To dělá spousta karetních mágů, udržují tím jemné ruce, a zlepší se také manipulace s kartami. (PußyMagnet)
  • Většina hlavních mužských charakterů je pojmenována podle známých jmen v karetním oboru. (PußyMagnet)

Reklama

Reklama