Reklama

Reklama

Když se tři malí kluci dostanou do maléru, vymyslí si imaginárního přítele jménem Ricky Stanicky, který jim pomůže. O dvacet let později ho stále používají jako výmluvu pro své nedospělé chování. Když jejich rodiny pojmou podezření a chtějí bájného Stanickyho poznat, provinilé trio si najme zkrachovalého herce a imitátora celebrit, který má Stanickymu vdechnout život. (Prime Video)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (75)

MovieGuy 

všechny recenze uživatele

Příjemná a zároveň hrozná prdel na klidný večer. Ricky Stanicky se překonal a dokázal něco co komedie v tyto době nedokážou, být vtipné. U Rickyho jsem se nasmál až až, perfektní John Cena si zde svou roli užíval a za mě zatím jeho nejlépe zahraná role, především scény na letišti, nebo na obřadu mě doslova penetrovali smíchy. Potěšil i Zac Efron (pozor holky, nejsou tu žádné scény bez trika, takže klidek) a ostatní herci. Samozřejmě je rok 2024 a planeta lgbt  se tu opět vyskytuje, ale to už jsem si nějak zvykl že to nebude lepší. Za mě užitý a někdy se podívám znovu i s kámošema. ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Nestává se už moc často, že by člověk dostal fajn komedie, kde spousta vtipů a situací fakt funguje a nejde do kytek. Takže proto 4* - párkrát jsem se dokonce i zasmál (oslava s obřízkou, honičský hudební čísla, air-dickin’ výstupy) a John Cena je prostě herecký talent na srandovní postavy, co mají i dojmout, což už víme ze série Peacemaker. Dalo se to zkrátit třeba o 15 minut a nebylo by na škodu, ale říkám, máme toho jako šafránu... nebo se holt musím přenastavit na nějaký "dnešní" smysl pro humor :D ()

Reklama

ANTYCHRYST 

všechny recenze uživatele

Příběh o falešným kámošovi..taková nenáročná oddychovka ..ale žádný zázrak..vtipu a humoru jako šafránu..Cena uz je nějakej starej a divím se že takovou roli vzal..:) každopádně to celé drží nad vodou ..40% čekal jsem od toho mnohem víc.. nejlepší jsou asi proslovy šéfa..prej on u toho kouří péra hulibrk..:) ()

BoPo 

všechny recenze uživatele

Zac Efron tu má ksicht, ako keby utiekol od Madame Tussauds. John Cena opäť potvrdil, že nevážnosť mu sedí najviac. Lex Scott Davis to pekne okrášlila a William H. Macy pripomenul, že ešte žije. Zbytok obsadenia na hranici céčka. A kupodivu to celkom dlho dobre odsejpalo. Ricky Stanicky na seba prirodzene nabaľoval konfrontácie, ktoré bolo potrebné riešiť improvizáciami. Bohužiaľ posledná polhodina začala vážnieť a nechýbali aj nejaké tie citové frky. Mať o dva levely lepšie herecké obsadenie, vyhodiť emočné sračky, tak z tejto zápletky mohli vytrieskať niečo ako Pařba ve Vegas roky poté. ()

luka4615 

všechny recenze uživatele

Největší předností snímku Ricky Stanicky je bezesporu výtečný John Cena, který si svou bláznivou pózu užívá plnými doušky. Za zmínku zde pak stojí několik skutečně vydařených gagů (dick move) a bizarně vtipných situací, u nichž jsem se upřímně od srdce zasmál. Avšak zbytek užitých ingrediencí bohužel sestává ze šedivého a nezajímavého průměru, takže ve finále dostaneme klasickou spotřební záležitost na volné odpoledne, která v rámci svých omezených možností dodá přesně to, co od ní čekáte. A to mi tentokrát ke pokojenosti vážně stačí. (Prime Video) „Circumcision parties are my go-to when I need to relax.“ ()

Galerie (9)

Zajímavosti (4)

  • Na filmu se začalo pracovat už v roce 2010, kdy si Rickyho měl zahrát James Franco v produkci Summit Entertainment. Franco kvůli natáčení jiného filmu nakonec roli odmítl a podle Hollywood Reporter kolem role kroužil Joaquin Phoenix. V roce 2013 byl zase podle dalších zpráv blízko roli Rickyho Jim Carrey. Trvalo dalších deset let, než režisér Peter Farrelly se dvěma kolegy přepsal scénář původního autora Jeffreyho Bushella a do hlavních rolí obsadil Johna Cenu (Ricky Stanicky) a Zaca Efrona (Dean). (DavePave)
  • Natáčanie sa uskutočnilo v austrálskom Melbourne vo februári a marci 2023, pričom Melbourne je aj prostredím, ktoré má predstavovať Providence na Rhode Island. (Arsenal83)

Reklama

Reklama